Пет дами ще укротяват опърничавия Панайот

Момичета се борят за сърцето на Пацо от Big Brother в ново шоу
Обновена: 13 фев 2013 11:05 | 13 фев 2013 10:46,
85
Пет дами ще укротяват опърничавия Панайот
Коя ли ще укроти Пацата? Снимка: Нова тв

Плейбоят от Гълъбово Панайот става главен герой в романтично риалити шоу по Нова телевизия.

Първият епизод на „Укротяване на опърничавия” ще е на 17 февруари от 22.50 часа.

Форматът е подготвен изцяло от екипа на предаването “Горещо”, а главната цел в него ще бъде Панайот, когото зрителите познават от Big Brother, уморен и отегчен от славата, да срещне сериозна приятелка.

Малко след излизането на Пацо от къщата на Big Brother All Stars, беше обявен кастинг за сърцето на колоритния участник, а  дни по-късно стотици кандидатки изпратиха своите любовни послания.

Пацо доказал, че е сериозен в намеренията си, като лично отговорил на всяка една от тях, а впоследствие се срещнал с най-смелите момичета на живо. 

От всички участнички, журито, начело с Панайот, избра пет финалистки – най-чаровните, най-мотивираните и най-всеотдайните, като оттук нататък проектът  ще проследи как ще се представят те в рамките на състезанието.

В първия епизод на “Укротяване на опърничавия” петте претендентки за сърцето на Панайот – Мелиса, Мартина, Надя, Невен и Юлияна, ще  пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово. Там ги очакват  майката на Панайот –  Нели, и неговият баща – Сашо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво сте заплюли по Пацо и по Нова. Щом едно предаване не ви харесва - не гледате, ако сте против една телевизия - също. Така правя с бтв и производните и - не ги гледам, ама не плюя по тези които я гледат, също така не коментирам предаванията, защото не ги гледам. Така че спокойно, който иска ще гледа това, който не иска ще гледа друго! Няма нужда от нерви, както беше писал някой по-долу, в България си имаме по-важни проблеми от предаванията на тв-тата.
51
0
 
16
 
! Отговори
ццц преди 11 години
в тази телевизия стигнаха дъното
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мамин убавец... :) Уморен и отегчен от славата. ХахахаБичето в по-хард вариант.
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този що не дръпне коктейла - течност за чистачки с ягодов сок и да изчезне безкрайно!
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо не ви пречи да гледате предаванията по БНТ? Въпреки липсата им на пари, качествени журналисти и продуценти, което им и личи, програмата на БНТ единствено е изхвърлила простотията за разлика от финансираната от Доган ТВ7, която събра всичките *** с изключение на Диана Найденова, Nova, която се чуди с каква просоттия да се захване и управляваната от Слави Трифонов и неговите интереси също турска БТВ. 2 турски тв е малко много за национални телевизии.
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шута на народа.
46
0
 
14
 
! Отговори
комбайнер преди 11 години
много аграрна физиономия
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nova ve4e e ot kalibura na mahlensha kabelarka
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-полечка с простотиите във формат "реалити", където няма абсолютно нищо реално.
43
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пет момичета ще се борят за Пацата и накрая ще победи... ПЕНЬО! (Старата тръпка си му е той!)
42
1
 
8
 
! Отговори
зрител преди 11 години
*** до тъпанара,тъпанарка до тъпарарка,простотия до шия.Значи,или както казват панайотките-начи,това е примера за нашата младеж.Затова си гледам турските сериали,които правдиво описват живота,на всички прослойки.
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като му пратиха Пеньо-траверса в една стая да живеят...." Ей писна ми от номера". Не можаха едно момиче да ми пратят, а Пеньо". БУаХхахаххааахаааа
40
0
 
17
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
Божеееееее,Божеееее вземай си вересиите,че не са трай веч !!! Такива простаци трябва да ги затварят в буркан,а не да ги развявате по телевизиите.......Затова дереджето на Държавата (ако може да се нарече Държава този сбор на чалга и лешперлък)...е такова.А тази Райкова и тя стана Продуцент горката Поповска кифла.....
39
0
 
33
 
! Отговори
??????????? преди 11 години
МИСЛЕХ ЧЕ "НОВА" И БЪЛГАРСКИТЕ ЗВиЗДИ СА СТИГНАЛИ ДЪНОТО С "ШАТРАТА"....ДА АМА НЕЕЕЕ ..............КОЙ НОРМАЛЕН РОДИТЕЛ БИ СЕ СЪГЛАСИЛ ДЪЩЕРЯ МУ ДА УЧАСТВА В ПОДОБНА ПОМИЯ И ДА СЕ БОРИ ЗА СЪРЦЕТО НА ТОЗИ..............МЛАДЕЖ???????????
38
0
 
24
 
! Отговори
Отвратен преди 11 години
Мислех да си го преместя, но междувременно повърнах.
37
0
 
43
 
! Отговори
nqkoi преди 11 години
Гнусно е да се издигат доказани простаци на пиедестал, но всичко възможно в България и най-вече след като зад кулисите седи Клозета Райкова ... жалко
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ххахаахааххахаххаха....само като му видя физиономията и се спуквам от смях като си припомня какви ги плещеше в биг брадъра. Няма такъв неподправен клоун като този. Смях на макс.А тия 5-те кандидатки трябва да са наистина много зле и да са по-кухи и от него самият.Муахаахаххаха......не мога да се сдържа от смях бре!
35
0
 
16
 
! Отговори
муню преди 11 години
абе много изпростя (изтрещя)тоя народ бре,леле!
34
1
 
24
 
! Отговори
йййййй преди 11 години
Намирам тази идея за отвратителна. Как можа да им хрумне да правят предаване посветено на този български Бай ***, просто ме беше срам да го гледам. Не вярвам да си намери привърженици.
33
0
 
36
 
! Отговори
телеманиачка преди 11 години
Това ще е поредното неуспешно шоу, като - ФЕРМЕР ТЪРСИ ЖЕНА, МИЛИОНЕР ТЪРСИ ЖЕНА и защо не *** ТЪРСИ ЖЕНА???