Препил украинец с присъда: У нас така си караме колите!

Той бил спипан да шофира ТИР-а си у нас с 1,81 промила алкохол
24 окт 2016 07:14,
12
Препил украинец с присъда: У нас така си караме колите!
Снимка: flickr

Украински гражданин, спипан да шофира в пияно състояние товарна композиция по републиканската пътна мрежа обжалва наложената му от първоинстационния дъд в Казанлък едногодишна условна присъда.

Хванатият да управлява тежкото "Волво" на 31 октомври м.г. с 1,83 промила алкохол атакува наказанието с аргумента че в родината му това деяние не е криминализирано , а наказанието било най-много парична глоба.

Той оправдал криволиченето по републиканския път край град Гурково с тежкото си психично състояние, в което изпаднал след получаването на новината , че майка му е на смъртно легло.

Очаквано съдиите в Стара Загора отказали да възприемат защитната теза на пияната "братушка" и потвърдиха решението на казанлъшките си колеги.

Те наложили и допълнителна глоба от 500 лева, пише "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Мислещ преди 7 години
Украински деца са на лагер на морето.Смяната свършва.Идват автобусите да ги вземат.Шофьора и сменника му не могат да вървят, залягат по земята.Началника на лагера ги заведе да си направят душ.Идвайки към автобуса те надиграха шишето.
7
1
 
2
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
До Вярно еИ съм им гледал простащините. И в Украйна, и в Русия. Обаче виж колко минуси са ти натракали невежите уро-ди и меркантилните мур-зилки!
6
7
 
4
 
! Отговори
Вярно е преди 7 години
У нас така си караме колите!---------------------Бил съм в Украйна по работа над 10 пъти. Нормална гледка е да видиш шофьор да надига бутилката докато шофира. Там не се и крият. Украйна е тотално корумпирана.Така работят руските служби. Затова и България НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ РУСИЯ. И в НАТО и извън него, ние си оставаме руски роби защото БСП, ДПС, АТАКА, НДСВ СА РУСКИ ПРОЕКТИ НА ФСБ
5
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, тая статия съвсем неуважително към правораздаването ни - какъв е тоя "дъд"? Освен това украинците не са братушки, а по-скоро нaцита или в най-добрия случай хора с нетрадиционна ориентация.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и съда е за бой. Втората инстанция не трябваше да потвърждава условна присъда, а да я направи ефективна!
3
2
 
30
 
! Отговори
Марш в ук"л&quo преди 7 години
Да де, ама тука не си си у вас, а си у нас.
2
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ukraineca znae che trezven "bulgar" nqma
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бетер турска"работа"