Любовта не спаси Цеце

Македонката напусна Къщата преди финала на Биг Брадър
15 дек 2012 21:25,
222
Любовта не спаси Цеце
Цеце си тръгна само часове преди финала. Снимка: Булфото

Македонката Цеце бе изгонена от Къщата в Нови хан броени часове преди финала, който ще определи любимата реалити звезда на България.

Въпреки че манекенката се раздаде на сто процента при организирането на рождения ден на възлюбения си Боби, като дори се съгласи да излезе от голяма торта като полугола танцьорка, тя си тръгна от шоуто.

Изгонването й стана през изповедалнята, където тя бе извикана от Биг Брадър и затова  съквартирантите се чудят какво става с нея.

Пред водещата Алекс Сърчаджиева тя смутолеви, че с ръгбиста няма любовна афера и двама са само приятели. Манекенката благодари на българите, че са я подкрепяли почти до финала.

В откровен разговор в изповедалнята преди гоненето си македонката призна, че иска Боби да спечели автомобила, подарък от предаването. Фаворит на сънародника й Лестер бе приятелят му Найден, а Стойка и Боби посочиха себе си.    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
7
 
! Отговори
до 161-ви преди 11 години
ако беше така цяла България това щеше да работи :))))))
141
5
 
10
 
! Отговори
Доo 159 преди 11 години
Така е ,и аз до последно мислех,че сценаристите ще кажат накрая на Боби че е бил с травестит. Щеше да бъде супер шоу ,само че излезе *** сезон тази година.
140
18
 
0
 
! Отговори
sylar86 преди 11 години
Здравейте,попаднах на нелош начин за изкарване на пари.Как става: правите бърза регистрация в PayPal след това на този сайт sumixs/?ref=1357483 ,Идеята е да се гледат 3 реклами ида се отговорят на 8 прости въпроса )отговорите са без значение) и се получават по 9$ на реклама общо 27$ на ден(не може по-вече) .Като направите 1200$ се превеждат по сметката в PayPal.Работа за по 3 мин. на ден.Действайте
139
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя българската дупедавщина край няма, изкараха македонците най-културните, нашенци в къщата им говореха на македонски, докараха ги и до финала, няма да се учудя и ако *** спечели, ако някой българин участваше в тяхно шоу щяха да го изхвърлят с парцалите при първа възможност, толкова са културни, че в Македония се обиждат на "българин", виждал съм доста македонци и ги знам много добре какво представляват, така че няма нужда тука някой да ми обяснява какви култирни хора и човеци са.
138
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има нещо мъжко в излъчването й, не мога да се отърва от това чувство.
137
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айдееее... Бай Брадър ви каза, че тая е хубава и сега овцете почнаха да повтарят в хор, че е най-красивото нещо, което са виждали нявгаш...
136
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е,Боби поне е мъжкар.А на Нед мозъка му е обратно пропорционален на фигурата.
135
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кое й е хубавото на тая четириъгълна захапка?! Да, има дълги крака, но изглежда абсурдно в лицето. Все едно, че са я млатили с тухла четворка и само носът й е останал като единствена изпъкналост в това гротескно лице!Хубавата жена е с меки черти, с топли очи и с прелестна усмивка.Тук виждаме нещо ръбато, с що-годе интересни очи и опит за разтягане на устни....Хубава била. Колко вечери карате на ръчна, че това да е хубаво!?!?
134
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам от колко време трябва да не си виждал жена, за да кажеш, че Цецето е супер красавица, не че е грозна, ама чак пък толкоз...
133
6
 
7
 
! Отговори
До 141 преди 11 години
"Култивирана девойка ми звучи като "култивирана печурка".Да не би да имаш пред вид,че Цеце звучи някак си в среден род т.е.нито е Цеца,нито е Цецо.Да не излязат прави тези,които мислят,че не е съвсем жена.
132
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В предаването има продуктово позициониране - Продуцентите позиционират разни съквартиранти вътре във и вън от къщата по тяхно усмотрение. А хората нека си гласуват :)
131
18
 
5
 
! Отговори
дo 146 преди 11 години
Е и какво и е на Стойка, момичето си е много хубаво,добро и симпатично. Не можем всичките да бъдем с перфектни тела,такава е структората й.Ядосваше се на простотията и чалгата която е завладяла не само къщата на Брадарите ами и цяла България. Просто обърна другия край за да се справи с простотията.Ако някой живее с тия Тризначки едва ли ще ги гали с перце.
130
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ясно е какви хора гледат това шоу щом им харесва този дебел *** Найден.
129
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не знам колко задръстен трябва да си за да кажеш, че тази жена е грозна и е травестит...
128
2
 
4
 
! Отговори
някой преди 11 години
по-скоро е шиптерка
127
0
 
9
 
! Отговори
батмишон преди 11 години
Хора в това шоу става въпрос единствено и само за пари.Биг Брадър (продуцентите) решават кого да изгонят.За когото няма смс-и айде чао.
126
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боби е дошъл в къщата с цел да спечели, това че не се е хванал с жена, която не му харесва, само защото според другите била хубавица му прави чест. Той просто доказа че е стабилен мъж, а не някой бройкаджия.
125
3
 
29
 
! Отговори
dd преди 11 години
И ако спечели този отврат Стойка, ще изхвърля канала на Нова от телевизора!Баси нагласената работа!
124
7
 
39
 
! Отговори
Ицо Стоичков преди 11 години
Борислав е пълен ***!А Цецито освен хубавица е и много мило момиче!
123
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не би и Багата да го е разбрал и за това я отбягваше толкова усилено?