Смъртта на 20-годишния Момчил – нещастен случай

Студентът е паднал от скалите с надписа на Младежкия хълм
Обновена: 5 окт 2015 15:43 | 5 окт 2015 15:42,
59
Смъртта на 20-годишния Момчил – нещастен случай
Момчил Семерджиев. Снимка: Facebook

Смъртта на 20-годишния студент Момчил Семерджиев е нещастен случай, съобщи пред Dnes.bg говорителят на Районнна прокуратура в Пловдив Атанас Илиев.

Младежът е паднал от скалите с надписа на Младежкия хълм и е счупил и двата си крака.

Още по темата

"Категорично няма данни за насилие, касае за нещастен инцидент. В момента продължават разпитите на лицата, които са видели за последно младежа, няма задържани", каза още Илиев.

Трупът е открит в напреднал стадии на разлагане, като разследването ще установи дали младежът е паднал от скалите или някой му е помогнал, но за сега обвинителите са категорични, че става въпрос за нещастен случай.

Както ви съобщихме, в намереното от полицаите тяло били открити документите на младежа, както и мобилния му телефон.

Тялото му призори бе взето от криминалисти,  а на място все още има патрулна кола на полицията.

Южният склон на Младежкия хълм крие много опасности, заради необезопасените пътеки и липсата на каквото и да е било осветление нощно време.

"Дано да е нещастен случай и да не се окаже накрая, че някой му е помогнал, като го е бутнал", разказа пред Dnes,bg възрастна жена, която всяка сутрин се разхожда до върха на  хълма.

"Убедена съм, че някой го е бутнал, не може да е паднал сам", категорична пък е бабата на Момчил – 82-годишната Недялка Семерджиева. Разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
13
 
! Отговори
do 6 преди 8 години
Притеснени приятели и родители. Ти семейство и приятели нямаш ли?!?! Ако някой, с който се чуваш редовно не ти вдига телефона е нормално да звъниш.
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как е възможно да знаят вече и да са убедени, че е нещастен случай? Или е някаква тактика от страна на разследващите, да спечелят време, виновния да не избяга зад граница, ако разбере, че се издирва заподозрян.. Иначе логика няма. А за започване на издирване след 24 часа - няма по-голяма глупост, ако наистина е така. В днешно време батериите на телефоните падат след 5-6 часа + потенциални свидетели ще са забравили доста детайли след ден два, ако са видяли нещо.
1
1
 
53
 
! Отговори
зико преди 8 години
Ха сега де! че кой ходи сам на това място.