Съдят за хулиганство участниците в боя в Бургас

Привърженици на "Нощни вълци" се спречкаха с техни противници
30 юни 2016 20:12,
79

 Снимка: Булфото

Бързо производство за хулиганство е образувано във връзка с боя тази сутрин на бензиностанция на изхода на Бургас, съобщава "Булфото".

15-ина души се сбиха, след като група привърженици на приближения до Путин рокерски клуб "Нощни вълци" влезе в стълкновение с техни противници.

Общо четирима души от двете групи – тази на протестиращите срещу "Нощни вълци" и тази на войнски съюз "Васил Левски" бяха докарани в Районния съд в Бургас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
38, глупости, днес няколкото украинци-провокатори бяха спасени именно от полицията:). Така че всички русофоби да благодарят на полицията, зад чиито широки гърбове се крият веднага след като направят поредната смешна провокация:)
34
23
 
16
 
! Отговори
Влудимир ЛилипутЛер преди 7 години
хибридната бойна на путлерастите срещу България започна !
33
19
 
11
 
! Отговори
БОЖЕ РАЗРУШИ пРОСИЯ преди 7 години
мен к,во ме интересуват роските башибузуци да умират със милиони , ами ок ,това мен не ме засяга и всичките рошняци на света да измрат /а дано /по особено мъчителен начин на мене не ми пука за тях!
32
25
 
16
 
! Отговори
никсън преди 7 години
В България няма полиция, а путинска милиция. Бойко спи и не вижда руските агресори.
31
11
 
21
 
! Отговори
Факт преди 7 години
То протестът срещу "Вълците" беше една маршрутка хора,ама нали от прословутия войнски съюз трябва да се покажат,че ги има ....Интересното е,че в България има десетки хиляди украинци,но за протести от тоя род или пред руското посолство трудно се събират и 50 човека.Ако не са соро.о.с.оидните подкрепления-съвсем ще се изгубят.Явно като я няма бандеровската агитка хохлите не са толкова активни....
30
28
 
22
 
! Отговори
СЛАВА НА УКРАЙНА! преди 7 години
ВЪН РУСКАТА ЧЕРВЕНА СГ..АН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА МЯСТО ЗА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ПО..МИ..ЯРИ ОТ КГБ!!
29
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво ни занимавате с глупости. Група чужди граждани - украинци се опитали да предизвикат безредици. Вместо това изяли по няколко шамара. И от това някои тук се опитват да си заработвят центчетата. Хеле пък оня отдолу, който се позавав на несъщуствуващото писмо на Левски за рязането на "кунките" на Ботев и Каравелов. Този новооткрит фалшификат така и не го показаха, за да му направят една графологична експертиза...
28
2
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 7 години
Абе ти май си с обратни наклонности.
27
18
 
17
 
! Отговори
DO 26 преди 7 години
АБЕ , *** РУСОФИЛОРАСТКИ , КОЙ И КЪДЕ Е СПОМЕНАЛ , ЧЕ УКРАЙНЦИТЕ ИСКАТ ДА ОПРЕДЕЛЯТ НЕЩО В БЪЛГАРИЯ . ЕДИНСТВЕНИТЕ ИЗВЕРГИ КОЙТО СА НИ НАПАДАЛИ И ПОРОБВАЛИ СА СЕВЕРНИТЕ , АЗИАТСКИ ФАШИСТИ *** !
26
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под тая статия асенгеновщината процъфтява. Сащисани русофобски *** !Дано от козяшката кошара добре ви плащат,ако го правите по убеждение обаче... вие сте ***.
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изрелските драскачи, започват да бъдат нервни.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хааа Дошев с белезници! И той ли се е бил? От кой лагер е?
23
2
 
16
 
! Отговори
Станой от преди 7 години
Ахелой ,а с тия *** от Украйна ,какво да правим
22
6
 
20
 
! Отговори
Украйнците, преди 7 години
нямат право да решават,кой да мине през България и кой не,като ; жалят ;за родината ,да стоят там и да си я пазят ,а не да живуркат тук като мишки и да ни се бъркат в Вашия живот и чувства
21
17
 
12
 
! Отговори
Станой от Ахелой преди 7 години
Най-отвратителното в сучая е че тези *** от така наречения войнски съюз, са си лепнали името на Апостола, а самият той беше казал на такива като тях, че ако довлекат смрадливия казашки ботуш в Булгурско, ще им резне чепките .... ако изобщо имат такива !
20
20
 
18
 
! Отговори
ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! преди 7 години
ЧЕРВЕНИТЕ РУСКИ ВЪЛЦИ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИВАНИ!/....ОСОБЕННО ТЕЗИ ОТ КГБ.../ТУК----НЯМА МЯСТО ЗА АГРЕСОРИ И РАЗКОЛНИЦИ НА НАЦИЯТА НИ!!
19
12
 
14
 
! Отговори
Мюмюн от АТАКА преди 7 години
Волене пали "Вятката" и бързо настигни батковците в италианските кожени дрехи за повече мъжка любов
18
18
 
17
 
! Отговори
ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО преди 7 години
РУСКИТЕ ***, ОБЛЕЧЕНИ В УНИФОРМИ НАПАДАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.
17
27
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците да си ходят в Азия!Какво търсят тук, нали живеят в Рай ?!Пиянски, робски, полицейски, гладнишки, Сибирски Рай...
16
22
 
22
 
! Отговори
пропаднал мужик преди 7 години
защо всички са с мръсни, пропаднали марки Harley-Davidson, India, BMW, Honda ... а не с, инувативните славянски ковровци (DKW) ... не е честно, на конструктурите в безаналоговите им бюра за разработки, какво им остава, освен да пият в лафката ...