Полицай съди Чуколов, за шамар и псувни – 20 бона

Петър Делин е граждански ищец по делото срещу двамата депутати
18 фев 2016 12:14,
42
Полицай съди Чуколов, за шамар и псувни – 20 бона
Снимка: Булфото, ахрив

Полицаят Петър Делин ще съди Десислав Чуколов за 20 000 лв. Депутатът напсувал Делин с думите: "Боклук, ще ти *** майката" и го ударил с шамар в лицето.

Заради това полицаят стана граждански ищец по делото срещу Чуколов и лидера на "Атака" Волен Сидеров, съобщи "24 часа".

Сидеров и Чуколов не се явиха днес в съда, а адвокатите им посочиха, че те са в Народното събрание и искат да участват в дебатите за вота на недоверие на кабинета.

Двамата избраници са обвинени в хулиганство. На 9 октомври те проведоха неуспешна "акция срещу наркотиците" в София пред "клекшоп" до НАТФИЗ.

Вечерта на въпросната дата Йордан и Александрина Симеонови, собственици на магазинче на столичната улица "Раковски" 110, очакват спокойна вечер у дома си. На работа е техният служител Николай Александров. Около 21:30 ч пред клекшопа се появяват Волен Сидеров и Десислав Чуколов.

"Получихме сигнал, че тук се продават наркотици", казали депутатите и опитали да направят граждански арест на продавача.

Заради напечената ситуация към 23 часа на място дошъл и дежурният инспектор от СДВР Крум Цветков. Под негово ръководство полицаите опитали да отделят депутатите от насъбралите се хора. Вместо това Чуколов започнал да обижда инспектор Делин и му отвъртял шамар с лявата ръка, пише още в обвинителния акт.

Заради причинената болка депутатът има и обвинение за причиняване на лека телесна повреда.

Само две седмици след случая пред "клекшопа", Сидеров и Чуколов проведоха нова "операция срещу наркотиците", този път в НАТФИЗ. Това бе първото от двете им влизания там.

Двамата депутати, придружавани от последователи, нахлуха в учебното заведение на 23 октомври вечерта. Според прокуратурата те обиждали студентите с викове като: "Наркомани!", "Вие наркомани ли сте?" и пробвали да заключат една от аудиториите.

Сидеров взел и мобилния телефон на момиче. Заради това депутатите си докараха и арест, поискан от главния прокурор, но ги пуснаха след няколко часа срещу 6000 лв. гаранция.

Обвиняват ги в едро хулиганство, а Сидеров и за принуда. По първото обвинение могат да отнесат до 5 г. затвор, а Сидеров и до 6 г. за отнетия телефон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен няма шансНаркобосът Таки(христофорус аманатидис) притежава Нова тв - да вземем за пример съученика му жоро игнатов( от съдебен спор).Нямаме късмет нито с истинската съдибна власт, нито с " телевизионната"Всичко е мафияИли някой ще ме убеди, че Жоро Игнатов ще се опълчи срещу наркомафията?Мухахахааа
31
0
 
3
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Поради обществената известност на извършителите, очаквам съдът да им да наложи най-тежкото възможно наказание.
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези двамата защо винаги вървят в калъп?Чудно кой ли е мъжът в семейството.
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези двамата направиха всичко възможно фалшифицираните местни избори на ГЕРБ да минат с лекота. Грандиозен платен цирк, нищо повече.
28
4
 
8
 
! Отговори
няма правосъдие преди 8 години
много ми се струва зачервен Волен за човек който обяви гладна стачка..ха.ха Май ще те надживее. Харчи държавни и руски пари и вие още му се връзвате на артистичния талант..ха..ха
27
5
 
6
 
! Отговори
извини се бе преди 8 години
Хубава снимка само да облекат раиран костюм и подстригани ZERO И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО. Не е лошо дАНС да ги следи да не избягат в Сибир......ама надали в Русия ще им е по-добре от колкото в български затвор..ха.ха
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тези депутати, които не уважават съда?А какъв е този съд, щом допуска , да не го уважават! Ако това се случи с обикновени хора, ще ги докарат с милиционери! Е...никога няма да станем европейска държава с тези магистрати и депутати, на които още им стърчат от джоба червените книжки.
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези *** до кога ще ги държат на свобода. Или доклада на Европейската комисия за съдебнаста система е неверен?
24
4
 
11
 
! Отговори
11 преди 8 години
До ВОИН АТАКИСТЕй, Скафандър, две думи не можеш да напишеш правилно. Да не говорим, че тъпата ти партия се спонсорира от ДПС. Пък и се видя кого подкрепя, когато тоя лудия гласува за кабинета на Орешарски, защото му платиха.
23
1
 
6
 
! Отговори
11 преди 8 години
Малко са.
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми ще го съди човека., защото това ако беше по комунистическо, Чукалов щеше да *** камъни някъде по Белене
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАКА пийте си хапчетата.Та нали Камен Попов беше този който разби зурлата на Сидер оглу или и вие не видяхте за пореден път ,хахаха подлогии,страхливци и слугии.За кунева къде я збрахте легенда няма ли ? За дълга който гласувахте и парите които гушнахте по 5200 лв на чутура ,легенда няма ли ?
20
12
 
9
 
! Отговори
А оставката? преди 8 години
Това брутално посегателство над бизнесмена Камен Попов, незаконното му арестуване след брутална разправа от полицията стана пред очите на самата министърка. Тя беше там, на самото място и изобщо не реагира. Камен Попов е минавал случайно оттам на път за магазина си. Но вместо да бъде издирен и заловен полицаят удрял Сидеров пред НАТФИЗ (отново пред министърката), то Попов е съборен брутално на земята, набеден и арестуван. А полицаят бил Сидеров е покрит от министърката.
19
4
 
13
 
! Отговори
аз преди 8 години
И на тези ( следват 15-20 меко казано нелюбезни епитета ) няма да им се случи да узнаят що е справедливост.........Що за заблуден тапир трябва да си за да следваш партия като атака ( и не само тях ) ?????
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВОИН АТАКИСТАбе братле, това на главати ти на бабати цукалото ли е? Много лъскаво, отива ти !
17
5
 
20
 
! Отговори
хлъц преди 8 години
Волена и Чутуров са големи *** ! Ама много много големи !
16
6
 
15
 
! Отговори
Val преди 8 години
"БЕСПРЕЦЕДЕНТНА" , "ДЕСКРЕДЕТИРА" ," ПРЕЧЪТ"Всички атакисти ли сте такива... Това ли е бъдещето на държавата?
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До А оставката?Скрий се бе клоун. :)
14
0
 
6
 
! Отговори
грамотен преди 8 години
До грамотенНаучете се да пишете грамотно и след това коментирайте!
13
1
 
2
 
! Отговори
грамотен преди 8 години
До ВОИН АТАКИСТ