Само глоба за Дончо Дудев, замерял с яйца ДКЕВР

Така протестирал срещу необоснования скок на тока
23 апр 2015 20:20,
23
Само глоба за Дончо Дудев, замерял с яйца ДКЕВР
Яйцата по ДКЕВР. Снимка: Facebook

Само с глоба ще се отърве Дончо Дудев, който на 25 семтември 2014 г. замеря с яйца шефката на ДКЕВР Светла Тодорова, стана ясно в Софийския районен съд, който днес гледа делото срещу него за хулиганство.

"От 2010 г. сме по улиците. Пробвахме всичко законово, за да има промяна", каза пред магисттратите Дудев и поиска от съда да провери с колко процента се е увеличил токът през юли м.г.

Замерването с яйца било неговият начин на протест срещу това "гражданите хем да плащат за ток, хем отделно от това да запълват дупката в НЕК, за да не фалира".

Дудев бе довел в съда огромна агитка, част от нея бе и поетът Николай Колев-Босия. Съмишллениците му блокираха входа на съда за няколко минути, стигна се и до леко спречкване.

Няколко души обаче бяха изгонени от залата, защото записваха делото с телефоните си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами да работят за народа си за да не ги замерват, Не знам кого ще сьдят ако ще излезне народа масово да ги замерва,
13
0
 
0
 
! Отговори
Ива преди 9 години
Абе какво значи САМО ГЛОБА ???? Защо и глоба трябва да има ? От кога е грешка да изразиш мнение , да си потърсиш правата за съществуване . И нека да поясня на тези които са писали статията , че ДУДЕВ НЕ Е ДОВЕЛ НИКОГО -държейки го за ръка - ВСЕКИ ОТ ТАМ ПРИСЪСТВАЩИТЕ БЕШЕ НА МЯСТОТО , ЗАЩОТО Е ИСКАЛ ДА ПОДКРЕПИ ДОНЧО , А НЕ ЗАЩОТО Е ДОВЕДЕН . Като пишете -поне пишете вярно . Ако Дончо е хулиган , защото е замерил с яйца,тези мизерници-които си играят с живота на хора-то всички ние сме хулигани
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЩО ГО НАКАЗВАТЕ ЧОВЕКА БЕ ? Защото не я улучил, наборе!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази *** Тодорова защо взима такава огромна заплата? И какво свърши за тези пари късани от все по-бедният народ? Тази на некое дърво да виси за назидание на другите крадльовци.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дончо, с камъни и дърве требва тези народни изедници които служат на Енергийната мафия!!! Както набира макар и бавно недоволството срещу управниците и когато пламне искрата искам да съм между хората които ще потърсят сметка на крадците от ЕКВР.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наказуемост че няма да има е ясно, но яйцата трябваше да попаднат в целта.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГанчоИзмекяр, аз ти описах по-долу какво!Опитай да направиш същото срещу Газпром или Лукойл и ще видиш какво ще е!
7
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно, форма на протест, но някой трябва да почисти след такива.
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дончо Дудев е един обикновен ***.
5
3
 
4
 
! Отговори
Ганчо преди 9 години
А какво друго освен глоба бре ***?!Не народ, а ..... !
4
5
 
21
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Срам и позор за ДКЕВР - правят,струват все вдигат цените за да пълнят джобовете на чузди фирми и местни собственици на ВЕИ-та и други подобни системи ! Да плащат тия,които са разрешили монтирането на частните електрически системи! Защо ние,обикновените граздани да им плащаме, когато България има ел.енергия в излишък?!
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Наше" момче, партизанче.Требе малко снизхождение към благородният му гняв да има.Виж ако някой отиде и метне яйце по централата на Лукойл или Газпром - Законът ще го гази с цялата си първична сила!
2
8
 
32
 
! Отговори
Ако искате го преди 9 години
вкарайте в затвора, ама първо разстреляйте в един стадион първите 10 от ГЕРБ, РБ, АБВ, БСП, ДПС, Атака, засега тези. После отивам и аз да излежа част от наказанието на Дончо.
1
1
 
29
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
На времето в нашия районен съд бяха глобили един за побой 100 лв. Като разбра осъдения каза...ако знаех, че е само 100 лв. за още 100 щях да го бия...