Процесът "Белнейски" – думите бягат, истината е далеч

Коментари на страните, след старта на делото срещу Лазар Колев
Обновена: 7 фев 2011 18:33 | 7 фев 2011 18:32, Екип на Dnes.bg
206

 

Окръжният съд в Пазарджик даде ход на делото срещу Лазар Колев – подсъдим за жестокото убийство на сестрите Росица и Христина Белнейски през 2006 г. в местността „Грамадите“ край Пещера.

Колев днес заяви пред съда, че не се признава за виновен по нито едно от повдигнатите му пет обвинения – за блудство, изнасилвания и убийствата на двете сестри.

Още по темата

След заседанието на съда адвокатът на Колев – Марин Марковски, коментира, че клиентът му е оправдан, защото е невинен и защото срещу него има малко и косвени доказателства. Майката на Лазар Колев каза, че се надява синът й да бъде оправдан.

Родителите на Росица и Христина Белнейски бяха потресени и трудно скриха сълзите си след като в продължение на два часа слушаха обвинителния акт, в който е описан с подробности зловещият начин, по който са убити двете момичета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: Лазар КолевБелнейски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не разбирам защо всички приемат априори, че като има ***, има изнасилване. Сто пъти ви се каза, че момичетата не са били от местния пансион за благородни девици. В 24 часа пишеше, че ДНК анализите се забавили, защото имало материал от няколко души.
137
0
 
4
 
! Отговори
. преди 13 години
Следите на извършителите са се постарали да ги прикрият още в началото , не знам дали този е истинския извършител , не схванах нещо с косвените доказателства ... открита е негова *** (тоест такава , която е само негова) в едно от момичетата така ли ? И защо тоя дебелия го омаловажава това доказателство ? Някой го е натопил ли какво !? Или спермата може да бъде на всеки и не е доказателство ? Който и да е свършил тая идиотщина заслужава бесилото, надявам се да се намери истинския/истинските.
136
2
 
1
 
! Отговори
д.н.к преди 13 години
Лазар Колев няма никога да изпее другия, който е бил с него. Ако Колев го изпее, онзи веднага ще го пържи че той е физическият убиец на двете. Така Лазар Колев е решил да бъде сам с бакиите си. Главният свидетел отсъства по негово осмотрение.
135
4
 
2
 
! Отговори
bobi преди 13 години
NAI GOLEMIAT OMLET SA GERBARITE .DA *** I OMLETSKATA MU SGAN SABUDETE SE BE EI XORA GOLIAM GO IADETE VE4E O6TE PO GOLIAM 6TE VI VLEZE .TAP AMA MNOGO TAP NAROD BRE EI , NIAMA TAKAV XAK VI E
134
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Следователя Мартински ми изглежда по голям *** и от дебелия адвокат. Какво крият толкова години е въпроса? Дано да го научим някой ден!
133
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
133-Пък аз мисля, че в главата ти е бъркани яйца:)
132
2
 
2
 
! Отговори
bobi преди 13 години
izbii gerberite
131
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лазар Колев е изпечен затворник, което майка му не знае. Той държи картите - ако лазар изпее и другия съучастник, то той ще му се реваншира като потвърди, че Лазар Колев е физическият убиец. Лазар Колев е изпечен затворник, врял и кипял, скрива от следствието другия, и остава сам в бакията си -. Той няма жал за децата. Очите му са бъркани яйца.
130
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
131- Ти като четеш в гугъл сигурно и безсмъртен ставаш от много грамотност:)
129
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прочетете в гугъл - ДНК. Поне малко от малко грамотност е нужна.
128
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Накрая обаче ще излезе, че не ги е изнасилвал. Тези момичета са били обикновени парцалчета.
127
4
 
6
 
! Отговори
делото тръгна преди 13 години
Според моите наблюдения от всичко прочетено - е Лазар Колев. Извлекли са му и хромозомата Y у нас. В чужбина нямат пряк достъп до труповете, а само до извлечен материал. Имало е и друг съучастник. Лазаров няма НИКОГА да го изкаже, защото вторият съучастник веднага потвърждава че е той. Хватка. Сам обаче, той може да си играе на котка и мишка.
126
3
 
4
 
! Отговори
пазарджиклия преди 13 години
!!! Вижте снимката на Фана Белнейска във вестник Виделина.Струва си да я анализирате!
125
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много искам да проследя развитието на присъдата на другият затворник:)))))))))))
124
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нещастни гербери пак на амбразурата:) Нали става дума за МВР:))))))))))))След като осъдеха октопода скочиха на безащитните! Като онзи престъпник с 27-квадратовата барака:)Че дори славняват случая във Варна с този в Пазарджик:))Те дори не знаят, че става въпрос за различни хора и градове:)))))))))))))))))
123
2
 
26
 
! Отговори
trust no one преди 13 години
Никой не вярва,да...такава скалъпена история и ФБР нямат вероятно.Първо,нямаха ДНК за експертиза,после имаха,после имаха,но била опорочена.Пратиха материалите от делото в Анлия,оттам им казаха че се касае за ПТП..били прегазени момичетата и с цел да се прикрие катастрофата инсценирали убийство.Експерта им по делото взе че се "самоуби" на детската площадка....на какво да вярваш и какво да мислиш вече
122
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Твърдят че Лзар бил признал пред друг затворник за убийството... Но къде е другия затворник,защо не сме го видяли досега, дали може да му се вярва ......
121
2
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Кой ли "Голям" е замесен, че вече пет години крият, унищожават, подменят, подхвърлят доказателствата и се чудят как да обвиняват невинни, които нямат "гръб" и достатъчно пари, за да наливат в сметките им.
120
3
 
24
 
! Отговори
Наивен преди 13 години
Никой не вярва че Лазар е убиец.Но ще го отнесе заради некадърниците от МВР и желанието да се харесаме на Брюксел.Петърнейчев и Стоицов са по-големи престъпници от Лазар.В същото време убийците са на свобода, както и тези на Луканов."Нема такава държава"
119
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Делото тръгна и ще има доживотна.