Аксиния е вторият изгонен от къщата на VIP Brother

Зрителите оставиха в играта Ирен Кривошиева и сина й Владо
Обновена: 1 окт 2012 22:01 | 1 окт 2012 22:00, Красимир Ангелов
178
Аксиния е вторият изгонен от къщата на VIP Brother
Аксиния напусна къщата на VIP Brother= Снимка: Булфото

Певицата Аксиния стана втората звезда, която бе изгонена от къщата на VIP Brother.

Надарената певица от Свищов загуби борбата за оставане в къщата срещу актрисата Ирен Кривошиева и сина на Стефан Данаилов – Владо.

За оставането на Аксиния в къщата гласуваха едва 38% от зрителите, а след решението им тя напусна къщата със сълзи.

Джаз изпълнението на третия номиниран за изгонване -  Бони, я остави във "Вип Брадър".

Владо и Ирен Кривошиева  пък си спечелиха оставането в шоуто с прецизно изпълнение на сцена от филма  „От нищо нещо", където Владо влезе в ролята на баща си Стефан Данаилов.

"Честно и откровено надявах се страшно много на това, защото страшно много ми липсваха моите близки хора”, заяви след своето излизане от къщата Аксиния.

Тя определи съквартирантите си като „добри хора” и „много готини”, но все пак изрази задоволството си, че е напуснала къщата и ще се върне към нормалния си начин на живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: АксинияVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
8
 
! Отговори
Хм преди 11 години
да ви таковам и новината...
117
1
 
8
 
! Отговори
do 141 преди 11 години
Ей за това не бях се стил! Язък, Къци ще си остане неизмандахерцан, а Фънки ще има да си търси оная работа още бая време! Тюх да му се не види!
116
0
 
26
 
! Отговори
ined преди 11 години
Аз лично не познавам нито един дето да праща SMS-и за подобни предавания и съм много любопитен за каква реално бройка става въпрос. Винаги казват еди колко си процента и никога колко точно SMS-а са пратени.
115
1
 
9
 
! Отговори
ДО 124 преди 11 години
До неразбрал Кого да измандахерца Фънки ? С какво ? Забравил е дали има ***,след като не я вижда ! И да има не може да се доближи на необходимото разстояние/3 см./от шкембето си !
114
1
 
39
 
! Отговори
tano преди 11 години
Да бе гласували били зрителите!!! Егати лъжите. Може ли VIP Brother да покажат как обработват SMS- ите? Няма такава система, всичко е фарс. Важното е да се събират пари от бълъците на sms. Продуцента решава кой да напусне и кой ще спечели играта. Всичко това се знае предварително.
113
2
 
17
 
! Отговори
хлъц преди 11 години
За актриса,интелектуални разговори,шоу и много други работи не става ! Но за секс ,ама много секс СТАВА,МНОГО СТАВА !
112
0
 
15
 
! Отговори
не син преди 11 години
" Надарената певица от Свищов "???? Сама се е надарила с няколкостотин кубика ! А като артист със сигурност не е надарена :"Честно и откровено надявах се страшно много на това ...!" Да я изгонят !? Да бе,да !
111
0
 
6
 
! Отговори
Marto преди 11 години
Трябва да има още подобни съдържателни и учещи на ценности предавания, в които се говори по цяла седмица за пръдни. Така ще станем още по-интелигентни и културни и ще си възпитаме прекрасно децата.
110
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпо, елементарно, превзето, фалшиво и кухо същество. Отделно ако не знаете, беше на повикване при Черепа, от много близък човек до него знам, че ги е чу*ал на група с оная другата "певица" - Лилана. Тия силиконови цици и бяха подарък точно от него.
109
1
 
2
 
! Отговори
До 130 преди 11 години
Е вие не сте Интелектуалци, вие сте Ентелектуалци, щото в България интелектуалци няма. '*** си проста и да се покажеш веднага колко знаеш :) Книжки да четем...ми чети си Дан Браун и не се прави на умна, ***.
108
15
 
5
 
! Отговори
ani преди 11 години
AKSINIQ beshe strahotna snoshti.napravi istinsko shou.imah 4uvstvoto 4e gledam programa ot GERMANIQ.
107
7
 
4
 
! Отговори
до 128 надя преди 11 години
пунктуация....във всеки коментар някоя грешка, ще е хубаво да прочитате от време на време по някоя книжка, Бг това е страната на простотията и проституцията....
106
3
 
6
 
! Отговори
до 127 надя преди 11 години
интелектуалец а не ентелектуалец ;)....интелекта е сложно нещо :))))
105
5
 
2
 
! Отговори
до акс 108 преди 11 години
Приятел,знаеш ли,че в пунктоацията съществува и точка ? Обикновено тя предшества главната буква и е предвестник на новата мисъл. Може и да ги ползваш,прави написаното по-ясно.
104
9
 
8
 
! Отговори
до124 преди 11 години
А на мене ми е много интересно - какъв е проблемът да гледаме Биг Брадър ? Вие, ентелектуалците, какво гледате? Порнографията, наречена "новини", където след 10-те минути възхвала на светлия икономически строй следва поредица от убийства ? Или ходите на театър като едни истински позьори ? За разлика от новините, представленията и прословутите български сериали, в това предаване виждаме що за стока са българите. Колкото и да ви се иска, Джаро не е истински, тези типове са.
103
4
 
5
 
! Отговори
Бай Брадър преди 11 години
Слушайте бе пръдльовци и *** разни,така или иначе ще ви изгоня и ще ви изплющя всичките,така че кой е първи,кой втори няма змачение!
102
6
 
3
 
! Отговори
неразбрал преди 11 години
Май както вървят нещата Фънки първо ще Мандахерца Валдко и после Къци?
101
5
 
6
 
! Отговори
неразбрал преди 11 години
А Фънки измандахерца ли Къци?
100
1
 
11
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Много ми е интересен следния факт...уж не гледате такава помия,а всички знаете кой е вътре,кво е направил и т.н.,и се съдирате да коментирате.....:)))))
99
2
 
3
 
! Отговори
БРАДЪР преди 11 години
Гледайте, Гледайте да се видите КВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ....