Как да изглеждате скъпо, без да харчите много

Обръщайте внимание на детайлите
20 май 2024 23:00, Михаела Лазарова
9
Как да изглеждате скъпо, без да харчите много
Снимка: Istock

Изграждането на стил, който да е елегантен може да струва много скъпо. Но какво да правим в случая, когато не разполагаме с толкова средства, с колкото би ни се искало? Използваме малки трикове, но със силен ефект. Прибягваме до средства като аксесоари, прическа, стилни обувки и още някои други възможности. Ето кои са те:

Избирайте стилни аксесоари. Това със сигурност сте го чували, но дали го прилагате? Аксесоарите говорят много. Ако успеете да подберете елегантни аксесоари, които не крещят цена, а впечатляват с оригиналност, тогава има начин да изглеждате скъпо.

Предпочетете качеството пред количество. Винаги е по-добре да имате по-малко дрехи и обувки в гардероба, но са с по-високо качество.

Пестете пари и следете за изгодни оферти. Онлайн магазините за дрехи, обувки и аксесоари предлагат редовно страхотни отстъпки и намаления на маркови и качествени продукти. Но невинаги можем да се възползваме, защото нямаме спестявания. А колко хубаво ще е да имате един такъв спестовен фонд от типа "И аз съм човек", в който да заделяте малко пари именно за такива изгодни оферти.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: модастилдрехи
Още от Ако щете - вярвайте
Най-забавните зодии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
До 1 и 3 преди 1 седмица
Но в много случаи, за да оценят акъла ти, първо трябва да те забележат. Облеклото и аксесоарите са сред нещата, които веднага се забелязват.
6
0
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Ако си сложи диамантено колие от 10 милиона $, спокойно може да иде на галавечеря по китайски джапанки и фланелка и бермуди от втора употреба и ви гарантирам, че ще изглежда ужасно скъпо облечена :)))
5
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
До Руси: Стила не е фалш, ако го притежаваш. Добра статия.
4
1
 
4
 
! Отговори
Т преди 1 седмица
Носете работни дрехи вкъщи, евтини и здрави са. Търся си помощница за лозето но имам свобонен единствено гащеризон размер М за нея.
3
0
 
3
 
! Отговори
До бай Руси преди 1 седмица
Така е, бате. Както се казва, по дрехите посрещат, по акъла изпращат.За съжаление, *** *** станаха мнозинство.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Магазин Шик-шик втора употреба Пиер Карден и Кавали за 2 лева парчето :)))
1
2
 
12
 
! Отговори
Руси преди 1 седмица
Като ти е празна хралупата ,какъвто и *** да облечеш не те прави по-умен. Също така за какво ти е фалш ,по-добре от да си реалист и доволен на това което имаш!