20-годишната Петя убита заради очакваното дете

Задържани са две момчета, единият бил бащата
Обновена: 6 мар 2013 15:27 | 6 мар 2013 15:10,
173
20-годишната Петя убита заради очакваното дете
Снимка: архив, Булфото

Двама души са задържани за жестокото убийство на 20-годишната Петя Тодорова. Тялото на младата жена беше намерено снощи, захвърлено в шахта, в столичния квартал „Западен парк“.

Задържаните са направили пълни самопризнания за убийството, което било планирано предварително.

Единият от арестуваните е приятел на жертвата – Емил, а другият е негов познат - Михаил. Момичето е било бременно от 19-годишния Емил и според разследващите това е основният мотив за убийството. И двете момчета са имали интимни контакти с нея. Михаил обаче станал съучастник в убийството от солидарност и близки отношения с Емил.

Ден преди да бъде извършено престъплението убитата Петя съобщила на приятеля си, че е бременна.

Емил и Михаил поканили на среща 20-годишното момиче и са я отвели в „Западен парк“, където са я убили. Петя е била жестоко ритана и удряна с юмруци. Причината за смъртта е тежка черепно-мозъчна травма.

Още по темата
Двамата задържани са регистрирани за кражби в полицията. Те се запознали с момичето чрез интернет.

Момчетата живеят в кв. „Люлин”. Михаил работи в бензиностанция, а Емил е безработен. В деня на убийството Емил е ходил на интервю за работа в бензиностанция. Единият мъж е от ромски произход. Петя твърдяла, че е бременна от Емил.

Момичето е било затворенo. Родителите са знаели, че е бременна. Според майката Петя е имала фаза на страхова невроза.

Убийството е станало на 4 март към 18 часа. За последно младата жена е била забелязана на 4 март на обяд от баща си в „Обеля“, когато е била с двете момчета.

Няколко часа по-късно родителите започнали да я търсят. На 5 март сутринта е обявена за издирване. Вчера тялото на жертвата е открито от случайно преминаващи граждани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: убийствоПетя Тодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
2
 
! Отговори
lulu преди 11 години
Каква е тази наша държава, какви са тези закони ... ?!? Как е възможно след всечко случилосе, тези животни да не получат доживотна присъда, а напротив дори под минималната ... съжалявали били, това връщали момичето и бъдещото и бебе ... нямам думи
129
1
 
1
 
! Отговори
Петър Петров ! преди 11 години
Бог да го прости момичето ! Това е като прокоба - да умират нелепо млади хора . Дали това не е наказание за бездуховността и факта, че отдаваме повече значение на материалното ? Докога ще продължава това, братя българи ?!
128
0
 
21
 
! Отговори
Маргарита Симеонова преди 11 години
Познавам детето! Казвам дете, защото тя за мен си е такова!Брат и е най- добрия приятел на моят син.Нищо от това, което се пише тук, по вестниците или се казва в новините не е вярно! Петя беше прекрасно дете! Възпитано, уважаващо всички и много лъчезарно!Не ме интересува какво пише "жълта България "за случая!Достатъчен е факта, че двама изверги на свобода отнеха живота и и съсипаха семейството и! И много моля всички, които имат малко разум да спрат с коментарите и подробностите и да оставят тези хора, които са загубили част от себе си, да се опитат да свикнат с болката и мъката, и да изпратят
127
3
 
5
 
! Отговори
и са преди 11 години
и сега кво да ходиме срещу тия пред съдебната палата и да се избиеме поради простата причина че на 95% от *** ителигентноста е високо да се сравни с на медуза жалко за момичето но като се свършат българските момчета така се получава някой път а *** ще я излежи и ще има време да нацъка още 5 чавета на 6 различни
126
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е от неправилно е*ане с ***!
125
2
 
