Привлекателен ли е "Тайният живот на Мерилин Монро"?

Сериалът - по телевизия Bulgaria ON AIR
18 дек 2021 11:05, Петя Славова
5
Привлекателен ли е "Тайният живот на Мерилин Монро"?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Тъмните страни на известностните личности разкрива "Тайният живот на Мерилин Монро". В две части минисериалът разрива сложните емоции на звездата, превърнала се в икона в киното. На режисьорския стол сяда  Лори Колиър.

Сюжетът ни връща към 50-те години на миналия век, когато Норма Джийн, позната по-късно като Монро си извървява пътя си  към голямото кино.

Акцентът пада върху отношенията на главната героиня, изиграна от Кели Гарнър с майка й (в ролята Сюзан Сарандън).

И докато светът се прекланя пред Мерилин, то животът й отвъд светлините на прожекторите контрастира с непривлекателността на тежестта на слават. Героинята е представена като неуравновесена жена, измъчвана от тревожност и отчаяние.

Филмът е екранизация на разказа на Дж. Ранди Тараборрели от "Ню Йорк Таймс" в едноименния бестселър, който описва до каква степен Холивуд изсмуква магията и светлината от своите звезди и лесно се отдалечава от тях, когато усети, че вече не са му нужни.

В останалите роли ще видим Ембет Давиц, Емили Уотсън и Джефри Дийн Морган.

Гледайте биографичната драма "Тайният живот на Мерилин Монро" на 18-и и 19-и декември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е ..клатили са е ,тия с много пачки ,е сега има такива артиски певици една де хвалеше че взема по 10 000 лв , ашладисване )
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Уики статията за еврейски актьори четем, че въпросната е еврейка. Явно мосадски кадър за проникване във висшето общество и създаване на удобни някому скандали. Какво стана с отрочето на Максуел, която сега уж я съдят, уж не искат. Тя направо дечица доставяше на богати с цел после изнудване.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мерилин Монро, е набор на баба ми, 26-ти набор! Баба ми си спомня как когато е починала Мерилин през 62-ра година, в БГ по вестник Народна култура, новината се е тиражирал като топъл хляб!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не,не е.Отдавна вече.Закъснели сте.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е. Кое му е привлекателното да си сексуален п.а.р.цал в ръцете на един куп богати мъже? И накрая да те убият?