Близки на Николай: Циганката в затвора, смърт за Мейзер!

Те подозират, че фаталната развръзка е обвита в много тайни
25 авг 2016 13:52,
112
Близки на Николай: Циганката в затвора, смърт за Мейзер!
Снимка: архив, Булфото

"Да гние в затвора циганката от Нови пазар!" – така близки приятели на убития културист Николай Димов проклинат обвинената за смъртта му Анита Мейзер. По думите им обвинената миска заслужава смъртно наказание, каквото в България обаче не съществува.

Никой от приятелите на погубения спортист не вярва на версията на Анита, че съпругът й доброволно е бил вързан със свински опашки, за да бъде сниман като реклама за силата си, която трябвало да бъде пратена на бъдещ негов работодател.

Още по темата

Близки на убития подозират, че фаталната развръзка е обвита в още много тайни, а мотивите най-вероятно са много различни от публично известните. Те тотално отхвърлят бляскавия имидж, който сексбомбата си е изградила чрез агресивна реклама.

Определят Мейзер като меркантилна жена, която не се спира пред нищо за пари. Самата тя била стисната и не чак толкова благородна и човечна, колкото я изкарват след ареста й.

В подкрепа на тези свои твърдения познати на убития посочват пред "България днес" факт, известен само най-доверените й хора. Става дума за отношенията на Мейзер с първия й съпруг Живко Желев от село Белеградец, който е баща на дъщеря й.

Човекът умрял преди около три години, а първата работа на силиконката била да заведе дела за наследството, което се полагало на общото им дете. След куп съдебни драми и запори на имуществото в края на 2013 г. се стига до подялба на наследството - апартамент във Варна, къща в Нови пазар и земеделски земи.

Познати на Желев са възмутени, че богатата му бивша жена е поискала да прибере каквото може след смъртта му.

В подкрепа за тъмната страна от характера на Мейзер са и думите на Мартин Златев, който познава семейството на убития от 20 години.

Майката на покойния научила за смъртта му именно от Анита. Мартин Златев е трябвало да вземе майката на културиста от вилата й над Виница. По пътя тя звъннала на Мейзер, която по телефона й казала: "Синът ти се обеси".

"Тази жена (Анита Мейзер – бел. авт.) й затвори телефона по най-грозния начин. Ние не казвахме на майката до последно, за да може в районното управление да й обяснят, но тази жена се държа грозно. Трагедията беше неописуема", посочи Златев.

Експертизите се бавят

Все още не са готови химическите експертизи, които трябва да установят дали убитият културист е вземал анаболи или други медикаменти, с които да помпа мускулите си. Очаква се резултатите от тях да покажат какви химически вещества е имало в тялото на Николай Димов преди смъртта му. От тях ще стане ясно и дали той не е бил упоен умишлено, преди да бъде ликвидиран.

Не е готова и съдебномедицинската експертиза, която трябва да покаже точно какви наранявания са причина за смъртта на спортиста. Не е ясно и кога прокуратурата ще разреши на близките да вземат тялото на Димов, за да го погребат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
17
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Tя нека си прибере наследството,но не по този начин,да си трепе мъжете заради наследство.
30
4
 
42
 
! Отговори
.... преди 7 години
Познати на Желев са възмутени, че богатата му бивша жена е поискала да прибере каквото може след смъртта му. Естествено, те какво искат? Да им остави наследството на тях и да си ощети детето ли? По закон й се полага, егати сметкаджиите. А приятелите му до вчера реваха как бил чист като момина сълза, а се оказа, че е до ушите в анаболи. И тази пък да вземе да си избере една версия най-накрая, и да си поддържа нея. Егати отрепките всички в тоя случай.
29
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
С Ердоган ни занимаваха и по-вече.,дори не са спрели още.
28
2
 
31
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Докато го храни и пои не е била ***, а? Долни продажни хора!
27
3
 
26
 
! Отговори
Добре де преди 7 години
Добре, а защо сестрата на Николай не даде показания на Козяк и да й повдигнат обвинение е от хамериканска страна за фиктивен брак с цел зелена карта. Това е федерално престъпление и миграционните служби веднага ще я подведад под отговорност и дори ще й вземат и гражданството...
26
7
 
26
 
! Отговори
бай уй преди 7 години
До БългаринНа повечето жени, лицемерието, подлостта, лъжата, интригите са им в кръвта, като лъжата е задължителна.
25
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е запленен случая с този киликанзер. Поне стотина рушветчии ще се пенсионират с него.
24
0
 
