Започва "Войната на таралежите" – 9 март по Bulgaria ON AIR

Детската комедия пренася зрителите в началното училище в 19:30 часа
8
Започва "Войната на таралежите" – 9 март по Bulgaria ON AIR

Тази събота и неделя, 9 и 10 март, ефирът на Bulgaria ON AIR ще стартира излъчването на още една любима на всички поредица от златната ера на българското кино. Първа и втора серия от „Войната на таралежите“ очаква зрителите пред малкия екран точно в 19:30 часа.

Сюжетът пренася зрителите в начално училище, където амбициозен треньор избира момченца с фанатичен блясък в очите, готови да изпълняват и най-абсурдните му команди. Един ден двама закъсняват и той ги изключва от отбора. Започва „войната на таралежите“ с равнодушието на възрастните. С изобретателност, хитрост и помощта на единия от родителите, те успяват да си направят баскетболно игрище. Войната е спечелена.

"Войната на таралежите“ е детската комедийна поредица, създадена през 1978 г. и се състои от 5 серии. Режисьор на продукцията е Иванка Гръбчева, а сценарият правят Миряна Башева и Братя Мормареви, оператор е Яцек Тодоров. Серийният филм е създаден по романа на Братя Мормареви „Войната на таралежите“. Музиката във филма е композирана от Кирил Цибулка, а художник на постановката е Мария Иванова.

Не пропускайте да си припомните първите два епизода от „Войната на таралежите“ – тази събота и неделя, 9 и 10 март, точно в 19:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
до 5 преди 1 месец
плача :D :D :D :D :D :D
5
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
недейте да го пуската, че ще се излюпи още някоя партия като на костя и болен с. на такива хора малко им трябва и стават като бат адолф.
4
0
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 1 месец
Аз искам синьо лято да гледам и Васко да гама от село Рупча,но как да гледам като гамените от онеъра си спряха ефира от един месец и излъчват само по кабеларките
3
7
 
3
 
! Отговори
ахахха преди 1 месец
Нека да се гледа този филм от сегашните млади поколения, за да се види как по време на комунизма децата са били потискани и никой не ги е броил за хора. И как другарите с дебели партийни връзки са си правили каквото им скимне. Барем оцените преимуществата на деокрацията.
2
3
 
5
 
! Отговори
Ббб преди 1 месец
Искам "неочаквана ваканция" и "На всеки километър". Вярвам, скоро..
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека да гледат , за да видят , че сме имали истинска държава !