3 г. решетки за сводник с харем от 11 момичета

Той подлъгвал девойките с изгодни условия за работа
15 яну 2014 22:09,
49
3 г. решетки за сводник с харем от 11 момичета
Снимка: архив, Булфото

Районният съд в Пловдив осъди на на три години затвор и 10 000 лева глоба Калин Витанов, обвинен в принуждаване към блудствени действия на 11 момичета.

Двамата му помагачи – Атанас Нушев и Георги Маджаров, получиха по една година условно с три години изпитателен срок. Те трябва да платят и по 5000 лева глоба, съобщи БТА.

Тримата са признати за виновни в това, че в съучастие са принуждавали към блудствени действия и секс 11 момичета, част от които непълнолетни.

Според обвинителния акт Витанов е набирал момичетата с изгодни условия за съвместна работа, като обещавал и давал на всяко 50 на сто от заработеното чрез проституция.

Той определял и цените, които били между 100 и 200 лева на час в зависимост от клиента и неговите предпочитания.

До мястото на срещата момичета се придвижвали с такси, за което се грижели останалите двама - Нушев и Мерджанов.

Делото се гледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица, след като подсъдимите се признаха за виновни, поради което им се налага и по-ниско наказание от това, което е предвидено по закон.

Присъдата подлежи на обжалване и на протест в 15-дневен срок пред Окръжния съд в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
26
 
! Отговори
баба пена преди 10 години
Защо три години,та тия трябва да са с постоянно жителство-затвора.
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви три години??? Какви пет лева??? Какви са законите в тази наша държава??? Тия от затвора не трябва да излизат!!!
20
5
 
28
 
! Отговори
Иванова преди 10 години
До АнонименТук не става въпрос за доброволна проституция, а за насилствено склоняване! И то на непълнолетни!Вие нямате ли сестра, дъщеря или плененица?
19
3
 
12
 
! Отговори
да преди 10 години
20 атомни бомби е решението за тази държава!!
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еййййй да ви таковам промените в НК. Има толко други съществени неща за промени вътре, като например скланяне на непълнолетни към проституция-3 г. затвор. Е толко ли не можахте да го докарате на вътрешен трафик на хора - за къв *** го сложихте тоя член само да изглежда хубаво.....
17
1
 
32
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Ми три години в мъжки харем, че както и пандисчиите имат дъщери, че му пръснат розата бесплатно.
16
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Присъдата е жалка - 30 години минимум. След три години пак същото...
15
2
 
24
 
! Отговори
Mihail преди 10 години
abe kakvi sa tezi 3 godini. Tuk v amerika vliza za 20 i 250 000$ globa.
14
3
 
21
 
! Отговори
ауууу преди 10 години
Масларката нали се закани, че ако не искаме да и бачкаме за 300 лева, щяла да внесе виетнамци. Станишев и *** нали затова ходиха там. Може и да са намерили будали вече, затова и кучетата да са понамалели. Ако не им дават редовно и обещаните 300 лева...
13
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хващат тези, които не плащат на ченгетата.Във София всички публично домове се отчитат на и никой не ги закача..., ха, ха .
12
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставете ги намира хората. Проституцията си я има навсякъде по света. В Америка може и с кредитна карта да си плащаш даже. Да си правят каквото си искат. Това си е тяхна работа.
11
12
 
34
 
! Отговори
Кольо преди 10 години
Аз пък не знам какво всички злобеете срещу тия тримата. Ако са биели момичетата - зле. Ако са ги изнасилвали - пак зле. Ако са ги заплашвали по какъвто и да е начин тях или техни близки - зле. Но ако са им казали "момичета, вие проституирайте, а пък ние ще ви пазим с/у 50%" не виждам защо тези тримата да са чак пък толкова виновни. Не е луд който яде баницата, а който му я дава. Все пак сме си в България, а не в чужбина че да им вземат документите и онези да не могат да се оплачат.
10
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Три години спане ядене и телевизия!С тези присъди насърчават още повече кретеноидите да си правят квот си искат!Значи за12 момичета 3години значи за 24момичета 6 и за 48момичета 12 и за 96момичета 24!!!Голям СМЯХ е тва правосъдие!
9
2
 
41
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До Пурко НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА ЧЕ ПОДОБНА ,,ТРУДОВА ДЕЙНОСТ'' БЕЗ ЗАЩИТАТА НА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НЯМА КАК ДА СТАНЕ.АКО НЯКОЙ ОТ ВЛАСТИМАЩИТЕ ДОСЕГА НАИСТИНА ИСКАШЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ С ТОВА ЯВЛЕНИЕ ЩЕШЕ ДА ПРЕДПРИЕМЕ ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ КАТО НАПРИМЕР ПОНЕ 10 ГОДИНИ ЗАТВОР И ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ЗА СВОДНИЦИ И ВЕРБОВЧИЦИ КАКВИТО ИМАМЕ И ВЪВ ХАРМАНЛИ И КОИТО ГИ ЗНАЕ ЦЕЛИЯТ ГРАД. ЩОМ ХАРМАНЛИ Е РАЗДЕЛЕН НА ТЕРИТОРИИ ЗА ТАЗИ ,,ДЕЙНОСТ'' ПРЕДСТАВЯМЕ СИ КОЛКО ПАРА ПАДА В ПО-ГОЛЕМИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА.
8
1
 
8
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 10 години
Мерджан викаме на Мерцедесите в Бъ- Съ-то :)
7
2
 
4
 
! Отговори
до Коки преди 10 години
BMW X7 ли каза???
6
2
 
37
 
! Отговори
Коки преди 10 години
да минат за следващите - в центъра на София, ул. Искър No 9 ... с нагло паркирано бяло BMW X7 на ъгъла ... но ... нашата полиция ги пази от няколко години ...
5
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЛЕД 2 ГОДИНИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ И ПАК СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ХАРЕМ ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ СЪДИИТЕ ЩЕ МУ ПРЪ.НАТ НА Х.Я
4
2
 
8
 
! Отговори
Болтчо преди 10 години
Маджаров или Мерджанов?!?!?!?!?
3
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Присъда кастрация ми се струва най-удачно за подобни "бизнесмени"