IDC EMEA: За Huawei ще е истински успех да продължи да бъде в ТОП 5

Франсиско Джеронимо с ексклузивно интервю за UpDate по Bloomberg TV Bulgaria
31 май 2019 12:52,
27
IDC EMEA: За Huawei ще е истински успех да продължи да бъде в ТОП 5

В седмицата, в която китайският технологичен концерн Huawei се превърна в символ на търговската война между САЩ и Китай, единственото технологично предаване в българския телевизионен ефир – UpDate по Bloomberg TV Bulgaria, обръща специално внимание на темата.

Ако скоро няма решение в търговския спор между САЩ и Китай, за китайския технологичен концерн Huawei ще е истински успех през четвъртото тримесечие да е в ТОП 5 на производителите на смартфони. Това мнение изказа Франсиско Джеронимо, асоцииран вицепрезидент „Устройства“ в IDC EMEA, ексклузивно пред водещия Бойчо Попов. Разговорът с Джеронимо ще бъде излъчен в ефира на Bloomberg TV Bulgaria в събота от 19:30 часа.

„Ако това, което чуваме от операторите в Европа, наистина се случи, ще видим много силен спад на Huawei към края на годината. Не става дума дали телефоните ще работят или не - те ще работят. Ясно е, че всяко едно устройство на Huawei ще продължи да работи както днес. Става дума за опасенията на операторите и потребителите – дали ако някой купи устройство на Huawei, то ще продължи да работи и ще предоставя всички услуги на Google, които има сега“, казва Джеронимо.

В неделя коментарната рубрика на предаването WhatsUp също е свързана с темата. Освен това UpDate ще срещне зрителите си със Светлана Савова, ръководител на проекта "Teenovator" и ученичките от Софийската математическа гимназия Лилия Панайотова и Надежда Цачева, съоснователи на платформата за намиране и предлагане на стажове "Headstarter".

Тези и още технологични теми очаквайте в събота и неделя от 19:30 часа по Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
42
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
гладен кравар просо сънува!Хората по света ще си купуват Хуавей ей така напук само защото на човечеството му е писнало от американци ,не може вече никой да ги понася!Краварите нямат абсолютно никакъв шанс срещу свободният цивилизован свят!
2
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ са пимер, само докато им изнася. А когато спре да им изнася, се превръщат в киселия пубер от училищния двор, дето раздава справедливост по свое усмотрение - разбирай, бие по-слабите да им вземе стотинките. Междодругото Китай се ориентира дали да не спре износа на редки метали за САЩ, коеот би ударило също много лошо, без да има кой знае какви последствия за самите китайци. При всички положения, след тая свинщина, печеливши няма да има.
1
2
 
45
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Много са ми смешни наще пазарни *** като почнат да дават за пример САЩ като пазарна икономика образец... ха-ха-ха..