Свидетел на убийството пред "Соло" помни избирателно

СГС гледа делото за смъртта на Кирил Въжаров и Васил Александров
Обновена: 18 окт 2010 11:51 | 13 юли 2010 15:27,
32
Свидетел на убийството пред "Соло" помни избирателно
Илиян Тодоров. Снимка: БГНЕС

Свидетел по делото за убийството пред столичния клуб "Соло" си спомня избирателно моменти от трагичния инцидент.

Днес пред Софийския градски съд бе представена експертиза за психическото състояние на Стефан Стойков – приятел на подсъдимия Илиян Тодоров и свидетел по делото.

Още по темата

В показанията си той заявява, че не си спомня нищо от момента на убийството. Вещите лица заявиха, че липсата на спомени в случая е избирателна.

Според експертите няма медицинско обяснение за подобна "амнезия".

Пред съда бе показана снимка на нож, който според Стефан Стойков прилича на този, собственост на подсъдимия.

Днес в съдебната зала не се явиха двама чужденци, които в нощта на инцидента са били в "Соло" заедно с Илиян Тодоров – естонците Расмус и Сиреп. Не са готови и ДНК и техническа експертиза, които трябва да бъдат приложени по делото.

Припомняме, че 21-годишният Кирил Въжаров и 24-годишният Васил Александров бяха убити на 18 април 2009 г. пред дискотека "Соло" в центъра на София, на метри от Съдебната палата.

До трагичния инцидент се стигна след сбиване между две подпийнали компании. Двамата младежи бяха смъртоносно наръгани с нож, а трети техен приятел – Кирил Димитров, беше тежко ранен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
иван стоянов преди 12 години
КАК МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА СЪДА ДА НЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО ДЕЛОТО?УБИТИ МЛАДИ ХОРА И ДА НЯМА ОСЪДЕНИ УБИЙЦИ!БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ.
30
0
 
0
 
! Отговори
СТЕФАН СТЕФАНОВ преди 12 години
НА УБИЙЦИТЕ НА ДВЕТЕ МОМЧЕТА ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖИ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР.КАК МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВДАВАТ УБИЙЦИТЕ.НЯМАМЕ ЛИ СЪРЦА!ЗАЩО СЕ ЗАЩИТАВАТ ТАКИВА ХОРА?СИГУРНО БАЩИТЕ НА ТЕЗИ УБИЙЦИ СА ДАЛИ МНОГО, МНОГО И МНОГО ПАРИ НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ,ЗА ДА НЕ БЪДАТ ДОСЕГА ОСЪДЕНИ.СРАМ ИЗПИТВАМ,ЧЕ ЖИВЕЯ В ТАКАВА ДЪРЖАВА--КЪДЕТО ХОРАТА ЖИВЕЯТ В НЕМОТИЯ.ПРАВОСЪДИЕТО Е ВИНАГИ НА СТРАНА НА БОГАТИТЕ. Б. БОРИСОВ ЛЪЖИ НА ВСЯКА КРАЧКА-АЗ ВИ НАПРАВИХ МЕТРО,МАГИСТРАЛИ И Т.Н.АКО ИМАМ ДЕЦА НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯТ В ТАЗИ СТРАНА.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това, че са наръгани в гърба не значи, че е направено в гръб помисли малко.Ако си в пряк контакт с твой противник най лесно можеш да го удариш в гърба или областа на бъбреците
28
0
 
1
 
! Отговори
jorkata преди 13 години
Знаеш ли я поговорката "Страх лозе пази"
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти го изкара "Перфектното оръжие" това момче само с един удър ги е умъртвил все едно е знаел каде да удаи........ Ще кажа само едно НЕ ВЗИМАМ НИЧИЯ СТРАНА Ако мене ме нападнат 7-8 чвека и имам нож знаеш ли как ще гледам каде удрям колко пъти и кого... и едно от момчетата можеше да се спаси на записите на камерата се видч как се върна до вхда на дискотеката и викаше още хора за да ги гонят това е спомогнало за кръвозагубата му..
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ЗАКОНА ПИШЕ НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защо побойниците не са се разбягали като са видяли че не могат да се справят с илиян?
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
шьофьора на таксито говори за меле от десетина души и хоп най-дребния и слабичък от всички в мелето го обвиняват че е убиец, коляч или какво ли не
23
1
 
