Удължават разследването на наводнението в Добрич

Досъдебното производство е срещу неизвестен извършител
Обновена: 29 юли 2014 10:05 | 29 юли 2014 10:05, Веселина Йорданова
3
Удължават разследването на наводнението в Добрич
Снимка: архив, БТА

Досъдебното производство, което беше образувано в прокуратурата в Добрич заради наводнението в града, няма да приключи в законовия двумесечен срок и ще се иска неговото удължаване, обяви окръжният прокурор Пламен Николов.

Още по темата
Делото е образувано срещу неизвестен извършител за причиняване на смърт по непредпазливост.

Следствието трябва да изясни причините за наводнението, което отне живота на 62-годишния Сюлейман Ифраим и причини имуществени вреди за стотици хиляди левове, съобщи БНР.

Окръжният прокурор каза, че делото е приоритетно заради огромния обществен интерес. По думите му трябва да се изчистят всички въпроси преди да се направят заключенията.

Наблюдаващият прокурор е дал подробни указания на разследващия екип, изработеният следствен график се спазва, но разследващите са длъжни да съберат всички писмени документи, да огледат и заснемат на място всички трасета, по които е текла водата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: добричнаводнение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
чопър преди 9 години
До iwanowВсе кметицата ли ще е виновна за всички неволи.Хайде стани ти кмет ,че очевидно ще се справиш дърдорко
2
0
 
3
 
! Отговори
iwanow преди 9 години
никой на никого нищо няма да направи,кметицата е с наперена прическа и така ще бъде,защото добричлии не виждат по напред от носа си.И тъпотията в града е на нй високо равнище .а кметицата е непоклатима,нищо че глудниците кучета се увеличават.на жалби не се отговаря или ако се отговори обезателно е лъжа.Корупцията е във всички сектори,това е очевадно.така че парите са изпапкани и бития бит и тнт.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да се провери общината и проекта за прочистване на дерето преди 3 години и всичката *** от общинския съвет заедно с кметицата да си понесат последствията за трагедията на народа.веднъж за винаги да се покаже че държавата я има