Съдят бивш кмет, свил снегорин и го нарязал. От яд!

Бившият кмет на Еница бил изместен от поста от своя подчинена
18 май 2016 16:10,
12
Съдят бивш кмет, свил снегорин и го нарязал. От яд!
Снимка: Булфото, архив

Бившият кмет на плевенското село Еница влиза в съда за незаконно присвояване на снегорин, съобщиха от прокуратурата.

Районната прокуратура в Кнежа внесе обвинителен акт срещу Симеон Ж., за това, че през периода 25 октомври - 13 ноември 2016 г. присвоил снегорина на кметството. Машината е на стойност 210 лева, съобщава БТА.

През последните няколко години обвиняемият бил кмет на Еница. На местните избори през есента на 2015 г. бил избран нов кмет - Лорита Ж., която извършила инвентаризация на активите на кметството.

Новата кметица установила липсата на снегорина, с който се извършвало снегопочистването на селото през последните десет години. Той бил собственост на бившето ТКЗС, но предоставен на кметството, което отделило средства за ремонт.

След като загубил изборната надпревара за кмет от своята бивша подчинена - Лорита Ж., обвиняемият прибрал снегорина в дома си и го нарязал на късове, за да не може да се използва по предназначение.

Това създало затруднение при почистването на уличната мрежа през зимния период на 2015-2016 година. Делото ще се гледа в Районния съд в Кнежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата новина е потресаваща.1-во "за това, че през периода 25 октомври - 13 ноември 2016 г. присвоил снегорина на кметството. Машината е на стойност 210 лева, съобщава БТА." - само годината да погледнете и ясно да ви стане колко е достоверна новината.2-ро Снегорин за 210лв. За толкова пари само метално гребло нищо повече не може да се купи.3-то Да ви прави впечатление че двамата кметове са с фамилия Ж. Може би бившата служителка не е само бивша служителка...
9
0
 
2
 
! Отговори
еи много преди 7 години
умници се навьдихте
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Teo 1 Ми точно от счетоводна гледна точка е на стойност 210 лв.
7
1
 
24
 
! Отговори
гого преди 7 години
"за това, че през периода 25 октомври - 13 ноември 2016 г. присвоил снегорина на кметството"ами той го е откраднал в бъдещето.... ГОЛЕМ ШМЕКЕР Е ТОЗИ!!!!!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да му платят задето са го ядосали никак не е европейско да му съсипват нервите на човечеца.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С други думи ги е отървал от таз бръкма.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снегорина доста се е амортизирал значи кмета си е вършел работата и е почиствал снега редовно за 210 лв можеше просто да го купи защо да го краде.
3
0
 
15
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Да, бе как така на стойност 210 лева... И как точно го е нарязал в двора си... Предполагам си е платил на хора да го нарежат. Така се реже то снегорин... Това огромно желязо...
2
0
 
3
 
! Отговори
i kak преди 7 години
го свил ,като го откраднал.
1
0
 
15
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Снегорин за 210 лева?!? Това чудо за скраб да го закараш ще дадат минимум 1000 лева. Как ги оценяват тези машини? Интересно ми е как стоят нещата от счетоводна гледна точка.