След като бе осъден, Боксьора забрави какво знае за Баретата

Пуснаха под гаранция един от подсъдимите по делото
Обновена: 23 ное 2010 17:24 | 23 ное 2010 16:52,
41
След като бе осъден, Боксьора забрави какво знае за Баретата
Снимка: БГНЕС

Тихомир Георгиев – Тишо Боксьора, отказа да дава показания по делото срещу Златомир Иванов – Баретата, заради “бели петна” в паметта.

Боксьора, който е свидетел на прокуратурата, бе призован, след като делото започна отначало, и трябваше да бъде разпитан отново. Пред съда обаче той заяви, че след като са му прочели 18-годишната присъда (по дело за убийство – бел.ред.), има бели петна.

Все пак съдията и прокурорите по делото му задаваха въпроси, но той най-често отказа да отговаря или казваше, че не помни.

Георгиев се отказа от показанията, които е давал до момента. Каза, че като лична охрана на Мартин Станков – Рашо, познава част от подсъдимите, но не знае те да са се занимавали с нещо нелегално.

При старите си показания пред съда Боксьора описа много подробно структурата на групата на Баретата и заяви, че Златомир Иванов е бил ръководител, а Мартин Станков – Рашо – негова дясна ръка и контролирал дилърите.

Още по темата

Днес обаче той не потвърди тези думи. Тихомир Георгиев каза, че познава Демби, но бегло.

Днес Софийският градски съд пусна срещу гаранция от 3000 лева един от подсъдимите – Петър Йорданов.

Причината е лошото му здравословно състояние. Според експертиза той има тромб в единия крак.

Други трима подсъдими също искаха по-леки мярки, но съдия Петър Гунчев прецени, че срокът им за задържане е разумен, и ги остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Тихомир Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
G преди 13 години
Ha ha ha
37
1
 
4
 
! Отговори
Българан е галант преди 13 години
Ми що не вземете пищов - има ги на добри цени по черния пазар - и да разчистите тия ***,дето милите съдии не могат ги осъди ефективно и заслужено...?! Щом системата се е скапала,трябва ние сами да се оправяме с нещата от живота ни.Все пак касае нашите и вашите деца и близки.И не забравяйте - кой им даде власт и ги създаде тия биклуци - куките от червените среди,т.е. - ПОЛИТИЦИТЕ ни мили.В своя полза и за наша сметка. Ама стига - до тука! Сега с ножа и до кокал! Друго не помага! Успех!!!
36
1
 
10
 
! Отговори
Глупости преди 13 години
Това е идиотизъм. За какво тогава е разследване, до съдебно производство.Щом един *** може да разиграва прокурори, следователи , съдии, като се отказва от показания, това си е глупост в законите. Той е дал показания пред съдия, подписал е , записано е на видео. За какво се прави всичко , ако всеки момент може да се откаже и твърди че е било под натиск преди това.Не е ли идиотско? А защо трябва да ги хващат тогава??? Оставете ги да си правят "ФИРМИТЕ".
35
3
 
6
 
! Отговори
mimi преди 13 години
никои не обца предателите да лежи 100 години дано
34
1
 
13
 
! Отговори
Х преди 13 години
Ха, че кой е този ***, дето ще продъльи да дава ключови показания след като са му лепнали 18 години ...
33
3
 
5
 
! Отговори
kalinka преди 13 години
Ama da te *** i u pederasa, Zlatko tia 6al4eta v zatvora mnooogo varviat. Da ne si minal na drugia briag?
32
2
 
7
 
! Отговори
ianko преди 13 години
toia baretata gospod go e nakazal da mrat i toi i vsi4ki okolo nego. a nai dobre da mu pusnat edna bomba v ka6tata i da se svar6i....
31
2
 
14
 
! Отговори
до 30 преди 13 години
..докато някой не "се осмели" да го гръмне. Всеки си намира майстора.
30
1
 
20
 
! Отговори
Дамммм преди 13 години
Точно така. Съдебната система като е решила да играе на "Сделка или не" да играе честно. Иначе това е логичния резултат!
29
23
 
19
 
! Отговори
boxer преди 13 години
100 пъти съм го казвал и ще го кажа пак-БАРЕТАТА СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ Е НАПЪЛНО СВОБОДЕН!Да си казват молитвата всички ебалници,които се осмелиха да свидетелстват и да го портят
28
3
 
37
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Те ни "клатят" и ние си траем и мълчим... Егати народа сме... Изтървана ситуация, утрепано племе...
27
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Политиците които подкрепят криминализирането на марихуана, подкрепят организираната престъпност! Защо мислите че не искат да декриминализират марихуаната? Защото политиците я продават! Защото като заловят младеж с наркотици, попълват статистиката си за разкрити престъпления!
26
2
 
41
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Тоя *** на едно момче от квартала дето го познавам от години му отряза с нож кожата и на двете ръце от китките та до лактите и с бейзболни бухалки му счупиха и двата крака и ръцете заради това, че кривнал от пътя и си продавал сам джойнт а не за тях... Жалко,че само тоя опра пешкира а Баретата е пак на свобода и ще възроди "ФИРМАТА" и пак ще заливат с наркотици кварталите ни мамка им...!!!
25
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
цитати от БГ КРЪСТНИКА на Георги Стоев - книги 2 и 3- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събираниязаедно с Пашата.
24
3
 
23
 
! Отговори
YMIRAI TI6O преди 13 години
BOKSIORA E MNOGO GNUSNO *** V MLADOST NA EDNO MOM4E TAKA GO RAZRQZA 4E NE ZNAM KAK OSTANA JIV OSAKATI I EDNO MOM4E OT SLATINA NIKI SE KAZVA OTRQZA MU PRASECA PO GNUSNO *** OT TOQ NE POZNAVAM SEGA AZ 6TE SE GRIJIA ZA JENAMU I DETETO MU JENAMU 6TE MI BADE LUBOVNICA IZGORE MRASNIK DOLEN OSAKATI CIFRA HORA *** DOLEN MALKO SA TI 18 GOD SEGA AZ 6TE LUBA JENATI UROD MRASEN 6TE PREDPO4ETE DA BADE S NORMALEN 4OVEK KATO MEN A NA S TEBE MRASEN ZATVORNIK GNIII *** DOLEN
23
7
 
6
 
! Отговори
лайновоз преди 13 години
Всичките тези години не съм си и помислял да емигрирам на Запад.
22
4
 
26
 
! Отговори
Правилно преди 13 години
Значи в белите държави си има методи, процедури когато става дума за ключови свидетели. А нащите прокурори-*** ? Праснали му 18 години затвор и след това `ама моля ти се, свидетелствай` ?! Да да. Че кой нормален човек ще ви съдейства бе *** ? Пича просто се е подигравал и на прокурорите, и на съда.
21
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че нали тези съдии бяха назначени при "най - светлите" хора носители на демокрация Филип Димитров и Костов. Сега за какво ревете.
20
4
 
8
 
! Отговори
роби преди 13 години
taka пак ще палщате безумни данъци-сгради смет и др боулшетс те пак ще си пълнят джебовете с вашите мангизи и ще ви се хилят наи- безсрамно от съда и така во веки и веков или поне до 2012
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mislia che mu triabvat o6e 18 god da SI PRIPOMNI KOLKO XORA E RAZPLAKAL MIZERNIKA SAMO RAZTREL ZA TAKIVA BABAITI