0
 
! Отговори
до 100 преди 11 години
***!
124
2
 
13
 
! Отговори
майка преди 11 години
Сьрцето ми е изпьлнено с МЬКА за тези деца! ОБИЧАЙТЕ СЕ ДЕЦА НЕ СЕ УБИВАЙТЕ...НЕ КАРАЙТЕ МАЙКИТЕ СИ ДА ПЛАЧАТ...
123
2
 
15
 
! Отговори
7 преди 11 години
БОЖЕ, ПАЗИ ДЕЦАТА НИ !!! ГОСПОДИ ,АКО ТЕ ИМА... П А З И . Д Е Ц А Т А Н И !!;
122
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E TAKVIZ MEKERENTSA TRIABVA DA GI SADIAT DO JIVOT BEZ PRAVO NA OBJALVANE ILI V PO DOBRIAT SLU4AI SMART.
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименДо 100. Ти си ***, а не човек! Нещастния резултат на 23-годишния преход.
120
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bih ubil toq "pi4aga" samo s umrucite mi... :))
119
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доста българки ходят с катунари. Не знам това мода ли е или някаква лудост но е факт. Всички са изперкали.Е и после си плащат.
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кофти съдба! Скотско време...
117
0
 
26
 
! Отговори
Walther Schellenberg преди 11 години
Да се отварят незабавно лагерите! За тежки престъпления доживотна каторга или смърт! Всички *** на товарни влакове в запечатани и бронирани вагони немедленно да се изселят в Индия! Който остане тук - на пробация - 10 години, ако е честен и почтен работещ гражданин може да остане, за най-малкото престъпление - каторга!
116
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо много луда работа.Беше удушено обаче вече е пребито.Било с двама ама повече с единия.Къде е било затворено, що е било затворено и как се е оказало на пътя въобще не може да се разбере.Баща и ги вижда с двамата обаче не му прави абсолютно никакво впечатление. То на родителите явно нищо не им е правило впечатление през целия и живот.
115
1
 
15
 
! Отговори
500 преди 11 години
До Man United Да, ама протестите първо пред огромните палати на вечно ненаказаните *** - дедесари - убийци, които се гаврят безнаказано с по - слабите от тях . Надушат ли лабилна жена се почват зверски изнасилвания и така докато я убият. това са ***. След това - при техните покровители - политици, които ги закрилят вече 20 години. Тази *** ще ни превземе съвсем скоро. Пред къщите им в Костинброд и Мрамор - следващия път - поне 100 000 софиянци - да кажат от къде са им парите и кой ги
114
0
 
6
 
! Отговори
500 преди 11 години
До Анонимен 121 Вирее много добре в България. Даже някои от тях са с по големи приходи от държавния бюджет на България- например *** - дедесари, които години наред го източват всеки месец - по няколко милиона, делят си с покровителите - комунисти, десебари и всякаква политическа *** и са абсолютно безнаказани. Вижте им къщите в центъра на Мрамор и в Костинборд - там трябва да се протестира. Този вид - *** - дедесари направо се гаврят с хората. Нищо чудно този Емил да е от техния род.
113
1
 
39
 
! Отговори
outsider преди 11 години
За подобно престъпление по време на т.н. тоталитаризъм присъдата беше смъртно наказание.
112
0
 
22
 
! Отговори
Az преди 11 години
Няма действащи закони.Няма държава която да се грижи за народа си.Съдилищата са корумпирани и не работят.Липсва национално самосъзнание .Полиция - няма.Тя присъства само да отчита престъпленията и да пази местопрестъплението докато дойде линейка да прибере умрелите.ДЪРЖАВАТА НЕ ФУНКЦИОНИРА.Хората бягат в чужбина. КАКВИ НОВИНИ ТОГАВА ОЧАКВАМЕ ДА ЧЕТЕМ ПО МЕДИИТЕ.ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДЕ ПО-ХУБАВОТО ?
111
0
 
27
 
! Отговори
mhm преди 11 години
ТРЯБВА ДА ИМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЙСТВО......ТОГАВА ЩЕ СПРЕ ТАЗИ АНАРХИЯ!