Алексей Петров – на свобода срещу подписка

Той обяви, че само съдът не се поддава на натиск
Обновена: 7 фев 2011 14:17 | 7 фев 2011 13:28,
302
Алексей Петров – на свобода срещу подписка
Алексей Петров не скри усмивката си в съдебната зала. Снимка: БТА

Соченият за лидер на престъпната група „Октопод“ Алексей Петров вече няма да е под домашен арест.

Софийският градски съд промени мярката му за неотклонение в „подписка“, което означава, че той няма да може да напуска местоживеенето си без разрешението на МВР.

„Съдът доказа, че е единствената достойна институция в България, която не се поддава на натиск“. Това бе коментарът на Алексей Петров, след като излезе от съдебната зала.

Той обвини прокуратурата, че изпълнява политически поръчки.

„Бяхте свидетели на една илюстрация – как прокуратурата може да фабрикува доказателства как прокуратурата е инструмент за политически поръчки на управляващите”, заяви Петров.

Още по темата

Бившият съветник в ДАНС се закани да заведе дела срещу някои политици и медии. Той заяви, че не е доказано едно от, по думите му, най-тиражираните обвинения – за склоняване към проституция.

„Половин година моята снимка се показваше заедно с едни голи жени. Днес разбрахте, че такова нещо няма”, коментира Петров.

Днешното заседание бе по искане на защитата на Алексей Петров, който бе задържан преди година при спецакцията „Октопод“.

Според разследващите Петров е част от престъпна група, занимавала се с различни престъпления – от изнудване и рекет, през склоняване към проституция, източване на средства от "Кремиковци", до търговия с влияние и източване на ДДС от държавния бюджет.

Впоследствие обаче обвинението бе свито до рекет, изнудване и разгласяване на държавна тайна.

Миналата седмица Алексей Петров сформира екип за предстоящите тази година президентски избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: октоподалексей петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
8
 
14
 
! Отговори
djon преди 13 години
Алексей Петров - Цецо+Бойко = 3 - 0
23
8
 
9
 
! Отговори
JASSEN преди 13 години
до 21, а ти не говориш, така ли ? Кой искаш да дойде да ни управлява, че да стане по-добре ? БСП ? СДС ? НДСВ ? РЗС ? Кой искаш да ти направи заплатата 3000лв. и хляба да падне на 30 ст, ?
22
14
 
24
 
! Отговори
данъкоплатец преди 13 години
ВЪЗМУТЕНИ СМЕ ОТНОВО ОТ ПОСТЪПКАТА НА БЪЛГАРСКИ СЪДИЯ.НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ Е ЯСНО ЧЕ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ПРЕСТЪПНИК И ЗАЕДНО С МАРИОНЕТКАТА ЯНЕ ЯНЕВ СА ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА СРАСТВАНЕТО МЕЖДУ ДЪРЖАВНОСТТА И МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ.ТЕЖКО И ГОРКО НА НАС И НА НАШИТЕ ДЕЦА АКО ТЕЗИ ХОРА ВЗЕМАТ ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.
21
10
 
24
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
Е добре де, господа съдиите защо не помислихте за ЦЦ и ББ ко ш праят те сега ... нидейте тъй и тие са люде ...Интересно сега ЦЦ и ББ какво ще кажат - обвиниха този човек пред целият свят че е мафиот , бос на мафията и тн. , както и лекарите де - или старата песен - той съдът е корумпиран...аз ги хващам те ги пускат ...АРЕ РАЗКАРАЙТЕ СЕ ,МАХАЙТЕ СЕ НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ ГЕРБАДЖИИ
20
8
 
7
 
! Отговори
РОБОТ- СРС преди 13 години
ТОВА Е ПРАВОСЪДИЕ НАГЛИТЕ СА НА ВЛАСТ ГЕРБ-БИВШАТА ГРУПИРОВКА ПРОКСИМА.ДУМАТА ИМАТ ЦВЕТАНОВ-БОРИСОВ ДА ОТГОВОРЯТ КАКВОО ОБЩО ИМАТ И ТО НЕ БЕЗ УЧАСТИЕТО НА МТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ТОРМОЗ НА СИКРЕТ СЕРВИС С КОЯТО ДОЙДОХА НА ВЛАСТ.ЕДНИ СЪЗДАДОХА СИК И ВИС -ГЕРБ НАГЛИТЕ И ТЕЖКОВЪОРАЖЕНИТЕ.КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА НА ЗАДЪРЖАНИТЕ ЗА ОТВЛИЧАНИЯ ОСВЕН ЧЕРНА КАСКА ЗА МИСИЙ В ЧУЖБИНА И НОЖИЦА ДРУГО НЯМА.А.ПЕТРОВ ЗНАЕ НО СИ ТРАЕ КАКТО И ПЪРВАНОВ-ШЕНГЕН И ЕС СА ЗАПОЗНАТИ И ИМАТ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ А МОЖЕ И ВИДЕО.
19
10
 
