Пацо вън от Къщата – наистина!

Стоян Дудов също се сбогува със съквартирантите
3 дек 2012 22:39,
305
Пацо вън от Къщата – наистина!
Панайот си тръгна. Снимка: Булфото

Панайот напусна къщата на Биг Брадър след гласуване на зрителите, които го определиха като най-неприятния съквартирант.

Въпреки защитата на първия победител във Вип Брадър – фолк певеца Константин, Пацо събра негативния вот заради непрекъснатите си караници със съквартирантите и желанието си да се показва пред камерите на всяка цена.

Футболистът от Гълъбово се държа смешно и налудничаво по време на играта сред номинираните, на която те трябваха да отговарят на въпроси от обща култура.

Панайот блесна с „познания” като това, че Божиите заповеди са 11, а най-дълбокото езеро на Балканите е Марианската падина. Отговорите му спечелиха присмеха както на зрителите, така и на съквартирантите.

При излизането му Биг Брадър на няколко пъти подчерта, че този път той излиза наистина.

Минути преди него къщата в Нови хан напусна  и Стоян Дудов, който бе избран да участва в риалитито като най-запален фен на играта.

Той не очакваше скоростното си излизане, затова не бе събрал багажа си и помоли съквартирантите да напълнят куфара му, като им напомни да не забравят якетата и саката му. Решението за излизането му беше взето от Биг Брадър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
5
 
11
 
! Отговори
ЕВАЛА преди 11 години
Пацо е най-големия...типично олицетворение на масата български мъже
193
0
 
8
 
! Отговори
Тъпо преди 11 години
Са на кво се смея а ?
192
7
 
8
 
! Отговори
1231 преди 11 години
Най-голямото недоразумение излезе от Къщата, най-сетне!!!! Но наистина съм съгласна, че рейтингът на предаването ще падне, доста хора го гледаха заради абсолютно идиотското поведение на Панайот. Хубав и усмихнат ден на всички! :)
191
7
 
13
 
! Отговори
NM преди 11 години
Намирате ли общо между ББ и Пацо, на всяко гърне мерудия, компетентни по всичко, непремерени изказвания и много други :)
190
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поколение между Пацата и Златка=следващият премиер!
189
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Кой?!
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чета коментарите ви и не вярвам на очите си!
187
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пацата най-големия комик в биг брадър на който не му харесва да не гледа и да не коментира
186
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С *** В ТОВА ВОАЙОРСКО ПРЕДАВАНЕ!!!!!!!!!!!!Има повече смисъл да гледаме някоя турска повърня(сериал) от колкото това предаване за ***!!!
185
0
 
26
 
! Отговори
pangura преди 11 години
Абе вие не разбирате ли че екипа на биг брадър си прави гавра с зрителите. То дори си е направо престъпление и измама да карат хората да пращат смс-и а после да гонят който си искат. Така направиха и първия път когато уж изгониха Пацо, ама го върнаха защото знаеха че всичко е постановка, а и искаха да се изгаврят с него като го затворят сам. Сега понеже няма с кво да се оправдаят пред останалите съквартиранти че са го върнали, решиха пак да го изкарат него, въпреки ше едва ли някой...
184
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Биг Брадър се самоубиха като изкараха Пацата. Никога до сега не бях гледал "шоуто", но нямаше как да изпусна моментите с Пацо. Голям ***, голям смях. Сега отново ще се мъчат да си вдигат райтинга с пошли и просташки мисии правейки участниците някак си изкуствени и жалки. А на Пацо простотията му се отдаваше натурално и за това беше интересен и забавен. А, ако разчитат Найден да им прави шоуто, то не остана с кого да се гъбарка. Друго беше Пацата като не може да се осети как се гаврят с него :Д
183
10
 
10
 
! Отговори
Ivo преди 11 години
Добре че го изгониха - да си ходи в Пилищарево там от където е.Когато го даваха сменях канала на ТВ. Сега вече редовно ще гледам Биг Брадър.
182
5
 
4
 
! Отговори
Бесен Данъкоплатец преди 11 години
Дами и Господа.. СНЕГЪТ ОТНОВО "ИЗНЕНАДА" СОФИЙСКА ОБЩИНА! Дори и на 3 Декември.. Дори и не чак толкова солиден.. защото всички знаем какъв сняг е валял по тук! Но крадливите шефчета от общината плюс всички занимаващи се със почистването на снега и най вече-ЛЕДЪТ най вероятно отново са "ИЗНЕНАДАНИ НЕПРИЯТНО" ! Как НЕ ГО Е СРАМ този сняг толкова рано да завали.. и да се превърне и в ЛЕД толкова бързо? НЯКОЙ МИНАЛ ЛИ Е ПРЕДИ МАЛКО ПО ОСТА МЕТРОСТАНЦИЯ "СУ К.ОХРДИСКИ" ДО ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ ДА ВИДИ?!?
181
9
 
24
 
! Отговори
niki преди 11 години
Рейтингът на това предаване ще се срине главоломно след изгонването на този шемет.Вече няма какво да се гледа.
180
9
 
17
 
! Отговори
луд диди преди 11 години
За разлика от предния вип брадър който обра положителните емоции като най успешен сезон, то този биг брадър ще влезе в историята като пълен провал.Голяма грешка ,че извадиха Пацо той беше цирка в Биги ,сега ......скука.
179
13
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Пацата е Велик и това шоу приключи.Дано статистите на Биг Бр. четат този форум ,той е достатъчно показателен.
178
4
 
18
 
! Отговори
bosnak преди 11 години
Панайот е прям и искрен циркаджия. Това го прави един много добър кандидат за премиер, а и щях да забравя има чисто и открито минало. Супер кандидат
177
0
 
9
 
! Отговори
a da преди 11 години
za razlika ot Miro koito se prave6e 4e naro4no ne otgovarj) Da be da)
176
2
 
10
 
! Отговори
e преди 11 години
I vapreki gre6kite ima znanij 4oveka!
175
14
 
30
 
! Отговори
За Пацата преди 11 години
Пацо не сваляше шапка никому,не злословеше зад гърба,винаги бе открит и казваше истината право във лицето.Не играеше по снерият на ББ и затова стане неудобен.Гледал съм две три предавания ББ именно заради това момче,той ги носеше всички на гърба.Може да е бил всякакъв от "***,бай ***,селски бек",но беше себе си и не се криеше.Сезона за ББ свърши вече.Адиос