Шокиращата изповед на Нана: Болна съм от рак

Страх ме е дали ще успея да се справя с тази борба, каза тя пред Иван и Андрей
Обновена: 12 мар 2012 07:01 | 11 мар 2012 21:10, Красимир Ангелов
220
Шокиращата изповед на Нана: Болна съм от рак
Снимка: Нова ТВ

Телевизионната водеща на "Станция Нова” Нана шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със  сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

"На 14 февруари имах съмнения, че съм бременна, започнах да си правя тестове, защото исках да имам дете. Една седмица по-късно влязох в болницата", разказа Нана. Там тя е разбрала, че има рак с метастази.

Водещата бе категорична, че прави публичната изповед не за да събира пари, а за да помогне и на други хора с нейната диагноза, както и да се опита да се пребори със системата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: Нана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
15
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
В Куба,макар страната да е бедна и жална,има разработен препарат на базата на син скорпион,който не лекува,но забавя развитието на раковите клетки,дозата за 2 месеца е около 300 евро,важното е да не попаднеш на шарлатани,иначе коментарите за него са доста положително.Ненапразно Уго Чавес се лекува там........Но все пак е хубаво да се провери на какви диагнози помага,за рака на белия дроб съм сигурен.....Нека късмета е с теб Нана И НАЙ ВАЖНОТО за всяко лечение е......желанието за живот
141
2
 
12
 
! Отговори
до 153 преди 12 години
Аз съм човек болен от рак, ето кой съм! От години се боря с болестта и засега /благодаря на Господ!/ нещата са под контрол. А ти си изчел някъде , някакво интервю и си взел всичко за чиста монета, че и заблуждаваш хората.
140
3
 
2
 
! Отговори
153 преди 12 години
вероятно е някой неизвестен, *** :)
139
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подкрепям всички молитви за спасение на знайни и незнайни жени, но моля ви пишете Бог с главна буква!
138
4
 
2
 
! Отговори
do 137 преди 12 години
ти кой си изобщо да даваш преценки??? Италианеца не напразно има десетки интервюта, сигурно защото е постигнал нещо... А ти какъв си изобщо да даваш някакво мнение м?
137
1
 
13
 
! Отговори
Малина преди 12 години
Бъдете силна по дух и вярвайте, аз самата повярвах и нещата тръгнаха в добрата посока. И най важното е да мислите че ви предстоят още много хубави моменти в живота.
136
3
 
24
 
! Отговори
Божидар преди 12 години
Вярвам,че Господ-Бог в този труден момент ще бъде с Теб!
135
3
 
14
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
Кураж! Трябва да се справиш! Всяка победа над болестта е и моа победа!
134
3
 
27
 
! Отговори
Стефан Исаков преди 12 години
Убеден съм,че ще се справиш , миличко ! Ти си силен човек и дано Бог ти помогне.
133
3
 
23
 
! Отговори
Djy преди 12 години
Нана,от все сърце ти желая здраве и живот! Ще се моля за теб!
132
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДАНО ПРЕБОРИ БОЛЕСТТА!ДАНО!
131
3
 
32
 
! Отговори
и аз се боря преди 12 години
Нана горе главата, страшно е първите 6 месеца,после се свиква.Потърси др. Младен Младенов (на мен ми запази гърдата).Мисли си за детенцето и ще се справиш!
130
1
 
37
 
! Отговори
@@@ преди 12 години
МОМИЧЕ БОРИ СЕ,ТИ СИ СИЛНА
129
3
 
11
 
! Отговори
до 137 преди 12 години
човека ти говори сериозно за това откритие..знаеш ли че този доктор не го допускат на конференции не му дават да говори не му дават патент отнеха му разрешението да лекува изобщо..защо, защото има решение на источника на болеста а не лекува само симптома, както прави обожествената фармация..това че не вярваш не значи че не е истина..гравитацията също не я интересува дали вярваш в нея..ако скочиш от 10м. се смачкваш.. и има излекувани хора..не го пращай човека да ходи щото не е болен
128
1
 
20
 
! Отговори
РЕМ преди 12 години
Нана сигнализира,че и здравната ни система е болна от рак.Болниците станаха търговски дружества,а лекарите търговци по принуда. Имаме добри лекари и технологии на лечение, но е сбъркан подхода от поставяне на диагнозата до самото лечение.Поставят ти диагноза и те пускат да се оправяш сам.Кой ще лекува???А ако има съпътстващи заболявания или нововъзникнали от заболяването или лечението от химиотерапия?Ако лекуваш Т-клетъчен лимфом, трябва да лекуваш не само кръвта,а и кожата например.Успех Нана!
127
1
 
26
 
! Отговори
странник преди 12 години
Дръж се,момиче!!Бори си и се надявай!!!Успех и се дръж!!!!
126
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борбата е безмилостна-жестока. Пожелавам много сила на духа, много воля и кураж на Нана. Най-голямата сила на човека е в съзнанието му. Не се предавай нито за миг, нито за миг не си помисляй, че няма да успееш. Няма невъзможни неща. Успех!
125
1
 
34
 
! Отговори
Цветков преди 12 години
Успех в битката, Нана!Искрено ти пожелавам да се пребориш.. и нека Господ бъде с теб!
124
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
половината хора у нас са за АЕЦ, а другата половина са болни от рак
123
1
 
0
 
! Отговори
от 137 преди 12 години
долният коментар с до 132