Местят Алексей да се лекува в Банкя

Болницата в "Овча купел" му отказала, била пълна
5 окт 2012 21:40,
40
Местят Алексей да се лекува в Банкя
Снимка: архив, Булфото

СГС настани Алексей Петров в Специализирана болница за рехабилитация Банкя АД-База Ясен.

Подсъдимият по делото "Октопод" заради влошеното му здравословно състояние трябваше да бъде настанен в специализираната болница за рехабилитация в столичния квартал “Овча купел”, където да му бъдат извършвани специални водни процедури.

От там обаче са отказали да приемат Петров, като болницата е мотивирала отказа си с липсата на свободни стаи и невъзможност да се ползва лечебния комплекс в частта водолечение.

Затова съдът определи друго лечебно заведение, което да има съответните характеристики и подходяща лечебна база.

Още по темата
 Определението подлежи на незабавно изпълнение.

Предстои транспортирането на Петров в лечебното заведение в Банкя, уточняват от СГС.

Независимо от влошеното здраве миналата седмица СГС остави Алексей Петров в ареста.

Алексей Петров е подсъдим заедно с Антон Петров-Хамстера, Марчело Джотолов и Янко Попов за участие в организирана престъпна група, занимаваща се основно с рекет и изнудвания.

На 3 май СГС наложи мярка "задържане под стража" на бившата барета заради опит да влияе на свидетели. Причина за решението на магистратите станаха показанията на двама свидетели – Пламен Устинов и Донка Матева.

Те казаха в съда, че Петров се е опитал да ги накара да променят показанията си.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Алексей Петровсгс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
bgto преди 11 години
Angelcho angelcho prosta maimunka si ti, no poslushna!
31
0
 
15
 
! Отговори
ДЕЖАВУ? преди 11 години
Абе този не се ли беше кандидатирал за президент през изминалите избори...ДУПКА, при първа възможност се махам... управляващи престъпници, хващат неугодни престъпници, за да се освободи терен за избрани престъпници. А народа, го държат гладен... *** като овце, няма образователна система, дай само ракия, барове(за тези които могат), приоритет в живота е притежанието на лична кола, независимо дали имаш хляб на масата или не... Жалка картинка, аз изчезвам от тук!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
e tova e golem pozor za prokoraturata za6to vsi4ki ubici sa bolni ot izmisleni bolesti KADE E BOIKO I CVETANOV KAKVO STAVA KOGA 6TE VLEZE NEKOI MAFIOT UBIEC VAV PANDELATA VLIZAT SAMO OBIKNOVENI HORA
29
0
 
2
 
! Отговори
Kiro kurvaro преди 11 години
Aideee i prokuraturata pochna da pravi secheno na BOKO.Kak shte spi Boiko ottuk natatak kato znae che TRAKTORA mu e v mahalata i moje da go poseti po tamno.
28
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 11 години
До Ангел,единия контакт е твоята любима тиква.
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАЙ-ДОБРЕ ЗА ТРАКТОРЧЕТО ЩЕ Е ДА ГО ПРЕМЕСТЯТ ПРИ СТАНИШЕВ ИЛИ ГОЦЕ---ТАКА ЩЕ СА МУ ГАРАНТИРАНИ ПОНЕ ПО 5-6 *** ВСЕКИ ДЕН..А ПРИ СТАНИШКАТА ЩЕ ИМА И БОНУСИ...:)))НЯМА НАЧИН.ИНАЧЕ ПАК ЩЕ МУ БИЕ ШАМАРИ КАКТО ПРЕДИ.
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** много болен изглежда човечеца! Но това не му пречеше аха - да се кандидатира за президент! Абе що не пуснат една бомбичка и да ни излекуват всички накуп, не ми е ясно!
25
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
що не вземат и го освободят човека вече...че по всичко личи вече че ще се окаже както Маргините..много бяха виновни..ама се оказа на края че не съвсем и си ги пуснаха.е..единия избяга зад граница..но това са подробности
24
5
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 11 години
Абе ***,я си стой в обора!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мишо Бирата,номер 2?
22
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вместо в затвора го пратиха на СПА. Това е българското правосъдие. Ако беше *** откраднал 2 кокошки 1000 пъти да са го осъдили до сега.
21
7
 
27
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Алексей не е обикновен престъпник.Той е Боса на организираната престъпност в България.Трудно е да се осъди човек които е бил в системата знае и слабите места,има сериозни контакти и винаги стой в сянка.Надявам се да осъдят престъпник номер 1 на България
20
2
 
6
 
! Отговори
втори мандат, ама др преди 11 години
Нека само да припомним, че на 22.03.2011 г. Трактора официално се срещна с Дянков ! Ако трябва да бъдем по - точни - Дянков отиде при Трактора . След тази среща Ал. Петров каза, че си били говорели на един език ... Това е втората официална среща между тях . Сега Трактора отново е в болница и отново е ' болен ' . През октомври 2010 г. го пуснаха от ареста, защото ' спешно се нуждаел от 3 операции ' .При това положение Дянков не трябва ли да вземе една постна пица без зеленчуци и да отиде в болницата при Трактора, за да обсъдят отново финансовите въпроси ? Нали Дянков каза, че БГ още 10 г. щяла да бъде в криза ?Все пак и двамата са финансови експерти , и то от най - високо ниво . Само те двамата, работейки в екип, могат да изкарат БГ от кризата !
19
1
 
25
 
! Отговори
леле-мале преди 11 години
И каква беше болестта на Алексей? Нещо с пръстчето на ръката,а това е тежка болест,животозастрашяваща.Нужни са сериозни лечебни процедури,включващи спа,рехабилитация ,превенция и на другото пръстче.Нищо,че в Овча купел,няма водолечение,ще го пратим дето има ,да го оправим .В същото време Опиц ще влезе в затвора за тава ,че е защитил дома си,който оберат за енти път.Е, ако това не е гротескно!
18
1
 
3
 
! Отговори
toni преди 11 години
niama darjava tia e abdikirala i vodi genocid sreshtu podanicite si
17
0
 
26
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
А масажистка ще има ли,за да ни удържат повече данъци??
16
0
 
32
 
! Отговори
sofeto преди 11 години
Българските престъпници, най болните прeстъпници!!!
15
3
 
19
 
! Отговори
а сетне ? преди 11 години
Накрая ще го приместят на СПА хотела в Правец и той като Мишо Бирата ще си иде по живо по здраво.
14
1
 
7
 
! Отговори
NDP преди 11 години
Bulgari,podkrepete novite nazionalisti4eski partii na vot 2013-glasuvaite za Nazional demokrati4nata partiq
13
1
 
14
 
! Отговори
mrusen idiot преди 11 години
Traktora e 4ovekonenavistno 4udoviste