Какво става в Космоса? НАСА готви изявление... утре вечер

Агенцията е направила ексклузивно откритие за нови планети
Обновена: 21 фев 2017 13:04 | 21 фев 2017 13:03,
122
Какво става в Космоса? НАСА готви изявление... утре вечер
Снимка: архив Reuters

Какво се случва в Космоса? НАСА обяви, че е направила ексклузивно откритие, което ще разкрие на специална пресконференция. Брифингът е насрочен за утре в 20 часа българско време.

Изявлението ще бъде направено в централата на НАСА във Вашингтон. От космическата агенция не разкриха за какво става дума.

Още по темата

Единственото, което открехнаха, е че новината ще съдържа информация за планети извън Слънчевата система.

НАСА организира подобни пресконференции, само когато трябва да съобщи за наистина големи открития, напомня БТА.

В събитието ще участват някои от най-високопоставените служители на агенцията и други учени.

Експерти ще отговорят и на въпроси, зададени в Тwitter с хаштаг #askNASA, съобщиха още от космическата агенция.

При последната си голяма пресконференция от подобен род НАСА обяви, че на Марс има течаща вода.

Тогава от космическата агенция разкриха, че течаща вода има през по-топлите сезони на Червената планета.

Откритието бе съобщено на извънредна пресконференция, излъчвана на живо по цял свят и у нас. На нея учените обясниха, че наличието на вода е реална предпоставка и за съществуването на живот на Червената планета.

И тогава новината бе предшествана от съобщение на космическата агенция, че предстои да бъде обявена сензационна новина.

Какво е новото откритие на НАСА ще разберем след броени часове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
15
 
! Отговори
Халю Балю преди 7 години
Пак балалайки ще дрънкат че открили планета наподобяваща земята. Тия станах доста банални.
67
0
 
5
 
! Отговори
Четвърто измерение преди 7 години
Квантовият скок на електроните в атомите*
66
2
 
12
 
! Отговори
Четвърто измерение преди 7 години
Ние тепърва ще осъзнаваме илюзията за времето и как то може да се разтяга и свива предвид нашата собствена честота на вибрация, предполагам сте наясно за квантовият скок на атомите и преминаването им в по-голяма орбита, когато се захранят със светлина от по-висока честота на вибрация от диапазона на виолетовото например?
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова източните древни духовни практики и учения като йога, будизъм и други твърдят, че да за да осъществиш успешна медитация и да се освободиш от оковите на физическата реалност постигайки състоянието на съзнанието самадхи трябва да се освободиш от ума, защо, защото ума те държи на честотите на физическата реалност, като се освободиш осъзнаваш, че си просто космическото съзнание, осъзнаващо себе си под формата на човек, с уникална гледна точка и преживявания в 3d за кратък период от "време".
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие не осъзнавате, че живеете в няколко измерения наведнъж, но фокуса на съзнанието ви в момента е насочен към физическата реалност, това е едно преживяване за душата, чудите ли се какво е интуиция, подсъзнание, самото съзнание, какво е ума, сънищата, извънтелесните преживявания на някои, ума е инструмент за съзнанието, програмата, която имплементира честотите на физическата реалност в конкретното изображение, което "виждаш", но то е просто океан от вълни с различни честоти на вибрации.
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИБИРУ
62
4
 
8
 
! Отговори
до 74 преди 7 години
Абе пич, ти знаеш ли, че масата на всички планети около слънцето е 0.1% от неговата, а ти твърдиш, че някаква плането се крие зад него и ни влияе повече от него! Значи говориш за нещо бая голямо, което влия на нас през слънцето! Брех таз огромна планета
61
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
десетата планета е факт но я крият,наскоро имаше една публикация за огромен обект зад слънцето но беше много поста информацията , сега да видим как ще ни я предложат , според вас тия катаклизми всеки ден от къде са , или огромен обект влия е на земята или някой изкуственно ги прави / други варианти няма
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие не осъзнавате, че физическото състояние на съзнанието ви и физическите ви сетива ви правят будни само за честотите на физическата реалност, това е една супер малка част от всичко, което съществува! Космоса е изграден от различни нива на реалността, които се разделени чрез честотен диапазон на който вибрира материята. Точно както клетките на тялото ви в момента имат живот до 2 измерения и не подозират нищо за живота извън 2 измерения, за тях тялото е цяла вселена.
59
1
 
5
 
! Отговори
до 66 преди 7 години
Професоре, вие на коя струна живеете и в кое измерение? Разкажете и докажете още сега вашата теория, за да не се мъчат учените още 20-50 години в издирването на духове! Много по-вероятно е да живеем в матрица отколокото между вашите струни!
58
0
 
8
 
! Отговори
Слънце над Норвегия преди 7 години
Според мен това е новината. Ама да видим.
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие си знаете, изглежда няма да сте от тези хора, които ще са съзнателни за мултиизмерността на съзнанието си :D Няма да сте част от новата епоха, защото не сте готови да се отворите за обективната реалност на космоса :D
56
0
 
10
 
! Отговори
астронафта преди 7 години
"Какво става в Космоса?" - ами каквото ляга ама по-рошаво и в безтеглобност!
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки ще си го разбере когато му дойде времето :D Виждам че и ти си от тия, които са избрали да се самоограничат до осъзнаването на честотите на физическата реалност, мислейки си, че квантовата физика нещо се е объркала :D
54
1
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
Що направо не отидеш да им обясниш, виждам че си много сведущ.
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 20 до 50 години изучавайки и разбирайки квантовата физика и намирайки връзката с конвенционалната, учените ще разберат, че живота извън физическата реалност също е възможен, и че е пълно с него на честотите на по-високите измерения и плътности от първо/второ/трето/четвърто, след като разберат и теорията на струните.
52
5
 
5
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Аз вода на марс още не съм видял на снимка или видео. Дотогава откритието мога да си го заврат в трети глух коловоз.
51
1
 
11
 
! Отговори
ММ преди 7 години
Докато зяпаме нагоре към космоса, да минат корабите и танковете.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, ще обявят, че са открили микроогранизми на други места, не знам дали ще е утре или днес, ама скоро ще се разбере, както и че живота на силициева основа е възможен.
49
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости, НАСА да обеснят първо как тоя супер телескоп Хъбъл не може да изкара една детайлна снимка на Луната, но имат супер снимки на Юпитер.