Делото срещу Лечков продължава през септември

Защитата на сливенския кмет направи нови искания по процеса
8 юли 2011 12:27,
23
Делото срещу Лечков продължава през септември
Снимка: Булфото

Ямболският окръжен съд отложи за септември делото срещу кмета на Сливен Йордан Лечков.

През втория ден от заседанието бяха изслушани нови шест свидетеля, свързани с обвинението на сливенската прокуратура. Кметът на Сливен е привлечен като обвиняем за нарушаване на служебните си задължения и облагодетелстване на 4 фирми.

Според обвинението през периода  август 2008 – февруари 2010 г., чрез предоставяне на терен, без за това да е проведен търг или публичен конкурс за сключване на договор за наем, са нанесени вредни последици за община Сливен в размер на 671 368,80 лв.

Съдия Иван Иванов уважи искането на защитата за справка от община Сливен дали имотът е предоставян под наем преди и след обследвания период, съхранявани ли са там техника и активи на общински фирми, както и има ли решение на Общинския съвет за отдаване под наем на терена чрез провеждане на обществена поръчка.

Още по темата

Адвокат Ангелов поиска и заверен препис от решението на съда по гражданско дело за собствеността на инертните материали съхраняване в бившия зенитен полк.

На закрито заседание съдебният състав на Ямболския окръжен съд ще се произнесе и по искането за назначаване на нова съдебно-техническа и икономическа експертиза.

Делото срещу Йордан Лечков ще бъде възобновено на 20 септември в Ямболски окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
сливен преди 12 години
Влезте в Sliven.net и сливен инфо и сивенски новени и ще прочетете ,че пак ще се прегръщтат Бойко Цецо и ЛечКов че ще са тази седмица в най хубавият български град трябва даго пишат в книгата на ГИНЕС ПО РАЗКОПАНИ И РАЗБИТИ УЛИЦИ А ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ СА ДАДЕНИ НА ЛЕчков питам се дали сас тези пари неси купува гласове
21
0
 
8
 
! Отговори
воевода преди 12 години
докато боко е на власт тоя плешив гей с пръст няма да го пипнат
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОя *** нанесе загуби за милиарди на община Сливен ... те го съдят за някакви 671 368, 80лв...
19
0
 
10
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Лечков, върни дрехата на Лейди Гага!!!!
18
0
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Лече,кажи рецептата,Брат,как прилъга Бойко?
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За крадец не ставаш сине, ти си будала !
16
0
 
15
 
! Отговори
dddde преди 12 години
Тяхната полиция ГИ пази.
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как си представяте да тръгне делото , като оня ден облиза *** на Боко ? Как ?
14
0
 
17
 
! Отговори
мм преди 12 години
Нормално - наесен ще се кандидатира за кмет и така делото ще бъде спряно, за да участва в изборите. толкова е елементарно и прозрачно. А ББ се изложи, като го подкрепя за кмет. Явно е кинал доста парици, за да го подкрепят.
13
0
 
20
 
! Отговори
Николай преди 12 години
Лечков, ако четеш това искам да ти кажа, че ша те *** у крадливия *** селски...хахахах
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам чувството, че на този човек модистите му са от квартал "Надежда" Сливен!А бе как веднаж наистина не го видяхме да е облечен в костюм както подобава на поста му? За съжаление България в момента е превърната на футболно игрище на което ритат няколко самозабравили се бабаити!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може ли един кмет да се облича така? Погледнете го тоя бе, та той веднъж не се е показал с костюм, винаги ходи с разни хавайски ризички, които у нас носят само ***. А колкото до делата му, нали Боко му обеща да му помогне да си реши проблемите, така че е ясно какво ще стане - няма да го осъдят понеже е от ГЕРБ. Щели да искат справки от общината в Сливен за нещо си.. Ами това е все едно той самият да си напише такава справка, каквато го устройства.
10
3
 
19
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Вие не разбрахте ли мили хора, че Лечков е недосегаем и не мога да се начудя защо харчат излишни пари за дела? Запомнете и разберете, че до като ГЕРБ е на власт Лечков няма да има осъдителна присъда и това той го демонстрира непрекъснато и го заявява категорично! Тъжна е действителността в България за жалост! Когато изритаме ГЕРБ от властта тогава можем да се надяваме да видим кой кум, кой сват, кой на булката брат?
9
1
 
22
 
! Отговори
leketo преди 12 години
КОИ ЩЕ ГО ОСЪДИ ЛЕЧЕТО. НАЛИ ДВИЖИ КОНТРАБАНДАТА НА ГЕРБ. ЦИГАРКИТЕ.
8
0
 
7
 
! Отговори
Сливенският почин преди 12 години
"Нито една слива неодрусана!" ;)
7
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-добрият кмет на Сливен от мнооого години насам!
6
1
 
23
 
! Отговори
сливен преди 12 години
КАК ще го съди Янева на 9 в неделя ще се игра е мач с неговите приятели ЦЕЦО БОЙКО ИДРУГИ ПОСЛЕ В ПАЛАСА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ че за 3 мандата направи града ката през ВОЙНАТА ИМАЛИ ДРУГ ГРАД САС ТЪКЪВ КМЕТ И ИМПЕРАТОР КАТО НАШИЯ ЛЕчков
5
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гарантирам ви, че за Лечков няма да гласува никой с изключение на маалата. Никой нормален жител на Бейрут/Сливен/ няма да подкрепи един дрогиран крадец.
4
3
 
30
 
! Отговори
Кай преди 12 години
Лечков - кокаиновият дервиш от Сливен
3
1
 
25
 
! Отговори
БМ-13 преди 12 години
Предлагам да го съди съдия Владимира Янева :)Хващам се на бас, че тогава всичко ще си мине както трябва и няма да има проблеми наркомана да бъде оневинен, а не само да го разкарват по съдилищата.