Мъжът, който се гаври със знамето – под стража!

Спецсъдът уважи искането на спецпрокуратурата
7 юни 2018 12:45,
55
Мъжът, който се гаври със знамето – под стража!
Кадър: Youtube

Мъжът, който запали българското знаме и уринира върху него, остава зад решетките. Мярката му за неотклонение ще е "задържане под стража", реши Специализираният наказателен съд, съобщиха от Апелативна специализирана прокуратура.

Още по темата

Собственикът на сайта "Гласът на Стара Загора" извършил "геройството си" на 29 май пред Съдебната палата в София. Той качи записа от него в интернет навръх Деня на Ботев 2 юни.

В деня на публикуването Специализираната прокуратура се самосезира и образува досъдебно производство.

Със съдействието на органите на МВР извършителят бе задържан в Стара Загора за 24 часа и му бяха повдигнати обвинения за престъпление срещу Републиката и за хулиганство с изключителен цинизъм и дързост.

Съдът уважи искането на Специализираната прокуратура за задържане заради наличие на опасност да извърши друго престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Ричарт преди 5 години
Тоя *** да го вкарват бързо в затвора да му поцепят ***. Там вместо знамето ще си запали ***.
34
1
 
1
 
! Отговори
ФРИЗЗ преди 5 години
Тоя първо трябва да бъде глобен с 5000 лв. и в затвора за 3 месеца само заради фланелката, която носи. А после за самите действия - колкото реши съда!Крайно време е да се криминализира носенето на фланелки с Че, Енгелс, Ленин, сталин, маркс
33
1
 
4
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До Bat PetkoИзтрещяло същество,не съм бил някъде наблизо,сигурно щеше да има нужда от много неща,може би и катафалка.
32
6
 
10
 
! Отговори
пресилване преди 5 години
1. Няма основания за задържане под стража затова , че е поругал знамето ни. 2. Повече ще го заболи от солена глоба - примерно 10 000 лв., и ако не може да я плати-тогава затвор.... 3. Ще направим герой един обикновен ***.
31
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо на такива индивиди не им се отнема гражданството ? След като не им харесва тук, да заминават където са щастливи.
30
4
 
8
 
! Отговори
Bat Petko преди 5 години
Този "бах ги в патриотите" верно е изкукуригал.
29
3
 
16
 
! Отговори
до 26 преди 5 години
В цял свят е престъпление !Това ,че си закупил нещо не ти дава абсолютна власт за използването на стоката!Нали ти хрумва ,че може да си вземеш и базука!Онези сайтове ще те изтрият при първия сигнал! Тук ще те съдят и там също!"Щом съм купил нещо от магазина това е моя собственост и аз решавам какво да правя с тази моя собственост ,ако иска ще пикая върху нея ,ако искам ще с.ера върху нея !"Да ти имам лумпенщраската логика!Да вземем да караме коли с касови бележки а ?
28
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политиците ежедневно уринират върху тая държава в преносния смисъл, без нищо да им се случва.
27
5
 
11
 
! Отговори
Bat Petko преди 5 години
Тоя по добре да не излиза, защото иначе дори не си представя какво ще му се случи
26
5
 
5
 
! Отговори
Руди преди 5 години
До бах ги в патриотите А бой искаш ли ?
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдът да освободи тоя *** за парада им,след което пак да го приберат в пандиза за следващият парад с други от противоположният му пол.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧОВЕКЪТ доказа тезата си! Но "проKУPатурата" даже не се усеща, че прави точно това, което Михаи Михайлов иска...
23
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има опасност да извърши друго "престъпление" - ще вземе утре да уринира пред централата на ГЕРБ.
22
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Репресия! Едва ли този човек представлява опасност като рецидивисти, извършили грабежи и убийства по десетина пъти, които съдът пуска и се разхождат на свобода с някаква гаранция. Просто държавата ще употреби цялата си репресивна машина, за да смачка този човек защото си е позволил този начин на протест. А българската държава е гадно нещо и заслужава човек по някакъв начин да изрази презрението си към нея - този е избрал този начин.
21
9
 
14
 
! Отговори
еха правосъдие преди 5 години
Значи ако запалиш знамето и уринираш върху него прошка няма. Но ако заколиш някой и си с чисто криминално минало - условна...
20
2
 
7
 
! Отговори
до 15-17 преди 5 години
Да ти имам мисленето овехтяло!Ти направо ме върна във втори век ,дето като купиш нещо и може да си правиш каквото си искаш с него ,роби,жени,камили, *** ,евнуси.Само дето дори и тогава ,да набиеш роб ,не е като да счупиш SPQR.Жалко ,че амфитеатъра е затворен ,че лъвовете са гладни.Като човек с 2000 години по модерно мислене ,ти гарантирам ,че с този мироглед си роб до гроб ! Търкай,ако не успееш едно бързо!Аман от лумпенщрасета с "мнение" !
19
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те рецидивисти не затварят,а този го затвориха,защото протестира срещу несправедливостта и съда.Прибраха ги,за да не се чуе неговата гледна точка,също като Иванчева.
18
6
 
12
 
! Отговори
Ранърса преди 5 години
Пратете ми го в панделата ,да му обърна хастара на тоя Джендо !
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам, че името му звучи не по български, щом не го споменават, а го заместват със "собственикът на..., пикльото..." Да няма етническо напрежение.
16
0
 
16
 
! Отговори
До 15 и 17 преди 5 години
Може да си го купил ти, но то е СИМВОЛ.В момента си заслепен от някаква твоя идея. Това се случва на всекиго. Затова си хапни добре, легни да поспиш, после излез да се разходиш. Ако ти е възможно, не се занимавай с този въпрос и вечерта. Утре, като се събудиш, ще можеш да видиш проблема и от друг ъгъл.