Две плеймейтки ще пъчат бюст във VIP Brother

Вижте къде ще глезят 17-те съквартиранти
Обновена: 13 сеп 2012 15:03 | 12 сеп 2012 14:56,
122

Ники Кънчев, Нико Тупарев и Радо Тушев са движещата сила на шоуто. Снимка: Dnes.bg

Продуцентите на VIP Brother повдигнаха леко завесата какво предстои в новия сезон на шоуто. Те показаха къщата, в която ще влязат 17 съквартиранти с различни възгледи и професии.

Единственото обявено официално име, което ще видим още от първата седмица, е на една от най-прочутите плеймейтки и блондинки в света Памела Андерсън. Останалите участници са "забулени" в колажи.

Засега не е ясно колко време Памела ще бъде следена от "окото" на Биг Брадър, обратният й полет за Щатите е с отворен билет.

"За нас беше важно Памела да бъде на старта на шоуто. Тя не е изявявала някакви сериозни претенции, най-голямата пречка бе, че ще бъде един от участниците в американското издание на "Dancing with the stars", заяви продуцентът Нико Тупарев.

Съквартирантите ще влизат в Къщата в неделя и понеделник, като ще изкарат в нея близо два месеца, а някои и малко повече. Единствено Памела ще си тръгне по собствена воля, като надеждите са, че тя ще бъде поне една седмица тук. Нейните изисквания са напълно нормални, като те са предимно за храната. Мъжкият блян на няколко поколения ще пие прясно мляко, задължително 2%, и ще наблегне на препечени филийки, портокалово сладко и плодове. Засега не е ясно дали тя ще има отделна спалня или ще бъде съсед по легло на родните известни лица.

Тя ще има сериозна конкуренция за вниманието на аудиторията в лицето на родна плеймейтка, която - ако съдим от колажите, се казва Николета Лозанова или Черната Златка.

Актьори, журналисти и сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България също ще станат част от голямото семейство в Къщата.

Това ще бъде най-музикантското шоу, като вътре ще има поне четирима изпълнители. Мариана Попова, Люси Дяковска от No Angels и Орлин Павлов ги разпознахме, въпреки че няма официално потвърждение и всеки сам може да прецени от колажите в галерията.

Колорит на компанията със сигурност ще придаде Димитър Ковачев-Фънки, който трудно може да бъде объркан в пъзела.

Без да сме напълно сигурни, ни се привидяха още оперният певец и водещ Юлиян Константинов, Деси Зидарова и спортистът, който едва оживя след като бе намушкан в столичен клуб - Благой Иванов - Багата.

В къщата ще влязат и трима домашни любимци, като любопитното е, че сред тях ще бъде едно прасе. Но не със собственик Любен Дилов.

В това издание на VIP Brother ще има различна система за елиминация, дневните епизоди ще бъдат с водещ Алекс Сърчаджиева, а номинациите и изгонването ще бъдат в понеделник и сряда. В първите две седмици шоуто ще върви всеки ден от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късната версия, която ще започва 15 минути преди полунощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
34
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
хляб и зрелища за простолюдието ,ама в нашия случай без хляба!
26
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИП-Брадър по Нова, турски сериали по bTV, не знам какви си простотии по останалите телевизии....опитват се масово да зомбират хората, явно.
25
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поправете си заглавието, грешно сте го записали. Така трябва да се напише:" Две ПАЧИ ще пъчат бюст във VIP Brother"
24
1
 
16
 
! Отговори
граматик преди 11 години
До валяИскЪш ама нЕма.
23
35
 
2
 
! Отговори
валя преди 11 години
Искъм преслава и Азис вътре! Те са звезди!
22
1
 
46
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Защо пускате всеки ден реклами на тази отврат, а не пишете "платена реклама"??? А, днес.бг? Нали ви плащат да ги рекламирате! Отделно това не са никакви ВИП-ове, а чалга-*** и комплексирани ***! Обществена ВИП персона може да е заслужил и уважаван човек - Станка Златева, Валя Балканска и др, но те никога няма да дойдат в тази помия, няма да са и интересни на чалгарите! А тези споменатите в статията са ВИп само по сепаретата в чалгарниците!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
samo kato vidi6...y4astnicite i da ti se DOSERE, izkly4vam Funky, ama toi ako ne se otgaje, da potuva v pomiqta da se zahva6ta s 4alga
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ahahaha pladne6ki selski durveni tarikati
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачкай, Гришооо!
18
3
 
33
 
! Отговори
ИВО преди 11 години
До мацкаКато гледам положението грам не сме нахитрели ... даже ставаме още по апатички към всичко около нас , не ни пука колкото и да се гаврят с нас ... ама както е казал поетът "НЕ могат дание е**т толкова колкото можем да държим" ... ТОТАЛЕН БОЙКОТ НА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ .... и твърдо ЗА забраната на тютюнопушенето :D :D
17
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно тия дето викат,че няма да го гледат ще го гледат, и тия са същите които не слушат чалга, но въртят гюбеците на масата
16
2
 
38
 
! Отговори
не VIP-ка преди 11 години
Срам и позор!!! Толкова лукс и толкова много пари за какво?!?!?! ... За да гледаш траги-комичните ситуации, пардон, ИЗЛАГАЦИИ на ""Вeри Импортънт"" Персоните. Жал ми е за всички нас НЕ-ВИП-ове, които изкарваме месеца със заплата изкарана с доста по-стойностна и здрава работа и не можем никак да го стигнем тоя лукс и тия екстри! Ивинете ме, но отивам да повърна!
15
1
 
33
 
! Отговори
ами преди 11 години
Това ли е ВИП -а на България?
14
4
 
46
 
! Отговори
Ваня преди 11 години
А,защо не пишете,колко пари ще й дадат на тая американска стара чанта,а,301000 суха пара!Какъв цинизъм,божее,за нашите болни дечица няма ,а се отвлича на хората вниманието от тежките им проблеми!Само *** ще гледат тази ПОРНОГРАФИЯ!!!!Наглеци безподобни!
13
2
 
52
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
В България V.I.P. значи Временно Имам Пари
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да го гледам!
11
12
 
8
 
! Отговори
мацка преди 11 години
До ИвоЩо глупав бе?Аз пък се радвам, че почва.И без това не можем да ходим по заведения щото пушенето е забранено-ще си седим вкъщи и ще си пушим, докато се забавляваме.Иначе аз смс-и не пускам, на рекламите изключвам звука-който е глупав да го прави нека да го обират. Не бой се Иво-той и българинът нахитря доста вече :)
10
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Елитна ли?!Ти се шегуваш ...Най-обикновна к****.
9
1
 
30
 
! Отговори
:) преди 11 години
Развлечение за *** безмозъчни чалгари.
8
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ???Плейметка това е елитна пр...........ка