Соня Колтуклиева първа напусна VIP Brother

Орлин и Къци остават в къщата поне седмица
Обновена: 24 сеп 2012 21:53 | 24 сеп 2012 21:50,
84
Соня Колтуклиева първа напусна VIP Brother
Журналистката беше първата напуснала. Снимка: Булфото

Соня Колтуклиева бе първата ВИП персона, която напусна къщата на брадърите. Устатата журналистка бе победена в директен двубой за любовта на зрителите от Къци Вапцаров, който остава още поне една седмица в шоуто.

Колтуклиева, която бе номинирана за изгонване еднолично от Фънки, не показа изненада при обявяването на резултатите и си тръгна, след като се прегърна с останалите съквартиранти, които не я долюбваха.

Първият спасен от зрителите бе Орлин Павлов, който събра най-много положителен вот на зрителите. Big Brother сбъдна желанието му да полети с парашут.

Къци пък получи първия си урок по борба лично от шампионката Станка Златева, докато Соня наизусти стъпките на тангото.

Изпълнението й обаче не стопли сърцата на зрителите, които я изгониха след само една седмица престой.

Колтуклиева бе категорична, че къщата няма да й липсва и че най-голямата интригантка вътре е колежката й Кристина Патрашкова. Журналистката призова зрителите да бъдат честни и открити, каквото и да им струва това.

Мястото й беше заето от певицата Люси Дяковска, а след нея в къщата влезе и актьорът Иван Ласкин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
Соня Колтук - внучка преди 11 години
Браво, бабенце! Земи ги насери тия провансалци и аре да си одим у Ло-о-ондон! Па ния сме аристократи, *** бабо, не им се спичай на тия завистници, дето гий яд че имаме пари и сме красиви ВИПаджийски! Гордея се с теб бабо Сонче Бонбонче! Да живей Петрич и Марикостиново!
63
0
 
2
 
! Отговори
Соня Немска Колтукли преди 11 години
Завистници!!! Яд ви е , че съм млада, хубава, дори красива, още не ползувам очила и имам само 4кила и 670 драма силикон в мозАка.!!! Аре ***!
62
0
 
2
 
! Отговори
Т.Кар. преди 11 години
Халва, закривай БИГ Брадърчето, брато! След Колтуклийката от лондонски Петрич всички Патрашки, Баги, Фънкита не предат вече. Оти ти изгърме чеховката ***..., пардонь, пушка, още в интродукцията. Сончето, по законите на жанра, требеше да пръдне в трето действие, а ти, опитен финансов нюхач, я похарчи бадева още в първите секунди, досущ като набързо свършил блед юноша!
61
0
 
0
 
! Отговори
Т.Караст преди 11 години
В родната журналистика няма толкова гротесков индивидиум като Сончето от Лондон! Тя е женственото превъплъщение на НЕОбай ***. Теди Москов, Яворе Гърдев, Людмиле Тодоров, що чакате бре??? Амчи тя е готов типаж, не е нужно да влиза в роля, щото никога не е излизала. Е, Любице, тая ти скри топката forever! Наглост, лицемерие, интриганство, обилно гарнирани с протекъл силикон. Е, ако това са адвокатите на дяв..., пардонь, на Боко, сполай ***. Дудук, тая те утепа от преданност към милицията
60
0
 
1
 
! Отговори
Тодор Карастоянов преди 11 години
Когато Господ реши да си прави пишечка с някого, положението е катастрофическо за обекта на Неговата гавра! Сончето от Петрич е връло проста момичка, изпълзяла изпод перото и четката на Чудомир /може и Александров!/. Не ще заборавя как Колтуклийката така се врътна на 180 градуса в ефира на "Дискусионно студио", че дори и опитния милиционер Велизар Енчев зяпна от почуда. Тя обяви, че люби Боко и толкоз! Сега момето, на което му трябват много пари, ептен се ошути за 2 лв. акромегалката му ниедна!
59
0
 
1
 
! Отговори
луд преди 11 години
гадна луда жена, не от вип брадър изгонете я от България.
58
1
 
1
 
! Отговори
диагноза преди 11 години
Един лифтинг на г-жа Колтуклиева не може да бъде и лифтинг на злобата и завистта и.Отврат!
57
0
 
2
 
! Отговори
възмунет преди 11 години
Ба си скуката щом Златка стана домакиня работа е на умирачка у ВИП-а. Поне да беше се изклатила с някой/я, а тя готви ли, готви. Ей сега е момента Фънки да измъндрахерца Къци и ВИП-сезона може да свършва с чиста съвест.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Муки- Как ги гледате тия простотии?
55
0
 
1
 
! Отговори
неразбрал преди 11 години
К'во стана? Фънки да не го нахака на Къци?!
54
0
 
2
 
! Отговори
яд ме е преди 11 години
Много еднообразна остана компанията, че и все втръснали ни до безкрай "личности", които ще се "обичат" и ще се "забавляват", защото са всичките готини хора и широкоскроени и въобще не ги интересува наградата... А госпожата си беше добър контрапункт и дразнител.
53
0
 
4
 
! Отговори
jiko преди 11 години
nai-chetenata novina???...wow..dokaztelstvo che tapotiata i prostotiata sa prevzeli mozacite na horata, pa i komentari ..mamma mia
52
1
 
4
 
! Отговори
....? преди 11 години
Какъв ти ВИП ,кой я познава в Бг....,аз ----НЕ?
51
1
 
14
 
! Отговори
против преди 11 години
Сончето въобще не е интелигентна.Много пъти е била в телевизия СКАТ и имам наблюдениече е много злобна,мнението по една тема всеки път й е различна на различните гостувания втелевизията.Тя парадира с голямо самочувствие,сигурно защото дъщеря й е в САЩ.Хоратамного правилно я оцениха и я изгониха
50
0
 
7
 
! Отговори
БАЙ преди 11 години
ДА СИ ХОДИ В ЕЛ ЕЙ,,,,КАТО СЕ ЗАПОЗНА С ПАМЕЛА ГО НАТЯКНА НЯКОЛКО ПЪТИ, ЧЕ И ТЯ ИДВА ОТ ЕЛ ЕЙ!!!!ПУ ДА СИ ХОДИ В ЕЛ ЕЙ!!!!
49
0
 
2
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Китайските мъчения са блед уплах,пред вицовете разказани от Пръци......
48
1
 
8
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Соня Колтуклиева ли да е леля на Соня Васи ?
47
1
 
12
 
! Отговори
Минчо преди 11 години
Моля, обяснете ми какъв ВИП е този провал на пластичната хирургия?
46
0
 
5
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 11 години
А пък един български лекар гледал вип брадър и след предаването седнал и написал статия, публикували му я и направил революция в медицината :)Ха :)Ха-ха :)
45
2
 
8
 
! Отговори
gostenkata s kosata преди 11 години
Дълбоко провинциална селска мутра с дъх на чесън,натурално овче мляко и нечистоплътни помисли за правене на любов в плевнята.....