"Реактивните момичета" превземат България

Новият сезон тръгва на 23 април по Cartoon Network
20 апр 2016 09:07, Александър Попов
10
"Реактивните момичета" превземат България
Снимка: Cartoon Network

Те отново са тук… Белушка, Бълбук и Бръшлян вече спасяват света в "Реактивните момичета" с напълно нова визия. Най-новата оригинална версия на анимационната комедийна поредица, дело на Cartoon Network Studios, започва на 23 април от 09:10 часа.

Телевизионният канал е подготвил много изненади за българската аудитория. Ексклузивно и само за родните фенове, Cartoon Network създаде стикери, вдъхновени от „Реактивните момичета” за мобилното приложение Viber на кирилица. Представянето им ще бъде в дните преди премиерата на новия сезон. Освен това, по улиците и в парковете на София се проведе невиждана екстремна изненада - жителите и гостите на столицата станаха свидетели на неочаквани реактивни моменти с трите героини, които препускаха из града с лонгбордове, а след себе си оставяха гръм и цветна пушилка. Специално за събитието беше заснет и екстремен видео клип.

Сестринското трио супергерои Белушка, Бълбук и Бръшлян са познати на съгражданите си от Таунсвил като "Реактивните момичета". Заедно, те защитават своя красив и многолюден метрополис не само от зли посегателства, но дори и само от кроежи за такива.

Да се справяш едновременно с училищните домашни и безброй злодеи не е лека задача, но Реактивките с радост приемат това предизвикателство. Благодарение на супер-силите си и добрата екипна работа, и не без помощта и на професор Утоний и Кмета на Таунсвил, те показват на всички в града, че е напълно възможно да спасяваш света преди да е дошло време за сън.

Поредицата „Реактивните момичета” е продуцирана от Cartoon Network Studios. Ник Дженингс (“Време за приключения”, „Спондж Боб Квадратни Гащи”) е изпълнителен продуцент, а Боб Бойл (Wow! Wow! Wubbzy!) – копродуцент.

Първите серии на „Реактивните момичета” са създадени от Крейг Макракън, а премиерата им се състои през 1996 г.  Предаването е носител на две награди Emmy. Освен тях, в историята на всичките си 78 епизода досега, поредицата се е радвала на пет номинации и безброй отличия в областта на анимацията. През 2002 г., благодарение на съвместно сътрудничество с Warner Bros. Pictures, на бял свят се появява и пълнометражен филм, вдъхновен от анимационната поредица.

С постъпления от продажби на дребно в размер над 2,5 милиарда ЩД от дебюта си до момента, „Реактивните момичета” е един от най-продаваните брандове на Cartoon Network за всички времена.

Cartoon Network наскоро сключи споразумение с дизайнера Джеръми Скот и Moschino за глобално партньорство в областта на модата – The Powerpuff Girls x Jeremy Scott вече е част от колекцията пролет-лято 2016 на Moschino.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЧичо Дядко и онова с реактивните джинси и кончето с многоцветната дъга са за промиване на мозъците на децата да се извръщават повече :D
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГуфиТо пък един английски... Има много образователни филми и игри в "тубата", че точно Картуна липсва.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз Картуна съм го забранила. Само като ги чуеш как говорят и ти става ясно каква голяма простотия е. Много време се чудех откъде отрочето ми говори за "Чичо Дядко" и все му се карах да не мисли тъпотии, а то било некво филмче...
6
3
 
1
 
! Отговори
Striker преди 8 години
Белушка, Бълбук и Бръшлян "Реактивните момичета" - Бхахахаха! Абе, вие на амфети ли сте? Що за *** *** ще преведе Powerpuff girls?!? Вероятно същият, който направи всички яки канали с дублаж - затова и не ги гледам де.
5
0
 
5
 
! Отговори
Гуфи преди 8 години
Върнете Cartoon Network на английски! Винаги е имало достатъчно анимации на български език про другите програми. CN беше идеален като допълнителни занимания по английски за деца.
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До bobyЩо да събира прах телевизора? Пускай телевизията на истината - алфа тв...
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще я превземат те..с 20 години закъснение АХАХАХАХ
2
2
 
21
 
! Отговори
Marie Claire преди 8 години
Офф.. детско или не, НИКОГА не се превеждат имена от английски език. Бръшлян? Наистина ли? Белушка? Сега какво? Почваме да предпазваме децата от английския език ли ?
1
2
 
8
 
! Отговори
boby преди 8 години
Поредната мегапростотия за промиване на мозъците на младежта. Неслучайно у нас телевизора само събира прах от няколко години, и така ще е докато децата не се изнесат...