Слави Трифонов плаща 7 бона заради обиди към Сидеров

ВКС потвърдил решението на предишните 2 инстанции
Обновена: 20 апр 2013 13:20 | 20 апр 2013 13:18,
200
Слави Трифонов плаща 7 бона заради обиди към Сидеров
Слави Трифонов Снимка: архив, Булфото

Върховният касационен съд потвърди решението на предишните две инстанции, осъждайки шоумена Слави Трифонов на 7000 лв. за нанесени обиди и клевети към лидера на "Атака" Волен Сидеров, съобщиха от партията.

В две поредни предавания Трифонов е нарекъл Сидеров „фашист” и „фюрер”, освен това го обвинил, че е изрекъл фразата „циганите на сапун”, което било лъжа.

„Изразите, употребени от ищеца от страна на Трифонов в предаванията, представляват обидни квалификации и внушават отрицателни качества на отричана и осъдена от историята личност. Затова съдът е преценил, че с предаванията ответникът противоправно, в разрез с общото правило да не се вреди другиму, е наклеветил и обидил ищеца, разгласявайки чрез медия позорящо го и невярно съдържание – че е изрекъл фразата: „Циганите на сапун” и квалифицирайки го като „фашист” и „фюрер”, а начинът, по който ръководи партията – като фашистки”, се казвало в решението на Върховния касационен съд.

Волен Сидеров съобщи, че сумата, която Трифонов ще заплати, ще бъде дарена на Боровишкия манастир „Света Троица” край Белоградчик тази неделя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Slavi, ne se davaina tozi sad i napadki ot , koito i da bilo. ti si 4esten balgarin i istinski patriot. mnogo pravilno si otbelqzal ako taka si se proiznesal naistina i ne bi trebvalo da te korqt i sadqt a da te hvalqt shtoto naiatina Siderov e furer i fashist nari4asht se nacionalist.sram za bg naiqta i pozor v o4ite na sveta sme s tozi shizofrenik, koito za nishto nestava osven za podbudi i nasazdane etni4eska omraza vsred i bez tui malkiqt i beden bg narod. Slavi, neplashtai tezi pari bez vin
164
2
 
1
 
! Отговори
цункамуцунка преди 10 години
що така атакогерберасчета са накацали СЛАВЧО,той изразява мнението на всички, които не сме гласували, а сърбаме попарата на разни ***
163
3
 
5
 
! Отговори
дани преди 10 години
Плащат му да плюе по Волен и по Атака,нали е в турската телевизия бтв,много го намразих тоя слави,едно време гледах с удоволствие шоуто му.
162
1
 
4
 
! Отговори
олиГОФрен преди 10 години
Хвани единия-удари другия!
161
1
 
7
 
! Отговори
зрител преди 10 години
Този плешив ***, ако правеше предавания в една от "ония демократични държави" дето толкова ги хвали, как било при тях всичко по мед и масло, за такова уронване на престижа без значение на какъв човек е щеше да си прави "шоуто" за телевизията в родното му село.Защо не отиде в Германия ,да облече някой като Хитлер и да го представи за Меркел например ? Жалък селски тарикат.
160
2
 
3
 
! Отговори
пол преди 10 години
Преди харесвах Каналето; Шоуто на Слави. Сега е станало някак стереотипно; има и весели моменти; но е някак си еднообразно въпреки разнообразието. Вероятно на това се дължи и раздялата им с куп талантлив народ: зуека; Росен Петров и др..
159
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Учиндолската медийна ***, не разбра ли, че вече не е фактор :D
158
2
 
19
 
! Отговори
помнещ преди 10 години
Тоя плешив, наркоманизиран, ДПС-арски ***, едно време тръбеше, че ако Волен стигне на балотаж по време на президенските избори щял да емигрира. Още чакаме да си изпълниш обещанието *** плешива.
157
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Toz kolkoto pove4e udartiava tolkoz po prost ili po to4no Interesadjia stava tolkoz nagal i nadmenen e stanal 4e neznam kak go ostaviat da se pokazva po Televiziata da stigne 4ak da se mutree pred xorata moje da si predstavite kolko mu e povlial toz Demokrat4en Prexod na Toz DALAG ROGA4
156
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега е започнал да се заяжда с бойко борисов и толкова са смешни като се съберат така нареченият съвет.слави диктатора и съвета.колко смешно,и идиотско. Поне да бяха се сетили да сложат поне един който умишлено ако ще да е но да изказваа друго мнение различно от диктатора слави и т. Нар. Съвет.
155
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слави трифонов толкова започна да се излага в ефир че простотията му вече минава тази на бай ***. Актьорите му предават все още някаква светлина да се забелязва.а че гостите който кани от чужбина се учудват и се плашат от тапите му шеги.
154
3
 
8
 
! Отговори
ДА ПЛАЩА ,БЕ... преди 10 години
СЛАВИ ИМА ФОНДАЦИЯ В САЩ!!!КЪВ Е ПРОБЛЕМА ??!!ТАМ СИ ПЕРЕ ПАРИТЕ ЧОВЕКА ..СВОИТЕ И ТЕЗИ НА БКП/бсп!
153
3
 
25
 
! Отговори
111 преди 11 години
Трябваше да го осъди на 70 000 за да спре да предава селското си предаване От 3 месеца не съм му гледал нито едно предаване на *** Трифонов
152
4
 
19
 
! Отговори
АнтиСлаве преди 11 години
Тоя Славе, кой о гледа? Заради такива, като него и турските сериали намразих бтв. Тия 7 бона са му малко, преди така се гавреше с Лили Иванова, какво е направил той повече от нея, че да му позволяват да се гаври с хората в ефир, всички трябва да го осъдят и да му свалят скапаното предаване от ефир.
151
8
 
7
 
! Отговори
Данъчен преди 11 години
Добре де, ама Волен в ред ли е! 1000 лв. МРЗ не е ли малко множко. Луд умора няма, само се поти........и от време на време пие и бие стюардесите от Луфтханза.
150
12
 
6
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Малко са го клъцнали,въпреки че не е излъгал!
149
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Седем бона ,бълха го ухапала ,....трябва поне ---70 000!
148
16
 
11
 
! Отговори
ганстер преди 11 години
ще плащаш като се занимаваш с болен човек
147
40
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствения , който дава място за изява на талантливи хора- певци ,танцьори , а всички останали само некадърно го копират,Слави , този *** народ не те заслужава ! - любимите им предавания са как на един му стискат пъпка на *** , или тези дето нищо не могат освен да снимат чужди грешки и да се подиграват .
146
7
 
33
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Сидеров е получил моралното право от съда. А сумата е смешна наистина ,защото на Трифонов му плащат много повече от 7000 лева да плюе в ефир Атака.