Белезници за мъж, склонявал непълнолетни към секс

58-годишният набирал своите жертви в сайтове за запознанства
23 яну 2011 12:36,
120
Белезници за мъж, склонявал непълнолетни към секс
Арестуваният мъж. Снимка: МВР

ГДБОП задържа 58-годишен столичанин, склонявал непълнолетни към сексуални услуги, съобщиха от МВР.

Р.И. бил арестуван докато провеждал пореден опит да установи в скайп контакт с непълнолетно момиче.

Мъжът набирал своите жертви в сайтове за запознанства. По първоначални данни, той успял да установи контакт с над 300 момичета.

Срещу „"спонсорство" той ги примамвал в крайпътни хотели и ги склонявал към секс.

На Р.И. е повдигнато обвинение за извършено престъпление, за което максималното предвидено наказание е затвор до 8 години и глоба от 15 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
Станислав преди 13 години
Да посягаш над деца? Какво значи да посягаш над деца? Нали се правят на големи и само се зъбят на родителите си, че са по-умни и по-зрели от тях - защо съдите човека, че патките не са ги били достатъчно вкъщи и си мислят, че всичко им е позволено. Простотии, така никого няма да спрете. Я сложете един закон да се наказват тия малолетни и непълнолетни във възпитателно училище и после в затвор за тия постъпки, а родителите им с глоба, да видите как ще спаднат тия актове с 90%. (непълнолетен съм <-)
115
0
 
7
 
! Отговори
ринго преди 13 години
самите сайтове трябва да затегнат малко режима за регистрация и качена информация .Навсякъде изплуват предложения за запознанства разни гепи ме и тем подобни .Самите момичета се правят на по големи пък и са наясно какво се иска от тях .Като ги гледам как облечени като *** влизат в училищата се питам къде е просветното министерство за униформи в училище.Малките курвета са толкова нагли че момчетата губят ума и дума .Изпусната работа хора.Педофилите в затвора а фльорците як пердах в къщи!
114
2
 
10
 
! Отговори
JCPenney преди 13 години
!Лошото е че този човек става изкупителна жертва на още 100 000.Абе скоро влизали ли сте в сайтовете за запознанства да видите какво става там?УЖАС!Пълно е с голи момичета и момчета на по 13-14-15 години.Търсят секс,някои пари,други дрога.Проблема не е в интернет,проблема е вкъщи и мн малко хора го осъзнават.Контролирайте децата си,не търсете друг виновен за вашите грешки като родител
113
3
 
1
 
! Отговори
bobi преди 13 години
tozi carvul go gledahme v4era po tv.ot london kvo da vi kaja na 40g.sam ako mi pipne detenceto 6te go kopna to za takova ne6to kakva prisada te na li4noto prostranstvo posegnaha,na pravoto na normalen trud na normalna po4ivka a sega i na decata ni ebati darjavata ...ama,to mai samo mazohisti ostanaha v tazi strana.
112
0
 
19
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
обществото се ***. вижте във фейсбук профилите на ученичките - какви снимки си слагат, какво мисли пишат. тази чалга култура удари много зле децата- техните модели за пдръжание са леките жени и богатите престъпници.положението е като от библейски времена. Сдом и Гомор.
111
0
 
1
 
! Отговори
ЗАКОНА преди 13 години
от 14 до 16 годишни са малолетни ( пипане, само със съгласието на родител ) и от 16 до 18 - пипане само с тяхно съгласие.
110
0
 
6
 
! Отговори
PPP преди 13 години
А Първанов като хвана трипер от 15 годишна и и е дал пари??? Това се знае навсякъде...
109
2
 
3
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Ще го съдят, защото им е давал пари без фактура... Няма ДДС за държавата. Егати полицейския ПР. А 15-17 годишни НЕ са малолетни за да са забранени за докосване. А и по сайтовете си го пишат сами - "срещу спонсориране..."
108
1
 
17
 
! Отговори
ужас! преди 13 години
"Той им предлагал спонсорство и ги примамвал в крайпътни хотели"!Мисля,че тук не става дума за склоняване към секс,просто момичитата са знаели това и това са търсили!Като са ебливи още от 14-15 годишни и като си го търсят,ще го намерят дори и да забранят интернета!Едно е да изнасилиш някого,друго е когато всеки знае ,че иде реч за секс и е съгласен!Колко ли хора още ще изгърмят заради ебливите български тинейджърки!
107
0
 
