Хекимян и Биляна Гавазова поемат сутрешния блок на bTV

Двамата ще са новите водещи на "Тази сутрин" от 2 юни
Обновена: 22 май 2014 17:47 | 22 май 2014 16:17, Александър Попов
37
Хекимян и Биляна Гавазова поемат сутрешния блок на bTV
Снимка: bTV

Сутрешният блок на bTV "Тази сутрин" ще има нова двойка водещи от 2 юни. Зрителите на медията ще бъдат посрещани през делничните дни от Биляна Гавазова и Антон Хекимян, които ще поемат щафетата да търсят заедно важните отговори на деня.

"Антон и Биляна са силни журналисти, доказали професионализма си в ефира на bTV. Те могат да се справят с всякакви теми в различни ситуации – както в студиото, така и във включвания на живо извън него. Освен това двамата имат позитивно излъчване – нещо, което е от ключово значение за екранна двойка, с която започва денят на огромна част от българските зрители”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

Те заменят досегашните водещи Генка Ширекова и Константин Караджов. Генка Шикерова скоро ще стане майка за втори път, а след натрупания опит като репортер и водещ Константин Караджов продължава развитието си като продуцент в bTV Новините.

Антон Хекимян е едно от любимите лица на зрителите на bTV. Той започва професионалното си развитие в медията през 2004 г. Десетгодишната му кариера започва като стажант-репортер в „Тази сутрин”. През септември 2013 г., след горещото риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”, става водещ на съботно–неделното магазинно предаване „Тази събота” и „Тази неделя”. 

Биляна Гавазова има 10-годишен опит в електронни медии. Започва като репортер в Дарик радио-Шумен, след което се присъединява към екипа на Дарик радио-София. Присъединява се към bTV през 2010 г. година като репортер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво прави арменец в турска телевизия?
3
1
 
35
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Аз още си чакам нощния еротичен блок по Босфор ТВ с Инджи и Мехмед!
2
25
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
УСПЕХ . И ДВАМАТА СА СУПЕР !!
1
2
 
59
 
! Отговори
босфор тв преди 10 години
Жалко, аз се надявах, че ще пуснат още един турски сериал рано сутрин. Щеше да е десети за деня, с толкова жар са пропити!