PR-ът на "Младост": Дюлгеров е подхвърлил парите!

Темида пък нямала СРС-та, които да доказват вина на Иванчева
24 апр 2018 08:40,
129
PR-ът на "Младост": Дюлгеров е подхвърлил парите!
Снимка: Facebook

Бившият кмет на община "Младост" Петко Дюлгеров умишлено е подхвърлил парите в колата, заради които беше арестувана Десислава Иванчева, настоя пред bTV PR-ът на община "Младост" Петър Кърджилов.

Според него прокуратурата не разполага със СРС-та, в които Иванчева да иска подкуп, а цялата акция е постановка.

"Акцията за това набеждаване е подготвена от организирана престъпна група. Екипът на община "Младост" провежда собствено разследване, защото смятаме, че не може да се вярва на специализираната прокуратура и на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ)", каза още Кърджилов.

По думите му инвеститорът Алексанъдр Ваклин категорично лъже.

През уикенда бизнесменът пък бе категоричен, че Иванчева сама си е поискала парите – 500 хиляди евро, за да му разреши да строи в местността "Камбаните".

"Трябва да се прекрати една порочна практика. За съжаление, Десислава Иванчева наистина си поиска парите и сама определи мястото и времето, по което да й бъдат дадени. Няма заговор", категоричен бе той.

Относно ролята на бившия кмет на района Петко Дюлгеров, Ваклин заяви, че се е свързал с него случайно, защото знаел, че може да разговаря с нея.

"Не го познавах отпреди. Той осъществи контактна роля", добави той.

По думите му има неоспорими доказателства срещу Десислава Иванчева.

"Никой не е искал да стане такъв цирк. Показността е по вина на г-жа Иванчева. Тя си избра времето и мястото, а то не беше подходящо", коментира още Александър Ваклин.

Бизнесменът е на мнение, че тя се е превърнала в "синдром на човек, почувствал се над закона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко чудо за три дни, едрите риби са недосегаеми. Голяма риба да сте виждали осъдена, независимо от доказателствата и прочие. А Вие си тракайте по клавиатурите :) В БГ прокуратура и съдилищата не работят, да се закрият предлагам. Защо да храним с наще пари хора от които няма никаква файда. Това е тумор - да се изреже, лесно е
15
6
 
16
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Драги ми Пешко Кърлежов, чий го е дирила Десито на "Кристал"?
14
8
 
26
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Егати държавата. Един държавен служител да заявява публично, че прокуратурата върши престъпление. За протокола: И аз мисля, че акцията е накисване.
13
1
 
30
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Мислете господине/госпожо, утре и вас може да се случи. Ако е виновна и има СРС-та, запис и видео които по неоспорим начин доказват че кметицата иска подкуп, тя ще бъде осъдена. Прокуратурата каза че има СРС-а от 4 месеца следене и подслушване. Засега по делото не е приложено нито едно. Да видим.
12
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако парите бяха подхърлени от Дюлгеров, защо Иванчева е имала контакти с него? Нали той вече е бил заподозрян в корпуция. Ако Иванчева беше чиста като сълза щеше да стои далеч от него, а не да се среща по кафета и градинки в работно време.
11
3
 
6
 
! Отговори
хехехе преди 6 години
Добре, че в общината не правят дръг тестове. Нали Пешо?
10
13
 
11
 
! Отговори
Boiko преди 6 години
Струвамисе че това момченце също е папало от кашичката щом така пламенно ги защитава.Колко е наивен само, да му бяха дали малко жълти стотинки от подкупите да си купи едни свестни обувчици поне! И как само се доверява на мастития адвокат Марковски! Май наистина с глупомер ги назначават тези PR -и!
9
4
 
27
 
! Отговори
точно преди 6 години
Абе, кой е този дето ще даде 500 хиляди на падара...-----------------------------------------------------------------Бавела преписки и искала рушвети. Нелепо е.Но се действа по правилата на Гьобелс - всички медии като те изтипосат в пранги, около теб качулати с автомати броят пачки на асфалта, *** доказвай че не си ***.
8
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не съм чул ...Едно общество да се събира толкова задружно да брани някой обвинен в корупция Това е български феномен ..Българино българино ,заслужаваш си съдбата
7
3
 
6
 
! Отговори
мухахах преди 6 години
Мдааааааа "кой ми *** в гащите"
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв в тоя измислен ц*рвул PR-ът на Младост ...боже опази
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, кой е този дето ще даде 500 хиляди на падара - само за да не го бави - когато има разрешение за строителство от царя !?
4
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо Ваклин и бившият кмет не са подведени под отговорност? Много добре се знае какво чудо беше по време на бившия кмет и какво застрояване има и каква кампания с платени протестиращи поде още от началото на управлението на Иванчева. По какви ли не начини се опита да я очерни. Но да погледнем младост по негово време и след него и да разберем кой всъщност трябва да бъде в ареста...
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ваклин в затвора
2
7
 
32
 
! Отговори
88 преди 6 години
Ченгетата я прецакаха тази глупава женица.
1
37
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соц. палячото се обади :))) Не само, че има СРС-та, има и много други доказателства и свидетелства от други изнудвани предприемачи. И през две минути да се напъвате да се мъчите да защитавате тази корумпирана и самозабравила се фрузьорка няма да се получи. Започвате да ставате смешни.