Пиян руснак е блъснал съдията Панов, вече е с обвинение

Именно той е закарал пострадалия в "Пирогов" след инцидента
Обновена: 22 дек 2014 14:27 | 22 дек 2014 12:19,
48
Пиян руснак е блъснал съдията Панов, вече е с обвинение
Снимка: архив Булфото

Съдия Лозан Панов е бил блъснат от автомобил, шофиран от руски гражданин. Чужденецът е карал след употреба на алкохол. Тази сутрин му е повдигнато обвинение. Това съобщи главният секретар Светлозар Лазаров.

Още по темата
Лозан Панов беше ударен на пешеходна пътека на 9 декември. Инцидентът стана на бул. „Арсеналски“ в близост до Южния парк.

Обвиненият е същият, която е закарал съдията в „Пирогов“ веднага след произшествието. От полицията тогава съобщиха, че шофьорът, предизвикал инцидента, е избягал и се издирва.

Днес Лазаров съобщи, че разследващите са стигнали до руснака на базата на свидетелски показания и на медико-автотехническа експертиза. Автомобилът, причинил катастрофата, е бил взет на лизинг.

Съдия Панов е кандидат за председател на Върховния касационен съд. Веднага след инцидента той се отказа от битката, като депозира молба за това във ВСС. В съвета обаче се усъмниха, че това е съзнателно решение, тъй като Панов е бил с комоцио, когато е писал молбата.

Други от членовете на ВСС дори заподозряха, че решението е взето под натиск.

След десетина дни Панов наистина размисли и отново се върна в надпреварата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
64
 
! Отговори
чери преди 9 години
Много ми е интересно как са разбрали че руснака е бил пиян след като той оставя пострадалия и си отива.А 10 дни МВР не може да го открие.Как аджеба разбраха че е пиян.Или по принцип щом е руснак той е пиян.Да ви имам и МВР то и журналистиката.
1
23
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално, то щеше да е новина, ако рашката беше трезвен. Да не би да е шампион по фигурно пързаляне?