Евгени Диков встъпи в длъжност каго директор на НСлС

"Националното следствие не е в ликвидация"
20 дек 2013 18:56,
2
Евгени Диков встъпи в длъжност каго директор на НСлС
Евгени Диков. Снимка: Булфото

Евгени Диков е встъпил в длъжност като заместник-главен прокурор и директор на Националната следствена служба, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Създаване на мобилни центрове за разследване в рамките на НСлС са сред мерките, предвидени за повишаване на ефективността на институцията.

Още по темата

Главният прокурор Сотир Цацаров е поел ангажимент прокуратурата ще окаже необходимата материална, организационна и техническа помощ за обезпечаване на работата на следователите.

Ще се увеличат правомощията на следствените отдели по места, ще се засилят организационните връзки между центъра и отделните звена, както и ще се въведат ясни процесуални механизми за натовареността на НСлС, е посочил главният прокурор.
Необходимо е оптимизиране на щатния състав, подобряване на материално-техническата база и реални действия, а не методически указания или законодателни промени, е заявил главният прокурор.

Националното следствие не е в ликвидация, а е служба, която ще възвърне авторитета си, е посочил пред колегите си Евгени Диков. Персоналният състав на НСлС ще бъде определен след структурен анализ, е казал директорът на следствието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Ханко преди 10 години
Егати демокрацията, ВСС определя прокурори и съдии, шефове на следствието и прокуратури, разглежда провинения и решава дали въобщи да има наказания, определя бюджет и численост по места, Къде остана държавата, народното събрание, демокрацията - и тях ли ги опредебят пак шепа богоизбрани ????????????????????????????
1
0
 
2
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
До: minister***mvr.bgОтносно: zhestok si i ti IovchevДата: Петък, 2013, Декември 20 19:34:53 EETЙовчев,днес те чух на пленарна трибуна да си силно превъзбуден от неприязън граничеща с пелтечене(не уточнявам защо).Не искам да те засегна,но сам отвратен.Дано отсъди Господ на тебе и Писанчев-това,което заслужавате,а аз слагам "точката".Каквото и да стане вие рано или късно ще си платите !