След побоя в Асеновград: Повдигнаха обвинение на Перата

Низамов удари оператор по време на протестите срещу ромите
Обновена: 4 юли 2017 14:00 | 4 юли 2017 13:52, Красимир Ангелов
56
След побоя в Асеновград: Повдигнаха обвинение на Перата
Снимка: БТА

Районната прокуратура в Асеновград привлече като обвиняем по бързо производство 31-годишния Петър Низамов - Перата за хулиганство и причиняване на лека телесна повреда, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата
Според обвинението, деянието е извършено на 2 юли в Асеновград по време на протест, в който се участвали около 5 000 души. В един момент възникнал конфликт, който обвиняемият Низамов заснел с личния си мобилен телефон.

След това, без да бъде провокиран, той се насочил към телевизионния оператор от bTV Петър Джанаваров, с когото не са се познавали. Според обвинението Перата е хванал оператора с едната ръка за врата и му нанесъл удар в областта на дясното око. Установено е, че обвиняемият отправил и множество обидни думи към пострадалия, след което заплюл него и видеокамерата, която държал.

Извършеното е станало пред много хора, а след намесата на полицейски служители инцидентът бил прекратен.

Петър Низамов е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не оправдавам поведението на Перата, но ми харесва посоката, към която е насочил въпросното поведение.
23
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така хем е държал тела, хем е удрял с едната ръка, а с другата държал оператора за врата? Тоя три ръце ли има ?
22
10
 
21
 
! Отговори
Значи преди 6 години
много бързо забравихте побоя нанесен от шведите над децата, забравихте,че единия от биячите е радикализиран ислямист, че в Столипиново ги подкрепят с викове аллах акбар , че най-вероятно никой нищо няма да им направи, та сега Перата ви е виновен! Но казано е-на робска душа, робска участ се полага!
21
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предният път му се размина защото жертвите хванаха пътя, но този път репортери ето няма да се отметне и ще го осъди. Чакат го доста "медени месеци" в кауша. Ще олаби алката.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми дреме колко минуса ще ми наблъскате !...Важното е ти да си наблъскаш плюсче!!!!;)
19
9
 
23
 
! Отговори
Walter преди 6 години
Ужасно неприятна 'личност'.Дайте му 3 години на топло,защото е ВРЕДЕН за обществото и подстрекава към насилие!
18
9
 
15
 
! Отговори
Италиянеца преди 6 години
Това да го видя няма да го повярвам, хората в БГ не са агресивни не крадът не лъжат не убиват не газят хора на пешеходни пътеки не завиждат не са злобни не обират и не лъжат старите хора по селата, депутатите и те са добри хора. Българите сме най умни но отстрани като се погледнем сме... Едно голямо нищо със самочувствие но без покритие. За това сме из цяла Европа и работим нискоквалифициран труд за мижаво Евро. Напред Българи юнаци
17
9
 
13
 
! Отговори
Циник до 16 преди 6 години
Не съм бил там....но не вярвам - да е без причина!Пишман репортери - лакеи на евролиберастията валяло!Не ми дреме колко минуса ще ми наблъскате !Истината е, че простичък, или не - този заслужи уважението на английската преса - с действията си на браздата!Останалите се тюхкаме, че нагли афганистанци горят националното ни знаме , и....И ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! НАДА! ЗИРО! ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ! Само сме умни, и *** многУ цивилизовани!
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери Симеонов - вицепремиер, Перата - гаржданин с позиция на протест, Делян Пеевски - депутат, 1200 евро кв м панелно жилище в Младост, а бе в каква държава живея?
15
6
 
14
 
! Отговори
Светльо преди 6 години
Идеот, който оправдава жалкото си съществуване с псевдо патриотизъм. Жал ми е само, че медиите дават гласност на такива индивиди. Това е така, сигурно, защото има кой да им се радва...
14
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перата поне има "т о пки" , да "изрази гражданска позиция", и да я отстоява!....И какво му е гражданското да биеш репортери?!?!Е сега ще има още по един чифт постоянно зад него. И все ще е различен...Такава е съдбата на всеки патриотар.
13
7
 
4
 
! Отговори
ПОМОЩ !!! преди 6 години
ПОМОЩ !!!!ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ИЗБИВАТВЗЕМЕТЕ МЕРКИ , УТРЕ ТОВА ЩЕ СА ВАШИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦАbultimes.bg/novo-brutalno-tsigansko-nasilie-tozi-put-nad-jeni/
12
16
 
16
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Перата поне има "т о пки" , да "изрази гражданска позиция", и да я отстоява!А "умните, и красивите" са в ступор докато ромите, и клетите бежанци - живеят на гърба на данъкоплатеца, и безчинстват!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЕРАТА СЕ Е ОБЪРКАЛ.... ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА Е ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ,А УДАРЕНИЯ -ПЕЕВСКИ
10
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакат го много ромски сватби в зандана, по три дни, както повелява ромската традиция. Много вървежна булка ще е перушана.
9
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отклоняват вниманието пак в друга посока! Перата й е проблемът на тая ска.ана държава!
8
3
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
незнам дали е грамотен, излезе информация че е завършил право, дали е вярно незнам...
7
6
 
26
 
! Отговори
ss преди 6 години
всички сте и сме жертва на западните как да го нарека илюминанти, масони, хора в сянка, управителите на новия световен ред, твърдо следват правилото разделяй и владей, гледат неразбориите в държавите като българия и пият кръвта на народите, доволно потриващи ръце че са господари на света. единствената им цел всички да са йм роби но вниманието на робите да е насочено в конфронтации помежду им и да не виждат кой е виновен за истинското състояние на нещата. масата са слепи за истината...
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този не е ли от бабаитите на Бургазката мутра "Рижата". Оня дето тръгна да бие бившата барета Лисичков, ама удари на камък..или по скоро на 9мм олово. След това тоя заедно с аппапите си се заканваше да заколи бившия полицай и цялото му семейство. Лисичков... трябваше да ги натръшкаш всичките още тогава!! Че виж какво става като спестиш някой друг куршум.
5
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Ператаа ли беше неграмотен ?