Мистър Бийн се завръща на екран, макар и за малко

Роуън Аткинсън отново ще е "дете в тяло на възрастен"
Обновена: 22 яну 2015 10:13 | 22 яну 2015 10:13,
11
Мистър Бийн се завръща на екран, макар и за малко
Снимка: Reuters, архив

Прочутият британски актьор Роуън Аткинсън, изпълняващ комичния персонаж мистър Бийн в едноименния телевизионен сериал, през пролетта ще се завърне на телевизионния екран, предаде ТАСС.

Аткинсън ще участва в малък епизод за благотворителен телемаратон, който Би Би Си ще излъчи през март. Актьорът вече е завършил участието си в снимките. Сценарият се пази в тайна.

Популярният телевизионен сериал за мистър Бийн се излъчваше по телевизионния канал Ай Ти Ви от 1990 до 1995 г. След това Аткинсън пресъздаде образа в два филма през 2004 и 2007 г. Нови скечове с героя са пуснати само веднъж след 1995 г. - през 2007 г.

Появата на мистър Бийн на екран през последните години се свежда до една телевизионна реклама и до участие в мултимедийната програма за церемонията по откриването на Олимпиадата в Лондон през 2012 г.

На върха на славата шоуто за "националното съкровище", както го смятат, само във Великобритания се гледа от 19 милиона души. В миналото мистър Бийн дори влиза в числото на "най-великите британци".

Аткинсън, който сега е на 57 години, веднъж с ирония описва героя си като "дете в тялото на възрастен". Новата поява на мистър Бийн на екран ще е на 13 март.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До коментар номер 2Роан Аткинсън е интелигентен човек, който се прави на ***, а Плевнелиев и е ***, който се прави на интелигентен (президент)
7
3
 
0
 
! Отговори
123 преди 9 години
Я не ни занимавайте с ***!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той има изключително красива дъщеря 95 набор. Лили Аткинсън - не прилича особено на него.
5
0
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Гоше, *** си!Роуън кара mclaren f1 ... докато не го блъсне, няколко пъти.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роуъан Аткинсон стана на 60 (ШЕСТДЕСЕТ) ГОДИШЕН!!! И то ЯНУАРИ! Вие сами ли си мислите статиите като ви свърши материала?!? Цял свят написа, че стана на 60, вие явно сте 3 години наазд с фактите си!!!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам откъде сте преписвали, но няма как да е на 57г. човек, който е роден на 6.01.1955г.
2
5
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
С мистър Бийн се видяхме за...малко,когато ходих в Лондон преди години на гурбет.Мотах се по улиците на Долен Лондон и си чоплех носа,когато внезапно до мен спря едно Ферари и ми бибитна.Показа се главата на един и ми вика; -Ейй,ти приличаш на мен,аз съм Роуън,ти кой си.-Помислих че му трябва хамалин и понечих да се кача във Ферарито и успях да му кажа че съм Гошо от Кривунделово,но той...тръгна.Още съжалявам,че не се...представих за марсианец;явно...кривунделец беше виждал.
1
6
 
4
 
! Отговори
Dan преди 9 години
"Всяка прилика с лица от българския политически живот е напълно случайна."Не е. Загледайте се внимателно и вижте колко много си приличат с Бареков.