Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!

Биячът си призна и бе наказан с 1000 лв. глоба, вместо със затвор
6 ное 2017 08:49,
128
Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!
Снимка: Reuters

Препречване на пътя, но в магазина, станало причина за брутална саморазправа. Жертвата е жена, която била скубана и бита от мъж, ядосан от бавното й придвижване в пловдивски хипермаркет.

Битата клиентка пазарувала със свекърва си в магазин на бул. "Пещерско шосе" в града под тепетата. По същото време в хипермаркета били и побойникът и неговата съпруга.

В магазина имало много клиенти и пространството между щандовете било препълнено с хора. Двете жени вървели бавно покрай плодовете и зеленчуците, като разглеждали стоките, пише "Монитор".

След като се спрели да обсъдят какво да купят, чули зад гърба си думите: „"Тук не се стои, дръпнете се". По-младата дръпнала настрани свекърва си, но казала на мъжа, че всеки има право да стои в магазина където му е удобно.

Думите й провокирали порция обиди, а малко по-късно мъжът я намерил между рафтовете, хванал я за косата и я навел силно към пода. Тогава жената усетила как нещо изпукало във врата й.

Минути по-късно получила и юмрук в лицето.

Биячът спокойно платил на касата и си излязъл, въпреки опитите да бъде задържан от охраната на хипермаркета.

Скандалът е от 15 януари тази година, но тези дни побойникът бе глобен с 1000 лева за побоя. Той отърва затвора след като се признал за виновен в края на октомври.

Поведението на мъжа било заради ниска правна култура и слаби волеви задръжки, преценили магистратите.
Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
30
 
! Отговори
skunka преди 6 години
Бабите и лелките са изключително арогантни. Наистина дразнят много хора. Но къде отидоха ценностите, уважението към по-възрастните?Кой,по дяволите, би си позволил да удари баба или дядо,независимо колко арогантен и предизвикателен е неговият модел на поведение,изказ?Това е вследствие на размитите ценности,морал и уважение.Никой не знае в какво ще се превърне като остарее, затова имайте уважение,все пак тези хора са градили тази държава,кой колкото могъл,но е и майка,съпруга,баба.Поне заради това
30
0
 
3
 
! Отговори
гост преди 6 години
***!
29
1
 
26
 
! Отговори
дфб преди 6 години
И на мен ми е идело да бия и безчинствам в маркетите,но с големи усилия съм се въздържал,вероятно съм възпитан по-културно.А този човек,който бие жена макар и била тя по-нахална,щом не е полежал да речем месец в панделата,вероятно пак ще налита на бой............
28
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че овцата си е нагла овца заради забележката, вместо да се извини на тоя чобанин е ясно. Но къде у чобанина остава мъжкото? Да й извиеш врата за една реплика ...независимо каква е?! Дали щеше да извие врата на някой два метра чобанин?
27
5
 
12
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До *** Като ти се опъват лесно нервите, отиди да живееш в гората, за да не си намериш майстора.
26
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, че оправдавам мъжа, но аман от недосетливи и нетактични хора, мислещи само за себе си. Редовно ги виждам такива - оставила количката от едната страна на рафтовете, тя от другата и не може да се мине. Като им направиш забележка: "Ауу, не може ли да изчакате малко? За къде бързате?" !!! Други много ме дразнят като почнат да ми се натискат отзад на опашката. Ми остави 1/2 метър разстояние, какво ми дишаш във врата. Такива са и на пътя и на всякъде. Лош материал...
25
13
 
21
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Съмнявам се, че само заради мудност е станала работата. По-скоро от последвалия диалог. Чувал съм какви приказки са способни да изрекат някои "нежни" създания. Мъжът не е трябвало да я бие, но пък всеки от нас е имал от тия кошмарни дни, в края на които палиш от най-малката глупост. Имал бил ниска правна култура - дрън-дрън. Интересно ми е тоя с високата какви би ги свършил, ако му опънат нервите до скъсване...
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тнтАма подобни прости майчета с чувство за псевдо привилегия и превъзходство възпитават въпросните ***, те не се появяват от самосебе си.
23
8
 
31
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Към многото анонимни тук: Дано съдбата ви донесе благата вест,че скъпата ви майка някъде е бита от такова л.е.к.е. само защото не му е угодила на дебилния характер!
22
6
 
32
 
! Отговори
vivs преди 6 години
Отвратително....срам ме е че живея тук сред подобни хора. Такъв тип бияч вероятно редовно пребива и собственото си семейство. Но най-страшното е безнаказаността (1000лв), с която винаги се разминават този тип хора ...Добрече има господ и всичко се връща все пак рано или късно
21
0
 
8
 
! Отговори
готин преди 6 години
е много рано го написах те бе,то ще годиняса мамка му
20
39
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая много нагла бе! Ходи, спи, мотае се в краката на хората и после се репчи! За такива само бой е оправията! Най-мразя някой да спи на светофара - светне му зелено, а той/тя си стиска пъпка и като му/й свирнеш и те псува!!! Слизам и директно шутове
19
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скандалът е от 15-ти януари, охраната не могла да го задържи, 10 месеца след това съдът се произнесъл на първа инстанция. Нормално за нашите ширини. Новината е, че странно защо биячът се е признал за виновен, иначе нямаше и да разберем.
18
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Историята накратко- кра.ва от бг.мама решила, че тя може да нарушава правата на хората около нея, но когато нарушили нейните в отговор, се разпищяла. Аман от такива.
17
10
 
38
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
В Германия не те молят, ако си нарушил правата на околните. Просто в супера те блъскат с количката и никой няма да ти изкаже съчуствие за това,камо съд да го осъди. В България смятаме, че демокрацията е всеки да прави каквото си иска, да паркира където си иска, да застава където си иска и т.н. И ако пречиш, засегнатия най-надлежно трябва да ти се ПОМОЛИ. Като ти не си длъжен веднага да му освободиш пътя, а когато искаш!! Не се сърдете на никой, че държавата ни е на такъв хал.
16
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
'но казала на мъжа, че всеки има право да стои в магазина където му е удобно.'Ахаааа, ясно изведнъж ми стана всичко и спря да ми е жал.
15
6
 
39
 
! Отговори
Психолог преди 6 години
Не само в волевите задръжки е проблема. "Побойникът" е сигурно някой фитнес-батка с татуировки и изпържен от анаболите мозък. Изследванията показват, че от след редовна употреба на фитнес химия се развиват психопатни отклонения, сексуална дисфункция и сърдечни проблеми.
14
5
 
15
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
За всичко е виновна свекървата. *** и тая млада жена дето нещо изпукало във врата и , що ще със свекърва си в магазина.Няма ли майка?
13
12
 
25
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Достоен гербер! Пълно отражение на "Борисов 3".
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България в магазините и на гишетата няма никакъв ред и всеки се бута и изпреварва.