Рокади в bTV: Люба Ризова и Виктория Бехар си тръгват

Валя Гиздарска е новият главен редактор на "Актуални предавания"
7 фев 2014 17:01,
42
Рокади в bTV: Люба Ризова и Виктория Бехар си тръгват
Люба Ризова и Виктория Бехар (д) Снимка: архив, Булфото

Досегашният директор на "Новини и актуални предавания" на bTV Люба Ризова и главният редактор на „Новини и интернет новини” Виктория Бехар и ръководството на телевизията взеха решение да се разделят, съобщиха от медията. 

„Причините за решението да напусна bTV са лични. Винаги ще помагам на bTV  и съм сигурна, че екипът е в състояние да продължи да прави най-добрите новини и актуални предавания в българския ефир. В момента няма нито едно предаване под шапката на „Новини и актуални предавания на bTV, което да не е номер 1 в своя слот. Убедена съм, че телевизията ще продължава да се гордее с най-добрия новинарски екип и благодаря на всички, с които заедно успяхме да го изградим”, заяви Люба Ризова, която е в телевизията от самото й създаване.

Мениджмънтът на bTV Media Group от своя страна изразява дълбоката си признателност към Люба Ризова и Виктория Бехар за изграждането на най-силния новинарски екип в българския ефир и им пожелава успех.

От 10 февруари 2014 г. дирекция „Новини и актуални предавания” на bTV и отдел „Спорт” ще се слеят под шапката на отдел „Новини, актуални предавания и спорт”, обявиха още от медията.

Валя Гиздарска е новият главен редактор „Актуални предавания” в bTV Media Group. Назначаването й влиза в сила от 10 февруари.

Гиздарска има над 20-годишен опит в медиите. Тя започва журналистическата си кариера във вестник „Стандарт” през 1993 г. Била е редактор на новинарски емисии и емблематични публицистични предавания в Нова телевизия.

От 2009 г. е главен редактор на предаването “Нека говорят с Росен Петров” по bTV.

В средата на януари стана ясно, че Павел Станчев сменя Вики Политова като главен изпълнителен директор на българския бизнес на Central European Media Enterprises Ltd.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БТВ и нова си стават турско чалгаджийски телевизии честито
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Следващия да напусне кораба най-вероятно ще е Слави Трифонов ще отиде или в Нова при Магърдич или при Пеевски
29
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Медиите на шопара Пеевски нито чета, нито ги гледам! Хората не са ***, мутро дебела! Пускай си турските сериали и пиши глупости в парцалите си, дето мислиш че са вестници, дреме ми! Има и други вестници и телевизии! Скоро ще се задавиш *** разплут!
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая Юда отдясно какво гледа като обран евреин? Пари ли иска че се маха от БТВ?
27
3
 
13
 
! Отговори
Чифутски кучки преди 10 години
Не ви харесва спасяването - вън...
26
5
 
21
 
! Отговори
Веско преди 10 години
От както Пеевски и ДПС купиха и БТВ какво се случва, всички които не следват волята на Доган напускат по лични причини, колко станаха вече 15 - 20 водещи журналисти
25
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целта е в бъдеще да пускат повече турски филми и сериали и да се рекламира Турция и турската култура.
24
5
 
15
 
! Отговори
оставка преди 10 години
хмммммммм много мирише на поръчково! Да не би да е заради бтв документите,в което се разкр истната и лъсна *** на комунистическата братоубийствена политка? Нещо не е много чиста работата много почнаха да я напукат тая тв. кой е гледал документалния филм за Македония,която е заселена от българи принудени от комунистите да се откажат от бг. гражд.,щото иначе "Беляне",измислен им е език и пренаписана история! ГЛЕДАХТЕ ЛИ ГО?ПОТРЕСАВАЩО!
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СексологИ като се представиш на колко хора оформя(ла) мнението, разбираш колко подходящо е било това "излъчване" за да заема толкова време тази работа.
22
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБЕ ИМАЛИ ОЩЕ ОВЦЕ КОИТО ДА ГЛЕДАТ МУТРЕНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ? ОЩЕ В НАЧАЛОТА НА 90 те ГОДИНИ ТЕЛЕВИЗОРА ГО ИЗХВЪРЛИХ В КОФАТА ЗА ***. ВИДАХ ЧЕ МУТРЕТАТА ЗАПОЧНАХА ДА СИ КАЧВАТ В ЕФИРА МУТРЕСИТЕ И КУ.ВИТЕ И ГИ ВКАРАХ В КОФАТА ЗА *** ТОГАВА ОЩЕ НЯМАШЕ КОНТЕЙНЕРИ. ГЛЕДАЙТЕ БГ ТВ ЗА ДА ВИ ПРОМИВАТ И БЕЗ ТОВА БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ТИКВИ.
21
2
 
16
 
! Отговори
aztitoi преди 10 години
И новия директор е работник във вестник стандарт който е на ще познае ли някой.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ko kaza ko
19
1
 
26
 
! Отговори
Критика преди 10 години
Жалко !Добре хвръкнаха , но лошо кацнаха !Политизирането и продажността им изигра лоша шега!!!Чао мутреси !!!
18
1
 
13
 
! Отговори
ни съ знай преди 10 години
Не зная как, но изведнъж се сетих за един стар колега, който често използваше следния израз: "***, турим му го"
17
4
 
57
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Само Учиндолският ...папагал,държи реномето на Бийтивито.От целия му 55 минутен...буламач 5 мин.му се...кланят,5 мин.говори сам на...папагала,10 мин.се кара на Годжи или друг от...трупата,10 мин.чете тъпотии от аутокюто,5 мин.пита Маестрото за някаква мелодия,10 мин.едни пишман комисци,се...смеят без причина,5 мин. се смее целият бенд по команда.Добре че е...балета,та да...поизмием очите,няколко минути.
16
1
 
21
 
! Отговори
. преди 10 години
ми то малко късно вече, разгониха всички читави, та чак сега се усетиха в кой е проблема...
15
6
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Виктория Бехар много неприятна - прилича на травес
14
2
 
61
 
! Отговори
българин преди 10 години
Телевизията на турските сериали е време да изчезне от българския ефир! На никого няма да липсва!
13
1
 
25
 
! Отговори
Тръба преди 10 години
Рокади в крачолите ми.
12
3
 
51
 
! Отговори
Смях преди 10 години
Да се закрива ЕВРЕИСКО-ТУРСКАТА БТВ.Тези от години нямат една обективна новина....Манипулират като типична ционистка медия / CCN, euronews, BBC, al jazeera / една обективна новина няма....Новините от Сирия и Украйна явно във CCN им ги подготвят... Промиват ни националното самосъзнание със Турски сериали....Облъчват ни със ЦИОНИСТКИ новини ДА СЕ ЗАКРИВА !!!!!!