8000 лева гаранция за убиеца от царевичната нива

22-годишният Кирил Герасимов бе убит на 2 септември
Обновена: 4 сеп 2015 20:20 | 4 сеп 2015 17:14,
67
8000 лева гаранция за убиеца от царевичната нива
Снимка: Reuters, архив

Пернишкият окръжен съд наложи 8 000 лв. парична гаранция за 38-годишния Росен Тодоров, който застреля в нощта на 2 септември 22-годишния Кирил Герасимов в царевична нива край брезнишкото село Кошарево.

Още по темата

Трагичният инцидент станал при изпробване на оптика за нощно виждане. Изстрелът бил произведен от огнестрелното оръжие по движещите се стъбла на царевицата от автомобил, в който пътувал Тодоров.

Извършителят не е предполагал, че в царевичния блок има хора. В същото време двама младежи на 22 г. и 19 г. беряли царевица.

И извършителят, и жертвата са перничани. Тодоров има успешен бизнес, свързан с електротехническа диагноза на леки автомобили. Той е с чисто съдебно минало. Повдигнато му е обвинение за умишлено причиняване на смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
24
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
Нашите деца не се разхождат посред нощ в чужди ниви, за да крадат! Те спят по това време, защото през деня ходят на училище.
23
13
 
1
 
! Отговори
Наивен преди 8 години
И какво от това че е с чисто криминално минало.....????
22
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки пътен знак е прострелян , ако вашата кола е пред него и ....... стане белята ПАК ЛИ НЯМА НИКОЙ ДА Е ВИНОВЕН
21
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Немога да разбера защо всички подкрепяте стрелеца , утре може детето ви де се разхожда и някой да си пробва пушката
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХъмммНе намираш ли разлика между пушка и кола , аз намирам /едното е създадено да предвижва човека а другото да го убива/
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изписаната в заглавието гаранция е 8 милиона :))) Старите ченчаджии викаха бон на 1000 лева. Съм явам се да ги събере...
18
0
 
12
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
Чак за предумишлено убииство да го съдят !? то в такъв случай тезии дето се избиват по пътищата за какво ще ги съдят , нали и те преумишлено са си купили кола и докато я изпробват колко може - току сгазят някой
17
2
 
5
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
...електротехническа диагноза на леки автомобили...kO kazAA????
16
0
 
5
 
! Отговори
Bandit преди 8 години
До редактора:8 000 лева и 8 000 бона са различни неща. За пример 8 бона = 8 000...
15
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 12а нормално ли е да си изпробваш пушката в 2 часа през нощта ?
14
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май оптиката е евтина китайска, гадния бракониер щом не е различил човек от животно.Не го защитавайте и не го изкарвайте жертва такива хора отдавна трябва да са осъдени, не безнаказано през ноща да обикалят нивите и да избиват дивеча.
13
1
 
16
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Ха-ха!Рекордна гаранция,достойна за САЩ!Когато напишете нещо,после си го прочетете!А като не знаете значението на някоя дума-не я употребявайте,ставате смешно!А тия в нивата са ясни-като действия и произход.....Не са загуба за държавата,по-често да има такива случаи на отстрел на вреден дивеч!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
простотията на прокуратурата е пълна и поради тази причинастрелеца ако си вземедобърадвокат ще получи оправдателна присъда гарантирано. за умишлено убийство трябва дадокажеш че е искал да причини смърт, а стрелеца не е и предполагал четам има човек, което изключва умисъла за точно това престъпление, ама то като си си купил дипломата от югозападния университет и татко или чичо те е уредилна работа на държавна служба защо ти е да се ограмотяваш правно.
11
0
 
10
 
! Отговори
Gogo преди 8 години
8000 лв или 8000 бона?!? Ех журналистчетата в желанието си да блеснете със гръмко заглавие пишете глупости !!! Ха-ха-ха
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи хората притежават земя, обработват я, цяла година се трудят и после тия двамата брали царевица през нощта?! Какви журналисти сте вие? И защо предумишлено, той откъде да знае, че там се краде?
9
0
 
34
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Защо пишете "БРАЛИ" царевица бере ли се в 1и половина през ноща?Илид а ви кажа как е по селата?През деня българите са на нивата да обработват, а вечерта "Арийците" берат и се смеят ,че на другия ден пак ще пият бира по обяд!!
8
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са брали царевица посред нощ, а са я крали! Между кражбата и брането има огромна разлика! Този закон трябва да се промени, всички с право на оръжие и ако някой влезе в частна собственост, притежателят стреля на месо, идва линейката, изнася го, и се приключва случаят. А сега, ако всички бяхме равни, щяха да регистрират човека и да го пуснат!
7
1
 
13
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
собственика на нивата да не се ослушва а да помогне с парите.
6
0
 
38
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Стига с това бране. Нека наричаме нещата с истинските им имена и може да прокопсаме.
5
2
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Те човека вместо да го наградят , че е застрелял един крадец , ще го съдят. Свършил е едновременно работата на полиция , прокуратура и съд и то само за 1 минута.