„Подаръци ще има за всички от сърце“ или как да зарадваме най-близките си хора?

Спонсорирано съдържание | 23 дек 2023 09:00, Александър Попов
7
„Подаръци ще има за всички от сърце“ или как да зарадваме най-близките си хора?

И тази година коледните празници настъпиха почти неусетно. Натовареното ежедневие, ангажиментите и всички грижи, които имаме обаче, не могат да развалят празничния дух и отново искаме да направим щастливи хората, които обичаме. Изборът на подаръци понякога може да ни затрудни, защото се стараем да вземем най-доброто и да зарадваме всички около себе си. Подаръкът, освен да бъде от сърце, трябва и да е специално подбран спрямо интересите на своя получател.

Вариантите са много, списъкът с близки хора също, но ето няколко идеи, с които да ги развълнувате:

За любителите на релакса и почивката

Най-доброто, което можете да направите за някого, който обича да си почива и да се глези от време на време, е целодневно СПА преживяване. Това е мястото, където може максимално да се наслади на уютната и спокойна атмосфера и да вкара съзнанието си в състояние на пълен релакс. Множеството опции за СПА центрове предлагат оферти, включващи разнообразни терапии с традиционни и по-екзотични масажи, различни процедури, сауни и джакузи. Изберете опцията, която съвпада най-много с предпочитанията на човека, който ще използва подаръка и е гарантирано, че ще направите празника му по-добър.  

За кулинарните ентусиасти

Какво по-хубаво за един домашен MasterChef от готварски курс? Популярността на този тип подаръци расте в последните години, което пък води до по-голям избор от различни кухни и ястия, които феновете на готвенето могат да усвоят с помощта на готварски курс. Вариантите са много – италианска кухня, японска кухня и суши, десерти, бургери, хляб или индийско… каквото и да изберете за своя бъдещ кулинарен гуру, забавлението и новите умения са сигурни. А след това ще имате повод да го посетите, за да ви покаже какво е научил.

За екстремните ви приятели

Чудите се какво да подарите на приятел, който няма страх от нищо и винаги търси повече адреналин? Отговорът е урок по пилотиране! Самолетът ще се изкачи на близо 500 метра, а „пилотът“ ще се наслади на незабравими гледки от „птичи поглед“. Полетът е едно невероятно приключение, което несъмнено ще бъде запомнено завинаги от вашия приятел. А ако и двамата сте фенове на адреналина, може да го направите заедно и да запазите спомена за приключението дълги години.  

За технологичните гурута

Всеки си има по един приятел, който знае за всички нови технологии и винаги е готов да даде съвет кой е най-новият добър смартфон на пазара и какво задължително трябва да имате предвид при избора. За тази Коледа го изненадайте вие – подарете му устройство от специалната коледна оферта за топ модели на Samsung от А1. Двете предложения от телекома са достъпни на специална цена на изплащане без оскъпяване през целия декември.

Samsung Galaxy S23 Ultra разполага с 6,8-инчов Infinity-O Dynamic AMOLED 2X дисплей. Четворната основна камера (200MP + 12MP + 10MP + 10MP) и предната селфи камера (12MP) гарантират детайлни и ясни снимки, дори при лоша светлина. Устройството се предлага в комплект с безжични слушалки ttec Mode на изплащане с 0% лихва, а цените започват от 73,28 лева за първата вноска и по 72,90 лева за останалите 23 месеца.

Второто предложение е сгъваемият Samsung Galaxy Z Flip5, създаден за феновете на стила и модата. Смартфонът притежава най-големия 3,4-инчов външен дисплей на серията досега и дава възможност на притежателя си за селфита без използване на ръце. По време на кампанията на А1, Samsung Galaxy Z Flip5 може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване на цени от 68,17 лева (първа вноска) и по 68,34 лева за останалата част от двугодишния абонамент.

Samsung Galaxy A54 предлага тройна основна камера (50 MP + 12MP + 5MP) и 32 MP селфи камера, обещаващи висока резолюция, ясни кадри и ярки цветове, а 6,4-инчовият FHD+ Infinity-O дисплей осигурява ярка картина, дори на силна дневна светлина. Смартфонът е наличен на изплащане с 0% лихва на цена от 19,76 лева за първата вноска и по 19,14 лева на месец за останалите 36 месеца.

Само през декември, смартфоните се могат да бъдат закупени с плановете Unlimited L и Ultra, които са с 50% отстъпка от цената за първите 12 месеца от договора. Не пропускайте да зарадвате свой близък със специалните предложения от А1.


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
100% Бай Ганьо преди 4 месеца
10-тина години бях на Ем тел Ем медна.Всеки месец ме лъгаха дори ми взимаха по 50 стотинки за мелодия за изчакване когато някой ме търси при положение че нямах такава мелодия
1
0
 
3
 
! Отговори
Скоро бивш клиент преди 4 месеца
Не познавам човек, който да е бил към тях и да не са го излъгали нещо, включително и мен!

Спонсорирани публикации