11
 
! Отговори
Т преди 13 години
Нали знаете от кого се назначава 1/3 от членовете на ВКС? От президента. Нали се сещате от къде влияние да се освободи А.П.? Сега очаквайте убийства, щото тоя мутрафон има да си връща на доста хора!!!
18
10
 
6
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
До JASSEN Лекувай се пич, говориш глупости!
17
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Следващата мярка му мярка за неотклонение: При жената или дъщерята на някой от съдиите. Тези влечуги за пари продават всичко.
16
29
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕТО ТОЧНО ТОВА МЕ МОТИВИРА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИ ,ДАНО ГОСПОД ОПАЗИ БОЙКО И ЦВЕТАНОВ
15
13
 
34
 
! Отговори
Конграчулейшън преди 13 години
Конграчулейшън, Борисов :) Конграчулейшън и за Шенген !Конграчулейшън и за перфектната БГ икономика !Конграчулейшън и за първото място на БГ по корупция и престъпност в ЕС !Изобщо - Конграчулейшън !
14
15
 
8
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Асан Петров и да искаше да си направи такъв ПиАр дето му направиха ГЕРБ, пак нямаше да може да го направи! Айде сега Петров да се връща в ГЕРБ и да го кандидатират за президент.
13
9
 
12
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Съда не се поддава на натиск, с изключение когато гоце квотата правораздава .. чрез чаршафите си .. а боко борософф уж опонент му пляска и го урежда с бири!!!!Адвокат на мафията ли дон Гоце трепера на редки видове.. които Излъга ..Отговора се крие .. В и Около .. Мишо Бирата !!Бирата разполага с най .. угодните адвокати по делото с отнения му лиценз. Съветниците на Гоце .. съдебната квота !!*** те и Б. Велчеффф и Лазар Груеффф му бяхяа съветници.. ама Боко .. си трае .. нали е мутра - пазач !!
12
24
 
4
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Асан Петров и да искаше да си направи такъв ПиАр дето му направиха ГЕРБ, пак нямаше да може да го направи! Айде сега Петров да се връща в ГЕРБ и да го кандидатират за президент.
11
23
 
17
 
! Отговори
JASSEN преди 13 години
до Amenhotep - ей, чалгар, комунист, какво пак са ти виновни ГЕРБ, кой направи повече за тая държава от тях ? Дано дойдат други на власт и ни до е*** майката, да те видя как ще плачеш за ГЕРБ !!!
10
30
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И двамата са мутри с тази разлика, че Бойко е тъпата мутра, а Алексей умната. За България е по-добре умната мутра, тъпата я видяхме, че и за изтривалка не става!
9
8
 
25
 
! Отговори
T преди 13 години
Браво Гоце, успя отново!!!
8
3
 
36
 
! Отговори
Свирчо преди 13 години
Само ми обяснете как един човек на държавна работа стана толкова богат? От пестене на закуски? На всички ни е ясно, че е бандюга но е също така ясно, че тези които трябва да се борят срещу бандитите не си свършиха работата като свят!
7
7
 
32
 
! Отговори
ох преди 13 години
Е тогава ще я втасаме. Какво е направил или какава идея е предложил , че да стане премиер , в каква област е силен по негови твърдения -сигурността и спорта И това е спорно/. Е точно за такъв президент си мечтая , лудото Яне да е министър председател, а Татянчето Дончена министър на вътрешните работи. Бог да пази България
6
47
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво! Ще гласувам за него! Мисля, че е много по-умен и знаещ от сегашните "можещи умници"
5
32
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е сега вече Бойко тикванцето няма да има спокойни нощи и пак ще вземе да се опи*ава на сън! Клин, клин избива!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe