Весела напсува публиката и показа среден пръст в Стар Академи

Новите номинирани са Даниел, Деян и Георги
14 юни 2005 00:51,
Весела напсува публиката и показа среден пръст в Стар Академи

В понеделник зрителите на Стар Академи  изгониха Весела с 91% от гласовете. Кандидат-звездата отвърна на публиката със среден пръст, цветуща псувня и високо вдигната ръка, пресечена в лакътя с другата ръка - недвусмислен жест. За капак пищната дама се плесна по задните части, насочени срещу публиката. Водещата Мария Илиева и директорът Димитър Станчев не реагираха на поведението на Весела.

Напускането на Весела бе в унисон с резултатите от анкетата на Tialoto.bg.

Хора от публиката на шега коментираха, че във вторник Весела ще се движи с охрана заради държанието си.

Втори мъж ще бъде изгонен от Стар Академи, след като номинираните тази седмица са Даниел, Деян и ГеоргиДнес в 20:30 часа един от тях ще бъде спасен.

Тази нощ най-силно екзалтирана публиката остана от изпълнението на Вяра, както и от това на Марин. Добре се справи и Виктория, която изпълни песен на Шакира.

Даниел успя да се превъплати в песента "Черна роза", хит на Константин, но бе номиниран от Алфредо заради недобрите си танцувални умения.

Валентина беше звездата на вечерта. Облечена много секси, тя даде всичко от себе си, реализирайки най-добрия си концерт, което й помогна да остане в Академията в битката с Весела.

Вашето мнение за поведението на Весела

Всичко за Стар Академи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание