Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път

Нягол е малтретиран и убит по мъчителен начин
Обновена: 19 мар 2015 17:24 | 19 мар 2015 17:16,
267
Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път
Снимка: БТА

Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център. Това доказват данни, събрани по време на разследването на бруталното убийство.

Тримата мъже са проявявали неоправдана агресия и жестокост, стана ясно по време на днешното заседание на Варненския окръжен съд.

Още по темата
За трагедията се разбра в събота. Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой. Тримата охранители бяха арестувани, защото те са последните, видяли жертвата.

Магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост.

Съдът прие за безспорно, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления.

Ако обжалват определенията на окръжния съд, Николов, Димитров и Маринов ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: молубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
39
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
С какво тия три *** са по- различни от психопат убил Вероника?В панделата доживот без право на замяна!
34
37
 
4
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ преди 9 години
Това са охранители. Запомнете, о-х-р-а-н-и-т-е-л-и! Всеки от тях има право да прецени и да се саморазправи с неудачника, ако е необходимо. Повече права за охранителите и Нов световен ред!ОтИпон
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кико! Ама много хубаво сме се представили пред чужденците!
32
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Деца на демокрацията! Само това ги оправдава, че са родени и израсли в страна, където мутрите бяха митологизирани, момичетата примираха да се спуснат върху копието им, а момчетата ги смятаха за недосегаеми богове и искаха да са като тях. Когато застреляха някой от тях, младежта не вярваше, че е смъртен и как този супермен не е унищожил нападателите.
31
1
 
33
 
! Отговори
бай-Марин преди 9 години
Колко ли още живота трябва да стане циничен ?! "Охранители" -това е да охраняваш някого или нещо ! А то вместо да "охранители"...се оказва че всъщност са просто убийци ! Лоши станахме ние българите,не можахме да възпитаме децата си,улицата ги възпита !А после се перчим като на "гол тумбак-чифте пищови" ! Жалко,не казвам че всички деца са такива,ама над 50 % и крив **** от тях не става ! Приятна вечер и спете спокойно скъпи родители !
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всеки ден се возя в градския транспорт,нямате си представа,колко луди ходят по улицата и какви се качват в рейса,трамвая,тролея,трагедията пълна.като се возиш,не знаеш на тоя лудия какво му е на акъла,видимо си личи,че е луд,но не знаеш дали е ТИХО или БУЙНО луд. в метрото не съм срещала такива индивиди много,но в другите видове градски транспорт пълно е. а нас кой ще ни пази от такива?
29
59
 
2
 
! Отговори
Кико преди 9 години
Ми запукали са клошара и той не издържал и аз млатя редовно клошари усобено ако са навъртът около Аудито ми , по лие хубаво да на излагат пред чужденците няя бера срамове само
28
5
 
3
 
! Отговори
O4EVADEC преди 9 години
nqma smisal ot tapi komentari qvno e edno v bg nqma *** nqma ganio nqma fes vsi4ko e ozverqlo PRESTAPLENIQTA NQMAT ETNOS ...... TEZI SUBEKTI SA U4ILI TEZI SUBEKTI SA //BILI INNTEGRIRANI//TEZI SUBEKTI SIGORNO SA OT DOBRI SEMEISTVA A KAK TAKA SA STANALI UBIICI ................. PROSTI4KO PITAM
27
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А вие защо продължавате да пазарувате в този мол ? Ако бяхте малко от малко солидарно общество, на следващия ден там нямаше да има повече от 2-3 клиенти! Ама, не! Мършите ще ръсят тук нещо което им липсва, ще се напазаруват от мола, ще плюскат пържоли, задниците ще трещят в тоалетната и ще пухтят доволни, че са се изходили по въпроса!
26
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако сега за тези маймуни няма доживотен затвор без замяна, ще има саморазправа ... повярвайте ми!!! Тези гнусни *** ще погребват роднините си през ден!!!
25
1
 
26
 
! Отговори
Колева преди 9 години
***,***,***,***, ***...нямам думи, с които да опиша тези същества! В затвора ще са на топло,ще ги хранят и ще съществуват на гърба на данъкоплатците...Незнам какво трябва да им е наказанието-да ги затворят в някоя дупка и там да гният гадове малки изродени!!!Съболезнования на близките и дано тези да не са поредните, на които ще им се размине в тая скапана държава, в която цари беззаконие !!!
24
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 3По-скоро са млади герберчета.
23
1
 
24
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
значи от 15 до 20г, да разбираме ли, че ще влезнат поне за 15? Абе защо не ги обесите направо, какво ще харчите пари за тези мишки.
22
1
 
37
 
! Отговори
георги преди 9 години
Аз също не искам да храня тези *** в затвора доживот, инжекцията и кой от къде е
21
1
 
49
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 9 години
Аз като данъкоплатец искам от съда смъртни присъди за тези трима ***. Мола да плати един милион на близките на жертвите, защото човека е бил убит от служители на мола, които трябва да се грижат за безопасността му. Освен това призовавам да се бойкотира този мол и да седи празен!!!
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Rusofilite bi trqbvalo da udobrqt.Po-silni napadat po-slabi.saaide nail haresvate agresiqta na Putin.su6tata rabota,samo nq mnogo po-visoko nivo i mnogo pove4e jertvi
19
1
 
46
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Един единствен път се излъгах да вляза в Гранд Мол Варна преди 2-3 години. Първото впечатление, което остави у мен този мол бяха тези лекенца с униформи, които ходеха като Кубрат Пулев, когато излизаше на ринга срещу Кличко. Толкова надути. Лекенца всяват респект с ганьовското си поведение! Смях в залата. А в случая си е трагичнои жалко!Но на фона на лъскавите фалчификати с надути цени по витрините, тия жалки *** с идиотския си манталитет подхождат напълно на обстановката.
18
1
 
33
 
! Отговори
Дидо преди 9 години
Нацепени батки.. Абе да ви е.. майките бе! Пребили човек болен на 52г. СРАМОТА!!! Имали са късмет, че не са попаднали на някой с пистолет.. Ще налитат да те бият до смърт.. изпразвам му един пълнител в търбуха.. боли ме оная работа, че са на по 20-25г.
17
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нацепени батки! Зобат анаболи и се мислят за голямата работа! Заяждат се с хората и а някой им е казал нещо на въпреки, скачат на бой!
16
1
 
9
 
! Отговори
Hristo преди 9 години
BESILO!BESILO!BESILO.....inache nqma opraviq...