12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво, много се радвам за нея.Лошото е че сега като я наобиколят разни специалистиии... почти сигурно ще и опропастят таланта
34
16
 
13
 
! Отговори
писанка преди 11 години
Аз също мисля че, малката Виктория заслужава тази награда. Заради таланта който очевидно притежава. Пожелавам и успехи. За мен тя е победителят.
33
6
 
58
 
! Отговори
Apocalypto преди 11 години
България избра Метин, продуцентите избраха момичето!
32
8
 
55
 
! Отговори
lady преди 11 години
Разочарована съм от финала. Детето има талант, но на ниво Новогодишна програма за млади таланти. Метин е изключителен като присъствие и въздействие. Момиченцето пее като хиляди свои връстници по света, а Метин е уникален и това пролича в погледите на публиката.
31
1
 
47
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Ахахаха, ама вие сериозно ли пращате СМС-и, стадо малоумно? Наистина ли си мислите, че някой отчита нещо от тези СМС-и, освен парите по касичките? Баси и простия народ .... Е нема да се оправим, ама никога! Не ви ли стига Биг брадъра, дето гостенката в студиото предварително честити второто място, а още не се знаеше какво става на "вота". После замазаха положението. Ама, не, простия ни народ забравя и си затваря очите, когато не му изнася да види как се гаврят с него!
30
14
 
4
 
! Отговори
Антонина преди 11 години
Няма да забравя твърдият му оголен, венест намирисващ на роса , леко зачервен и омайващ жезъл ! Липсваш ми Боби !
29
45
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Големият фаворит на публиката Метин - публиката е ТУРСКА !!!Метин да печели в Анадола
28
6
 
46
 
! Отговори
зрител преди 11 години
Метин е 1! Момиченцето трябваше да ръкопляска на Метин за победата. Явно има влиятелни мама, татко, баба или дядо!
27
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чувствам се обидена и ощетена. От това, че изпратих СМС в РЕДОВНОТО за гласуване време, а получих отговор много след приключване на предаването, че той не е отчетен. Естествено, обаче, беше таксуван. И ако това е "честно" гласуване.... Интересно, как след като Метин е фаворитът на публиката, публиката избра за талант съвсем друг участник? Странна работа .... Искам само да кажа, че с подобни действия организаторите само губят. И не само организаторите.
26
70
 
14
 
! Отговори
Метин преди 11 години
Метин не заслужава да победи ! Само заради срамното име, което носи, както и този Рафи...победата трябва да се присъжда само на утвърдени българи, не на тези кучета без порода !
25
6
 
29
 
! Отговори
dynamo преди 11 години
Смешна работа - само хлапета тоя сезон?! Това да не беше някакво детско предаване или какво?! Трябва да има възрастова граница - това хлапе не е нищо особено, по хоровете има къде къде по-добри от нея, да не говорим, че пее фалшивичко и има още много, много да учи, ако оцелее детския и мутиращ, смешничък гласец!!! Пълен смях! Не го гледах след като махнаха Халваджан, апропо...
24
27
 
7
 
! Отговори
Ани от Лондон преди 11 години
Браво Кристина :))) само напред !
23
5
 
72
 
! Отговори
FLD преди 11 години
Метин е от друга планета. Той не заслужава прозвището талант. Заслужава да печели доста по-реномирани състезания от това. Надявам се да продлъжи да се бори, понеже той може, и той е на галактическо ниво. На всеки средностатистически българин му стана ясно кой заслужаваше, и кой е истенския печеливш от това предаване.Успех, луд си !!!
22
8
 
66
 
! Отговори
Една българка преди 11 години
Всички се чувстваме ощетени с този манипулиран избор.Знаем отлично,че България избра Метин за свой фаворит,един ненадминат безспорен талант!
21
25
 
12
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Браво на момичето!Пее по-добре от половината ни чалгаджийки. И за годините си се държи много по-адекватно.
20
5
 
23
 
! Отговори
Кристина-Хрисимата преди 11 години
Аз имам талант ... с дупето пепел духам !
19
3
 
53
 
! Отговори
бойко преди 11 години
бойкот на бтв
18
10
 
72
 
! Отговори
Рада преди 11 години
Вота на публиката е подменен.Победител е Метин.Той наистина е талант.
17
42
 
4
 
! Отговори
М преди 11 години
Много сте злобни. Не ви ли писна ? Какво е виновно момичето ,че е роднина на Арабаджиев ? Или всички, които имат богати роднини не са талантливи ?
16
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Талант беше онзи, през който минаваше кола, а той лежеше върху стъкла... Колко хора в света могат да се похвалят, че им се отдава това? Много могат да пеят - едно по-добре, други по-зле, но това не е конкурс за пеене, а за ТАЛАНТ! По същия начин миналата година отстраниха участник, който даваше отговори веднага, като го питаха за умножения на числа над 1 000! Само се замислете колко души познавате като него и колко, които ..... могат да пеят!