Разпитват с видео връзка румънец по делото за Яна

Това налага заседанието по делото да е в следствието, а не в съда
3
Разпитват с видео връзка румънец по делото за Яна
Подсъдимият Николай Русинов. Снимка: Impact Press Group

Следващото задание по делото срещу Николай Русинов – Чеци, обвинен за жестокото убийство на Яна Кръстева в Борисовата градина,  няма да се състои в Софийски градски съд (СГС), а в Националната следствена служба, съобщиха от пресцентъра на съда.

Това се налага, тъй като по делото ще се провежда видеоконферентна връзка с Румъния, а в сградата на Съдебната палата няма нужната техника.

Още по темата
Заседанието е насрочено за  25 февруари.

На последното заседание по делото за убийството на Яна Кръстева бяха разпитани вещи лица, бяха прочетени показанията на Ярослав Мацек от Словакия.

Свидетелите Мирослав Цветков и Таня Иванова не се явиха на съдебното заседание.

На 28 ноември 2012 г. прокуратурата повдигна на Русинов обвинение за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина. Съдебният процес за жестокото убийство на 28-годишната Яна Кръстева започна на 31 януари миналата година.

35-годишният Николай Русинов беше задържан в края на април 2012 година и оттогава е в ареста с най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". Според прокуратурата той умишлено е умъртвил Яна в съучастие с неизвестни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Акъла ми не може да побере кой би правил се*с със свинята от снимката...?!?
2
1
 
5
 
! Отговори
оа преди 10 години
И колко са на мнение,че тук важна роля в престъплението главния фактор е АЛКОХОЛА!!!Човек с бистър разум не би направил подобна постъпка освен ако е психично болен!!!Повечето убийства са породени от прекомерна доза алкохол не само това на Яна,да не забравяме и пред Соло ,Студенски град и т,н,.E питам ви аз читателите трябва ли да се забрани алкохола като наркотиците и дайте ми само 1 позитивно нещо от това да си фиркан до козирката !!!Гласувайки с да подкрепяте тезата за забраната му...
1
8
 
2
 
! Отговори
готин преди 10 години
абе каква загубена дъежава сме,не могат да намерят убиеца на Яна и сега гледат да натоварят някои които им е на мушка,това е до сега ако сме в Германия,ще ше всичко да свърши