Категория над 100 кг: Ути влиза в Dancing Stars

Нана и Нели Атанасова също се включват в шоуто
1
Категория над 100 кг: Ути влиза в Dancing Stars
Снимка: Нова тв

Трима телевизионни водещи – Нана, Нели Атанасова и Ути Бъчваров, ще се впуснат във вихъра на танца в Dancing Stars. Всеки от тях ще защитава своята кауза и ще докаже на себе си, че може да се справи и с танците.

"Гладен за танци, танците ще направят живота ми по-вкусен", с тази максима влиза в риалитито Ути Бъчваров. Той се притеснява за стандартните танци, но вярва, че латиното ще бъде неговият стил, защото е за "весело настроение", което той създава от малкия екран дълги години. Ути застава на дансинга и като достоен представител на мъжката половина над 100 кг.

"Много сме в България и ще видите, че можем да правим чудеса, вярвам, че ще ме подкрепят", заключи готвачът.

Проблем с обувките има Нели Атанасова, която освен че радва телевизионните зрители, е и бивша гимнастичка. „Цялата съм в рани и се надявам, че ще имам постановка, в която си свалям обувките”, така Нели описа своето най-голямо притеснение на сцената на Dancing Stars. От гимнастиката до танците обаче пътят е дълъг и Нели увери, че полага големи усилия да влезе в ритъма на стандартните и латино танци.

В истинска битка пък влиза Нана. Битка със себе си. Тя сподели, че има прекалено много пречки, а Dancing Stars е поредното предизвикателство за нея, което ще й докаже, че може да се справи със всичко и няма да се спъне.

Изключително добре си пасва и със своя партньор Миро, който "също като мен е луд перфекционист и ме дърпа за косата – нагоре към успеха". Тя допълни, че дори си крещят, говорят си грубо и после репетират – точно както Нана обича.

Как ще се справят тримата водещи на данцинга предстои да видим от 11 март, когато тръгва новият сезон на предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бОли ме членчето.*** *** предаване.