21
 
! Отговори
oho boho преди 7 години
и 2 не се събират !-Миската Мейзер с помощник! Подозират Скалата-Мъжът на Мейзер назобан с хормони интимни проблеми!-Мейзер продума: Мачкат ме, искам да умра достойно!-Анита Мейзер, минути преди магистратите да я оставят в ареста-Мейзер към майката на Ники: Синът ти се обеси!-Посред нощ... Мейзер към Скалата: Някой уби Ники!
23
0
 
18
 
! Отговори
oho boho преди 7 години
-Мейзер фаталната вдовица и секс лъвица-Мейзер осъзнавала всичко, редовно душила Николай-Обвиниха Мейзер и в подкуп! Бутнала ?30 000 на полицай-Луда съм, в климакс съм, и съм невинна!-Сестрата на удушения културист: Анита изнудваше Ники!-Мейзер убила Николай с "нежно" въже на масажна маса-Вържи ме, вържи ме... молел се Николай на Мейзер-Мейзер и мъжа й се карали, дебнели и били "на сухо"-Мейзер вързала 3 свински опашки. Николай скъсал едната...-Социални разни: Анита Мейзер и
22
1
 
29
 
! Отговори
oho boho преди 7 години
Стига сте ни занимавали с тая *** вече 2-ра седмица, всеки ден по 4 статии за нея. Не ви ли писва вече? Всяко тиренце от долу е статия от вашия сайт и понеже не се събират всички в един коментар ги пускам в два.-Варненската полиция на крак заради жестоко убийство.-Не е заклан, а задушен мистерия около мъжа на Мейзер-По непредпазливост... убит мъжа на скандалната Мейзер?-Мейзер в ареста, със "свински опашки" затрила мъжа си!?-Мейзер за 24 часа на нара. Еротична асфиксия ли уби мъжа й
21
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Га ядоха големите кифтаци,що не риваха ?
20
1
 
24
 
! Отговори
Квестор преди 7 години
Абе дайте им зоб и анаболи на роднините, че да се успокоят, а на Мейзера да се сложат 500 кубика силикон, че той нещо дава на късо.
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо по-рано не му дадоха акъл близките на това момче?Сега се сетиха да ругаят тая. Толкова ли нямаше някой да го поведе в правилния път? Или ще кажат, ние му думахме, ама той не ни слушаше...
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Близки на Николай: *** в затвора, смърт за Мейзер!"Коя в затвора, че не се чете???!!!
17
1
 
20
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Съгласен съм с близките на убитото момче, ама да питам ? Бе, нали не можеше да се пише думата "*** "???? Имаше евродиректива куневска...Що сега Златко пише "*** от Нови пазар" ?
16
0
 
17
 
! Отговори
Абе Адмунчо преди 7 години
Аз ти защитавам сайта ти ме триеш. Що така? И кога ще добавиш скрипт който разчита латинските букви в забранените думи, вместо ръчно да ги триеш?
15
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заглавието си е точно и си е на български, браво. Тази женица нещастна не заслужава това внимание което и отделят медиите. Етноса и помага много в разиграването на всякакви сцени и измислянето на всякакви версии, това им е в кръвта. Че тя е убийцата е ясно на всеки, но сега да видим нашето милостиво правосъдие какви пътечки ще намери за да я изкара по малко виновна. При нея нещата са рецидив, но преди това не е обърнато внимание.
14
2
 
31
 
! Отговори
Баце преди 7 години
Кой каквото сам си стори и цяло село не може да му го стори. Толкова ли е нямало други жени, че тоя е тръгнал с 12 години по стара ***.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 5 ес е основната причина за расовата дискриминация в България
12
0
 
37
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
ЕЙ, НАПРАВО СЕ БЯХ ОТЧАЯЛ И ДЕПРЕСИРАЛ, ЧЕ ДНЕС ДО ОБЯД НИЩО НЕ СТЕ НАПИСАЛИ ЗА АНИТА МЕЙЗЕР...ОХ, СЕГА СЪМ УДОВЛЕТВОРЕН. ЩЕ СИ ПОЛЕГНА ПРЕЗ ОБЕДНАТА ПОЧИВКА СПОКОЕН.И ДА ВИ ПОДСЕТЯ ВАС "ЖУРНАЛИСТИТЕ", ЧЕ ИМАТЕ НОВА ТЕМА: КОЙ ЖИВЕЕ В КЪЩАТА НА ЕДИНИЯ ОТ БРАТЯ ГАЛЕВИ??? ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ - Я ДА ВИДИМ СЕГА КАКВИ НЕВЕРОЯТНИ ИСТОРИИ ЩЕ СЪТВОРИТЕ...