0
 
! Отговори
law преди 13 години
КАКВА САМООТБРАНА - ЗА БОГА!!!УДАРИ С НОЖ В ГЪРБА - ПОСЛЕДОВАТЕЛНО НА ТРИМА ДУШИ!!!ДА БЕШЕ САМО ЕДИН- ДА СЕ СТРЕСИРА И ДА ПОБЕГНЕ ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ, А ТОЙ УДРЯ ОЩЕ ДВАМА ДУШИ С НОЖА И ТО ПАК В ГЪРБА!КАК СЕ Е ОТБРАНЯВАЛ, ЩОМ НАПАДАТЕЛИТЕ СА В ГРЪБ!!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ ОТ КОМЕНТАРИТЕ СИ И НЕКА ТОЯ ГНИЕ В ЗАТВОРА!!!!СЪЖАЛЯВАМ ЗА ГНЕВНИТЕ ДУМИ, НО СЪМ ВЪЗМУТЕН МНОГО!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако не намерят ножа повече от 5 години няма да му дадат
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
убиец или спасител - да не се окаже че десетина "добри момчета" са ритали стефан когато е паднал на земята, а илиян го е спасявал
20
2
 
0
 
! Отговори
illy преди 13 години
Smurt za ubiicite.Kakvoto i da e stanalo horata sa murtvi a obvinqemite jivi.Prestanete da zashtitavate priqtelite si!!!!!Tezi semeistva sa otanali za vinagi bez decata si.Lujesvidetelstvoto sushto e podsudimo nadqvam se vsichi ka da si poluchat zaslujenoto a momchetata da pochivat mirno v Grobovete si kudeto viie ne ste.Smurtno nakazanie za ubiicite!!!!!!!!!!
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
случаят при Амнезия и жертвата Балтов - първа серияслучаят при Соло - втора серия
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ Е ПРАВИЛНО да се обвинява Стефан че не помни нищо от побоя след като и другите не са описали ситуацията много точно. По време на мелето Стефан е бил душен и са го удряли в капака на кола наблизо и не може някакви "експерти" да твърдят че той бил помнел избирателно.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ Е ПРАВИЛНО да се твърди че в боя са участвали само тримата пострадали, Стефан, чужденеца и обвиняемия Илиян при положение че свидетели твърдят че в мелето е имало десетина души. Колко още "помагачи" от компанията на потърпешите са се биели - поне още 4. Значи 7-на спортисти срещу 3-*** програмисти. Единият програмист Стефан е бил в безсъзнание и тогава се получава че 2 програмиста (единия от които слаб чужденец с очила) се бият с 7-на спортиста - което се нарича неизбежна самотбрана.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ Е ПРАВИЛНО да се нарича човек убиец преди да се докаже че е такъв.НЕ Е ПРАВИЛНО да се твърди че Стефан и Мария лъжат, а Кирил говори истината твърдейки невероятни неща от типа че ги е позравил любезно, а те го нарекли с обидни думи и го нападнали. Няма начин програмистите да са започнали първи боя защото те са били с чужденци и са носили отговорност за тяхната сигурност.
15
1
 
3
 
! Отговори
Dnes.bg преди 13 години
Убиеца е син на комунистически *** от БСП. Така че не се чудете
14
0
 
3
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
2 - Забележете - той не коментира третия РАНЕН МЛАДЕЖ ?! . . . . ЗНАЕЛ Е ,ЧЕ " САМО" Е РАНЕН . За другите е бил - СИГУРЕН ,ЧЕ ЩЕ УМРАТ .
13
0
 
5
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Помня този случай . Сбили се ,сбили ,но да носиш нож в 3.30 през ноща в центъра на София и да го използваш смъртоносно ?! И двете момчета /третото не знам къде / са наръгани в гръб - смъртоносно . Убиеца е имал възможност , само да ги нарани ,но той съзнателно ги е ръгал на жизнено важни места . Бягайки от местопрестъплението - в таксито е провел разговор по GSM -" на тези двамата им *** майката " ТОВА СИ Е ХЛАДНОКРЪВЕН УБИЕЦ .
12
1
 
7
 
! Отговори
а? преди 13 години
Мишки, дето им се иска да са биячи.Вместо да си живеят живота, се правят на мъже всички - аз съм полицай, вече ми писна по плажната алея на Варна да се бият и т.н., не го разбирам това, и аз съм ходил по дискотели, пиеш едно две и толкова. Напиват се като кучета, започват да се гледат с отсрешната компания на кръв, отиват и им барат гаджетата по ***... е как да не се сбият? Ама си го търсят, а после вадят ножове,боксове пистолети... ало... сами си го търсите пишлемета такива. Мислете!!!