Чаши и яйца в предизборен полет

Яйце полетя към кандидат-депутат от ГЕРБ, той строши чаша пред Бареков
7 май 2013 20:09,
292
Чаши и яйца в предизборен полет
Снимка: TV7

Яйца и чаши полетяха по време на предаването на TV7 ”България избира”, а малко по-късно ГЕРБ обявиха, че прекратяват участията си в телевизията. Те не я назоваваха директно, а наричайки я „свободната телевизия”, заигравайки се със слогана на медията. Скандалът започна, след като от събралото се на открития дебат множество полетя яйце по кандидата за депутат от ГЕРБ Доброслав Димитров.

Напрежението по време на целия ефир беше осезаемо, докато се изказваха кандидат-депутатите се чуваха постоянни освирквания и обидни скандирания.

Пред зрителите  се размениха обиди, като Доброслав Димитров обяви, че привържениците на ГЕРБ са си отишли, защото са възпитани и обвини хората на площада пред ”Александър Невски” в агресия.

Водещият Николай Бареков прекъсна предаването за реклами, за да се успокои напрежението след полетелите яйца.

Малко по-късно от телевизията разпространиха пресинформация, че Доброслав Димитров е строшил чаша в краката на Бареков и му изкрещял ”Ти нормален ли си, бе?!”. На видеото тази част от спора не се вижда, но на снимка, разпространена от TV7 са запечатани действията на Димитров.

"Свободната" телевизия премина всички граници в опитите си да се включи активно в подкрепа на определени политически сили в предизборната кампания. Моралът на "свободния" журналист е нравствена категория, която няма как да си купиш, нито да откраднеш от някого”, заявиха в позицията  ГЕРБ.

”ПП ГЕРБ участва във всички "свободни" предавания на "свободната" телевизия от уважение към зрителите и опонентите си, спазвайки правото на Етичния кодекс на българските медии да осигурят всички гледни точки.
ПП ГЕРБ заявява категорично обаче, че от този момент нататък абсолютно свободно прекратява медийните си участия в  "свободната" телевизия и категорично отказваме да участваме в зле ежисирания сценарий на "свободния" журналист в подкрепата на "свободната" българска опозиция. Очевидно "свободният" журналист е неспособен да осигури и организира свободното протичане на разговора в своите предавания. Благодарим на "свободната" телевизия, за това, че сама опроверга себе си и доказа, че се самоцензурира според интересите си”, допълниха още от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
37
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Привърженижите на ГЕРб са по-интелигентната част от населението. За съжаление повечето хора са необразовани, агресивни, без капка ерудиция и правят митинги, закани, а ние сме в Европа не заради простолюдието, а заради интелигенцията. Но трябва да ги търпим и да обясняваме на Европа, че сме цивилизовани. Ако начело не са ни такива като Плевнелиев или Марин Райков, които станаха възможни благодарение на ГЕРБ, щяхте да сте европейци през крив макарон. И пак ще ни спрат еврофондовете.
52
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБЕРАСТИ,избийте се помежду си,иначе народът ще ви избие !!!!
51
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Барекоооооов, Бареков... Смяташ, че не помним как звънеше на ББ всяка сутрин, та да е в ефир ли? Цялата гилдия знаеше, че той ти плаща. Знаеше дори колко ти плаща. Чак после го написаха и вестниците. Мъжка шантонерка си, Бареков. не понасям Боко, но такива ветропоказатели като теб са ми още по-противни.
50
2
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
ето линк към дебатаizbori.news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/%D0%A1-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0_l.eln_i.7452_c.1151.html
49
6
 
41
 
! Отговори
:) преди 11 години
Герберастите не могат да повярват, че властта и сладките далаверки им се изплъзват. След изборите повечето ги чака затвор ! Ако успеят да фалшифицират вота ще стане още по-лошо - народът ще се разправи с тях.
48
11
 
19
 
! Отговори
НеПлатенДраскач! преди 11 години
youtube/watch?v=IJdtUiwsiOI ето го вашия хубавец ! от край време учител по ДУДУК,но сега е на съвсем друго различно от кръчмарското ниво... Бойко ще ви пръсне панайра след 5 дена ;)
47
4
 
30
 
! Отговори
666 преди 11 години
Една интересна информация за хората. В град Русе няма нито един плакат на нито една друга партия освен на ГЕРБ и на Атака. Защо ли е така ? От мои достоверен източник пожелал да остане анонимен разбрах че са се договорили с БСП да не провеждат там кампания в замяна на това да не пускат в пространството компромати срещи лица на БСП. В каква Държава живеем само. !!! Българи трябва да излезем и да смачкаме цялата политическа и псевдо Бизнес класа.
46
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Официална страница: нямаЛична страница: нямаTwitter: нямаFacebook: нямаОбразование на депутата: Средно образование: СЕКОЯ, щат Оклахома, АмерикаВисше образование: Бакалавър по Бизнес Администрация Последна месторабота: управител в Империя ОнлайнОще данни за депутата: Информацията е взета от Регистъра по Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси на Народното събрание Делови и бизнес интереси:1. Бил е в управлението на:- Америkор-България ООД - управител;2. Има/л участие в:- Америkор ООД;- Америkор-България ООД;- Аугуста 2000 ООД;- И
45
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знам че Бюреков е фурнаджийска лопата, но не мога да не призная, че се изкефих колко подъл беше в реакцията си срещу герберския нервак. :)
44
7
 
21
 
! Отговори
към Позитано 20 преди 11 години
Как ловко се превърнахте от обвиняеми - в обвинители.Който си го може ,си го може.
43
1
 
21
 
! Отговори
az преди 11 години
gerbajiiska *** 6te vi izmetem na 12ti
42
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази телевизия отдавна не я гледам, това е все едно да гледам Шоуто на Слави или телевизията на Сашо Диков - поръчкови журналисти правят манипулации, няма как да седя и да им правя рейтинг. Това е моето мнение, ако ли бъркам, сори, който иска да ги гледа. Отдавна сме в Европа, но някои хора още си служат със старите прийоми.
41
7
 
33
 
! Отговори
То се знае преди 11 години
Гнусни са си в чарвата герберските прасета. Сбирщина от необразовани чалгарски селендури,гадни и нахални мутри. Не напразно тяхните почитатели са само простаци с основно образование и диви селяни.
40
15
 
26
 
! Отговори
САМО ГЕРП преди 11 години
Не яйце а куршум в главата на тоя ***. Къде стеее бе хорааааа????? Нека всеки тази вечер да заколи един гърбаджия и утре светът ще бъде по-добър.
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кои е Бай Ганъо?
38
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Край. На тоя му излезе прякора - Добри яйцето
37
3
 
25
 
! Отговори
RedNosse преди 11 години
Тоя на снимката всеедно танцува гръцко сиртаки, а Бареков се готви да му ръкопляска.
36
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Победата на ГЕРБ е сигурна! А тези вандали дето хвърлят яйца и нарушават реда са от БКП и скоро когато Бойко дойде на власт всичките ще дават обяснения в МВР!
35
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Бареков и ГЕРБ..са мегаантипатични
34
0
 
38
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
качете го във вибокса или ютуб ,сайта на тв7 блокира от трафика!