Убиец съди България, иска копче и душ в килията

Той иска 1000 лв. от държавата за несгодите в затвора
22 окт 2016 11:42,
19
Убиец съди България, иска копче и душ в килията
Снимка: архив, Reuters

Лишеният от свобода Назъм Назми, който разстреля таксиметров шофьор в Хасково през 2006 г. и беше осъден на доживотен затвор, сега е решил да осъди държавата.

В момента той се намира в старозагорския затвор и е завел иск срещу държавните власти, пише "Труд". Причината – нямало душ, топла вода и копче за намаляване на осветлението му в килията, където ще трябва да остане до края на живота си. Делото ще се гледа в Административния съд на Стара Загора.

Назъм Назми с разстреля хладнокръвно и без причина преди 10 години таксиджията Димитър Янакиев-Бимбо. Тогава от полицията обявиха, че е извършил екзекуцията не за друго, а защото тренирал, за да стане професионален убиец.

От държавата сега той иска да му плати 1000 лв. за несгодите в затвора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
А "опит за бягство" няма ли ?
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А може просто да умре по естествен начин преди да е почнало делото.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За такива гадове само електрически стол.
11
0
 
11
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
"Назъм Назми с разстреля хладнокръвно и без причина преди 10 години таксиджията Димитър Янакиев-Бимбо. Тогава от полицията обявиха, че е извършил екзекуцията не за друго, а защото тренирал, за да стане професионален убиец."Леле майна... хич не са добре нещата, ще стават все по-зле..
10
0
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
М и за какви условия да е доволен че все още не е въведено смъртното наказание благодарение на Желю който го отмени но на оня свят в пъкала да гори.Ако имаше смъртно наказание досега щяха да го забравят и нямаше да харчим пари за издръжка.Тези с доживотните са само бреме на държавата да ги обгрижва и издържа .
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както казва заместник-директорът на Bang Kwang - This is a prison not a hotel. Нормално е условията да са крайно мизерни, иначе ще има много желаещи да влязат съответно висока престъпност и много рецидиви.
8
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото, на което има право да иска, е да му се даде въже за да се обеси!
7
1
 
21
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
Ами ще иска ами,като си има всичко останало,стои по цял ден в килията си и мисли какъв казус да създаде на работещите в затвора!Абе,аланкоолу,ако си искал да си имаш нещо,ти трябва да си заслужил,а ти УМИШЛЕНО И ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ СИ УБИЛ ЧОВЕК и сега се правиш на интересен,а трябва както си постъпил с човека така и с теб да постъ пят ! Малко ти е ,както и да постъпят с теб-НЯМАШ ПРАВО НА НИКАКВИ ИСКАНИЯ! Да си си седял тихо и кротко,а не да се правиш на бабаит! Сега си сърбай каквото си надробил!
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гад *** мри в затвора.И ти пожелавам всека вечер да имаш неканени гости.
5
1
 
37
 
! Отговори
Борчето преди 7 години
А борче в *** не ще ли?
4
1
 
31
 
! Отговори
905 преди 7 години
Аз пък искам 100 млн. долара. Ай ся да видим кой иска повече.
3
1
 
33
 
! Отговори
луцифер преди 7 години
*** искаш ли
2
2
 
57
 
! Отговори
Дедо мъди преди 7 години
Полицията в България как па не се научи от мириканските си колеги ,че такива като Назъм Назми за най-малка съпротива при арест се отстрелват и това пести пари на данъкоплатците!
1
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами прав е човека,макар и убиец. Ей го йоско, дето краде с гагаозко и той убиец, ама разиграва циркове,куцука, въргаля се и хоп в килията дограма, настилки, екстри. Примери безброй.