9
 
! Отговори
пф кво е тва преди 13 години
ква е тази новина - ми тогава защо има такива сайтове ? тва е обречена кауза да гониш мъж който в сайт за ЗАПОЗНАНСТВА ..... ми там каде другаде - там не е детска градина. Не ги търси в детската градина ! И не е гаранция че търси лапе. Какво прави лапето там, особено това което си пада по дъртаци ! и такива има , вижда се по описанието им - търся мъж НАД 50, тя на 19 - тогава не е педофилия в прочем - извенете ! тя е ве4е на цели 19
106
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи *** може да си клецка квот си иска щот му е култорогично, а ако българин си клецка - не може - да ви имам справедливостта!
105
0
 
0
 
! Отговори
atila преди 13 години
bravo na porckovata media bravo na porckovata media btv koito sa vinovni v sluceya..
104
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова измами доказох с жалби и отговори от институции срещу единия мобилен оператор, ТВ-тата не им дреме, правят си пас, защото ако излъчат спира кранчето на рекламодателя, ама за такива простотии......Гнусна корумпирана държава.
103
0
 
6
 
! Отговори
..., преди 13 години
Оставам с впечатлението, че журналистката е: или незадоволена, или мъжемразка, или лез****а. ....и че има връзки в телевизията,за да го излъчат.
102
0
 
16
 
! Отговори
Тактиката преди 13 години
АКО АДВОКАТЪТ МУ ДОКАЖЕ,ЧЕ Е ***,ЩЕ ГО ОСВОБОДЯТ ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ !Защото на *** е позволено, *** закони, тъпииииии !!!!!!! И най-вече ГАДЕН КОРУМПИРАН СЛЯП СМОТАН БЪЛГАРСКИ СЪД !
101
0
 
12
 
! Отговори
vess преди 13 години
Родители с ниска култура и скапана държава1. Хората които ламтят за пари от реклами и правят такива сайтове да сложат за регистрация например кредитна/дебитна карта за потвърждаване на възраста! както е например в много сайтове за запознанства!2. Родителите и да се поинтересуват малко от малката си *** кво прави по сайтовете а не да се правят на мноо добри след свършен факт да им *** майката ***.3. най накрая да се търси вината във всеки възрастен човек който търси секс и то срещу заплащ
100
0
 
5
 
! Отговори
xixi преди 13 години
e teq tupi kifli zakvo pishat i posle se oplakwat, dokolkoto znam ima blokiranea pak uj go davaha po novinite kak si pishe i posle go hvashtat, ama kak sha go obvinqt kato si pisa s reporterkata abe tia sa nekadurnici i pishat kvo im padne tuka mi se struwa
99
1
 
16
 
! Отговори
Дискриминират ни! преди 13 години
Щом е българин,ще го съдят!А когато *** брои пари на дърти ***,за да вземе малолетната им дъщеря и всеки ден да прави секс с нея,него държавата не го съди,а му осигурява месечен доход - хем взима детските надбавки,които се полагат на малолетната му секс-партньорка,хем след като тя роди има надбавки за детето,а също и постоянна месечна помощ 100 кинта - за малолетната ***,защото тя се води"самотна майка".Е как е възможно да се прилага двоен стандарт? И дискриминация - за българите!
98
1
 
15
 
! Отговори
Айде стига беее преди 13 години
Ако българин\българка вземе пари от някого,за да му намери партньорка за секс,веднага следва обвинение за сводничество!А когато *** най-тържествено продават своята 12-годишна щерка на някого за булка,тоест за да спи с нея,за тях няма наказание- това им било традиция!И за каква "булка" става въпрос?Граждански брак в този случай не се сключва- човекът просто дава пари и след това прави секс с 12-годишна,праща я да краде и да проси,а когато тя роди от него, ура!Държавата дава награда, бинго!
97
0
 
14
 
! Отговори
някой си преди 13 години
а на *** е позволено, А? бъларите са престъпници, а ***? дето се женят на по 12 и раждат, като смотаната ни държава им плаща всичко? как може в едно *** семейство две поколения да получават детски надбавки? бабата за дъщеря си, а дъщерята - за нейното дете??