Пуснаха от ареста роднини, спипани с над 100 кг трева

Двамата братя и съпругата на единия бяха задържани в петък
6
Пуснаха от ареста роднини, спипани с над 100 кг трева
Снимка: архив Булфото

Двама братя и съпругата на единия от тях бяха освободени от ареста във Варна след като в края на миналата седмица бяха заловени със солидно количество трева. Тъй като братята имат няколко криминални регистрации и вече са били осъждани, се очакваше държавните обвинители да поискат съдът да ги остави в ареста. Роднините обаче  явно са съдействали напълно на разследването и са освободени до началото на процеса срещу тях.

Още по темата

Братята и съпругата на единия от тях бяха задържани в петък, след като били следени известно време. Разследващите имали информация, че те отглеждат и продават марихуана. На 16-и, при специализирана операция, те нахлули в дома им във „Владиславово“ и заварили и тримата в апартамента.

При последвалия обиск били иззети 117,54 гр. марихуана, 4 саксии с коноп в начален стадий на развитие и 2 електронни везни. В наследствения имот на братята в с. Кипра е намерено всякакво оборудване за отглеждане на растения в домашна оранжерия.

Мъжете са на 30 и на 32 години, имат дълги криминални досиета и вече са осъждани. 27-годишната съпруга на по-младия е с чисто досие.

28-годишен варненец също ще отговаря пред Темида за притежание на наркотици. Той бил спрян за рутинна проверка от полицейски патрул на ул. „Сава“ и при личен обиск у него са открити три пакетчета с бяло прахообразно вещество, реагирало на полевия тест на амфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: марихуанаВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Stefko 88в полвината сват това не е престапление просто ние сме малко назад. и ако застреляш някои пак може да те пуснат на другия ден просто ще трява да се разделиш с някоя друга хиледарка
5
0
 
1
 
! Отговори
готин преди 9 години
абе тия си пишат какво то си знаят,и това е за лична употреба
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като се напушиш и сичко ти се вижда "100 кила". Затва е така статията
3
0
 
6
 
! Отговори
хехех преди 9 години
Нещо не разбрах. В заглавието пише 100 килограма, а в статията 117 грама. Кое от двете е вярно? :-)
2
0
 
3
 
! Отговори
Stefko 88 преди 9 години
Защо, нали имаме доказано престъпление ? Не разбирам? Ако аз застрелям колега та (да речем , че ми е най-близо) , утре ще ме пуснете ли? Ми да го имам в прдвид като се дават заплатите в края на месеца...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
znachi imat zdravi vryzki.